Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Откъде е?

# 196
Освен ако се заплита много косата и после с разресването  (особено мокра)да я дърпате по-силни…иначе няма логика да пада повече.Или вариант е да се къса по дължините от продукта.

# 197
  • При децата ми
Никога не реша косата си мокра. Камо ли да я дърпам. Но е факт, че пада повече.

Да се присъединя и аз към този въпрос:

# 198

Ето и част от моите покупки от DM.

Отдавна исках да си взема ексфолианта със салицилова киселина на Balea, т.к. има изчистен състав. Сега ползвам един скъп ексфолиращ тоник, който струва 70 лева и ако салициловата киселина на Balea върши същата работа за 9 лева, то това си е откритие отвсякъде. Предстои да го пробвам.

За втори път купувам пяната за измиване на лице на Алверде с лайм и ябълка. Съдържа много алкохол денат, направо вдишвам алкохолни пари при миене,  но за моята мазна кожа това е ок, т.к. така съм сигурна, че добре съм си почистила лицето.

Пяната за чувствителна кожа на Balea също за втори път я купувам. Тя не е подходяща за мазна кожа, т.к. е супер лека, но изчистения състав ми харесва и редувам с Алверде, когато кожата не е екстремно мазна и трябва само освежаване.

Мъжкият пилинг гел на Balea за първи път ще го пробвам. Взех го, защото ми хареса съставът. Търся неща, които да съдържат салицилова киселина. Този гел съдържа салицилова киселина и ниацинамид. Има абразиви частици, така че нежно ще го ползвам два пъти седмично.

В приложението имах купон подарък спирала на Essence при покупка над 30 лева и така си спечелих и тази спирала. Blush

# 199
Добрах се до новия серум за коса на Балеа. Да видим дали е толкова чудодеен.

Заредена ли е вече тази серия в бг?

# 200
Серумът е от DM на Съборна. Сигурно и другите продукти ще дойдат скоро. Цена по спомен 7,99 лв.

# 201
Какво означава т.к.? 😊

# 202
  • Deutschland
Азалия, тъй като, вкратце е т.к ☺️

# 203
  • Сливен
и в Сливен го имаше само серума,но имам толкова неща за коса без измиване,че се въздържах.

# 204
Благодаря! Знам какво е т.е. но тук във форума срещнах за пръв път т.к. и наистина не знаех какво означава. Мислех, че е така казано, обаче не звучи хармонично в повечето случаи, но не се сетих, че е тъй като. 😃

# 205
  • Стара Загора
Някой знае ли дали бялата маска на Treseme с биотин, от която имаше много доволни, в т.ч и аз, е преформулирана като е в нова черна опаковка...или си е все същата?

# 206
И аз си купих серума Плекс на Балея,явно вчера не съм го видяла....Питах консултант в ДМ от кога е зареден и ми отговори,че е от няколко дни наличен.Другите продукти от серията ще ги дебнем явно кога ще ги заредят.

# 207
И аз си взех Плекс серума. За момичетата от Варна - има го наличен в ДМ в Делта планет мол. Ходих днес и в Гранд мол, но там го нямаше.
Дано заредят и другите продукти от серията.

# 208
И аз си взех Плекс серума. За момичетата от Варна - има го наличен в ДМ в Делта планет мол.
А къде стои, защото днес бях там да го търся и не го видях?

# 209
Аз днес бях в един от филиалите на ДМ в Русе. Нямаше нито един от артикулите Плекс. Взех си дезодоранта Pink Blossom на Balea. Търсих и лосиона за тяло, но нямаше. Дали го има по принцип, има ли смисъл да търся по другите филиали?

Общи условия

Активация на акаунт