Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добре, че споделяме тук, защото ако разчитаме на продавачките в магазина или информация написана на продукта.....

# 226
Ще помоля ако вече имате впечатления от серума да споделите?
Бяла течност, помпата пуска съвсем миниатюрно количество и няма опасност от предозиране. Изобщо не е мазен, не е въобще като олио за коса и попива моментално. Като че ли прави разресването по-лесно. Засега толкова като впечатления. Няма как да изправя косата, пише, че е възстановяващ серум за химически третирана коса. Тоест, очаква се с редовна употреба да подобри състоянието на косата.

# 227
В Русе къде е зареден, ако някой може да сподели?

# 228
В Русе къде е зареден, ако някой може да сподели?
Във филиала на Христо Г. Данов го няма. Вчера ходих  до този на Александровска, но забравих да проверя.

# 229
Айде, да не остана по-назад и аз 😁

# 230
Днес пробвах Плекс серума и понеже бързах много и нямах време за маска или балсам,ползвах само серума на измита със шампоан коса.Сложих щедро 4-5 помпи и духнах набързо със сешоар,косата е мека,с блясък, няма онази,типична за изрусените коси сухота,моята е чуплива и съм много доволна от крайния резултат.Радвам се,че купих трите налични Плекс серума.Това ми е новото откритие от грижа за коса без отмиване.

# 231
Чудех му се и аз, но ще чакам още отзиви. И означава, че е само за боядисани коси ли? Аз съм с естествения си цвят и гъста, тънка коса, дали ще ми пасва?

# 232
за да не остана по-назад, и аз усвоих един плекс Grinning

# 233
Признавам си, че пазя моя с надежда да го използвам с цялата серия и не съм го пробвала все още.
Със сигурност мисля, че продавачката нещо се е объркала и серумът изобщо не е за корените.
Видях едно момче, което обсъжда козметика и в момента е в Германия, че е обиколил няколко ДМ-а в Берлин, за да си вземе цялата серия Плекс. Явно навсякъде се изкупува.

# 234
Вчера взех  от Лили тази маска за лице на Оливал с безсмъртниче и бяла глина. Хареса ми на първо ползване. Мирише приятно и кожичката е много мека след това.
Скрит текст:
Търсех (и все още търся) маски за лице в тубички/бурканчета за суха и/или нормална кожа. Не ми се занимава с тези в еднократните дози, нито с шийт маски. Ако се сещате за такива в Лили или ДМ, моля споделете!
Слагам маски всеки ден и препочитам да имам 3-4, които да редувам, но тези в дозичките не са ми удобни. Ползвах на Регал две, които ми бяха поръчвани от Гален, но ако има вариант да се набавя с такива без поръчка ще е просто чудесно. 
Имам още един продукт на Оливал, който много харесвам - ползвам 1 път в седмицата този микроексфолиант https://shop.lillydrogerie.bg/za-lice-42-ml Оказа се добро попадение. След него кожата е като полирана. Много икономичен е.

Серума на Гарние го взех миналата седмица, не съм го ползвала още, но ми направи впечатление огромната разлика в цената, която аз платих за него в Черна гора - 6.30 евро, а в Лили вчера го видях за 20лв Scream и като цяло тук е доста по-скъп. Дори в Ремедиум трайно ниската му цена е 17лв. Някой ползвал ли го е, дали изсушава много кожата? Thinking
Скрит текст:

# 235
Взимала съм преди маски в тубички на марката Хималая. Продават ги в Лили, имат различни видове. Купувала съм си за мазна кожа и останах много доволна, но съм виждала и за суха.
Имам една маска в бурканче, стъклено на марката Zoya goes pretty. Водят се с натурален състав и беше 11-12лв. за 60мл., купих си я от здравословен магазин. Моята е за изсветляване на кожата, но няма никакъв ефект при мен. Имаше много видове на тази марка, така че има и за суха кожа 100%.

# 236
  • Варна

Видях че обсъждате този серум (7.95лв), в ДМ на Чаталджа имаше 5 бр.

А това мляко за коса хубаво ли е?

# 237
Аз да попитам този серум за коса на Балета плекс, самостоятелно ли го използвате ?Не се ли  използва шампоана и балсама от същата серия Плекс ? Някой ,ако е използвал шампоана и балсама на Плекс моля да сподели мнения.Още се колебая ,в момента използвам серията на Пантем както и това Финиш олио на Пантен,

Долу горе съм доволна .
Очаквам мнения за Плекс серията на Балеа.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
ш-нът и б-мът балеа плекс не са внесени в бг

# 239
За Русе - серумът Плекс е наличен във филиала на Александровска.

Общи условия

Активация на акаунт