Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 802
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Този серум, бидейки финиш, го ползвам вместо крем за къдрици, нали? Не очаквам да ми прави къдрици, ами питам, по-скоро, може ли и двете или само едното от двете трябва ?

# 241
Помня, че това масло беше коментирано преди време, хубаво ли Е? Като е масло не омазнява ли косата?

# 242
Слага се едно грахово зрънце или малко повече(зависи ок косата) и се разтрива на пръстите.После се върива във връхчетата на косата и по дължините ако има нужда.Попива си в косъма, дори да мазнее в началото.

# 243
  • Сливен
Зимното мляко за коса не става

# 244
  • Варна
От маслото слагам няколко помпички (доста повече от грахово сърно).Да речем-две от едната,две от другата страна и още една с наведена глава Не ми омазнява.
Косата ми е дълга,чуплива/къдрава.
Аз пък си търся нещо,което е хем грижа,хем да оформя къдрици.

# 245
Момичета, мисля,че в тази тема, някоя от вас писа че използва почистващите олио на Uriage cleasing oil.Да помоля, за мнения от използвалите го. Интересува ме за почистване на грим.На сухо лице ли се ползва, и после лесно ли се отмива? Питам, защото от олио до олио има разлика.В момента ползвам едно полско, което сваля грима, но трудно се изплаква впоследствие.

# 246
  • В къЩи.
Аз останах с впечатлението ,че това олио си е душ-олио,а не хидрофилно

Но нека ползвалите го да кажат.

# 247
Аз останах с впечатлението ,че това олио си е душ-олио,а не хидрофилно

Но нека ползвалите го да кажат.
Баш това май е да тяло,ама не знам немски.Не го загледах от снимката.Това за коса е същата опаковка.

# 248
Аз го ползвам. Но ползвам това. https://remedium.bg/yuriazh-dush-olio-litse-tyalo-1000ml-pompa-058803/p
То си е измивен продукт

Ето това е хидрофилно
https://remedium.bg/uriage-pochistvashto-degrimirashto-olio-za-l … se-x150ml-68300/p

# 249
  • В къЩи.
Момичета със суха кожа, помагайте.
Търся си ФДТ,сега ползвам на Буржоа Хелти Микс,но със застудяването на времето става все по- зле.
Ревлон ,няма подходящ цвят за мен( 150 ми е светъл,180-тъмен)
Кой друг да погледна?

# 250
  • русе
https://elenaartnails.com/store/losion/ някой случайно да е използвал този лосион?

# 251
  • Стара Загора
Аз също съм със суха кожа и Хелти Микс ми е един от любимите заедно със серума, който не знам спрян ли е. Бих препоръчала CC крема на Lumene, Missha M Perfect Cover или Signature, много доволна съм и от Seventeen Time Plus SPF 15. Лесно се нанася и него с пръсти дори предпочитам, стои естествено и без крем. Освен това има и фактор. През всеки сезон го харесвам. Изравнява тена, покрива леко към средно според това колко се сложи. Аз нямам какво да крия толкова и го обожавам. Има и за мазни кожи, матиращ мисля се води.

Добри за мен са и Avon Luxe варианта с SPF 20, както и на Орифлейм Giordani Gold минералния с SPF 15. До последна капка съм ги изхабила тях. Последния е по-гъст, но имаха и anti age, който беше по-рядък преди. Като цяло съм с прекрасни впечатления от серията.

В момента се мъча да изхабя един Revlon Colorstay за суха кожа, но слагам по 2 капки от Nyx Total drop, защото цвета който имам ми жълтее на бялата кожа. Иначе прави безупречен финиш, но нямам нужда от такова покритие за всеки ден.

# 252
Аз от минералния фон дьо тен на Gordani gold изобщо не съм доволна. Почти никаква покривнист, стои на петна /нанасях го и с гъбка, и с четка, и с пръсти/, след два часа вече липсва на лицето ми. Поръчах цвят Rose beidge, обаче цветът е жълто бежов, нищо общо с Rose beidge. Голямо разочарование.

# 253
Аз съм в търсене на масло за коса, доволни има ли от това? Колебая се между него и това на Langhaarmädchen

# 254
Много съм доволна от олиото, което показаха момичетата по-горе. На марката Langhaarmadchen.
Икономично е, а косата е много мека след нанасянето му.

Общи условия

Активация на акаунт