Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Може ли снимка на балсама за дълга коса на Балеа, помня че една потребителка го похвали много? 😊😊
Заровядай Simple Smile
Странното е, че не го намирам в сайта им

Скрит текст:

То в техния онлайн магазин е "тука има, тука нЕма", ако за него говориш Grinning
Много продукти не са качили там и никой не знае защо така. На случаен принцип, не е да кажеш цели определени марки или определени серии, просто има пропуснати неща там.
Имах няколко продукта които купувах все от там, живеех на две крачки до лятото. Наскоро взех да проверявам уж за цени и да видя какво да поръчам онлайн, че ми наближава рождения ден и да ползвам отстъпката. Оказа се че половината ги няма в онлайн магазина и само за останалите не си струва да правя поръчка изобщо.

# 406
  • София
Кремът за коса на Елсев добър ли е? От понеделник е на добра цена в К и се чудя дали да си купя. Не съм ползвала досега крем за коса. Предполагам, че е като балсам.

# 407
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв продукт за руса, заплитаща и късаща се коса. По-принцип е почти права, и преди редовно я доизправях със сешоар за 5-10 мин., но от есента започна много да пада и да се къса. Косопада засега поспря, но заплитането и накъсването продължава. Спрях сешоара, правя и маски за коса със зехтин, ползвам ампули на Denise, постригвам я по-често, но проблема ми си остава. Поне расте нова, че да не се отчая съвсем. Grinning

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 19:06 от *Emerald

# 408
Amiamo, кой крем, той не е един...

*Emerald, това препоръчвам
https://www.notino.bg/loreal-paris/total-repair-5-stop-damage-cr … zha-bez-otmivane/
Има и други продукти от серията.

# 409
  • София

Ето този:

Предполагам, че ще има и други видове.

# 410
Азалия, мерси много! Heart Ще разгледам серията.

# 411
  • София
Скрит текст:

Ето този:

Предполагам, че ще има и други видове.
Никакъв ефект не видях от този.

# 412
Amiamo, ползвала съм го, приятен е. Но аз съм със суха, къдрава коса. Добре действа на къдриците.

# 413
Точно този крем на Елсев ми е  голям любимец, толкова ми харесва, че имам 2 опаковки от него.Laughing Косата ми е чуплива, фризи, сравнително тънък косъм, но гъста. Много  приглажда, обира фриза и хидратира. За тънка права коса може и да дойде утежняващ, но за коса, която има нужда от укротяване е супер! Съща така и от маската и шампоана съм много доволна. Ефектът е сравним с професионалните продукти за коса, поне за мен.Simple Smile

# 414
  • Пеликания
Видях в приложението, че предлагат нови продукти на Bioten. Някой пробвал ли нещо от тях?

Скрит текст:

# 415
Здравейте, момичета Simple Smile
Някоя от вас използва ли олио/масло вместо лосион/крем за тяло? Доволна съм от Кокосолис, но цената му е доста висока и ако има бюджетен заместител няма да откажа.

# 416
Видях в приложението, че предлагат нови продукти на Bioten. Някой пробвал ли нещо от тях?

Скрит текст:
Ползвам в момента мицеларната вода с пробиотици. Добра е, чисти прилично спирала, не люти на очите, не изсушава.

# 417
Точно този крем на Елсев ми е  голям любимец, толкова ми харесва, че имам 2 опаковки от него.Laughing Косата ми е чуплива, фризи, сравнително тънък косъм, но гъста. Много  приглажда, обира фриза и хидратира. За тънка права коса може и да дойде утежняващ, но за коса, която има нужда от укротяване е супер! Съща така и от маската и шампоана съм много доволна. Ефектът е сравним с професионалните продукти за коса, поне за мен.Simple Smile

nteri, много благодаря. Косата ми е точно толкова тънка, но за следващите няколко месеци заздравяването ще ми е приоритет пред утежняването Grinning Ще пробвам серията, мерси за препоръките още веднъж.

# 418
  • In The Middle Of Nowhere
Някой ползвал ли е това за разплитане на косата

# 419
  • Бургас/Пз
Здравейте на всички!
Някой ползвал ли е пудрата на Палете за корени?? Да сподели лично мнение как я намира https://shop.lillydrogerie.bg/palette-kompakten-retush-za-koreni … blonde-7-0-530810

Общи условия

Активация на акаунт