Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
Вчера сутринта били заредили новите на Фруктис и разбира се веднага си купих вариантите с активния въглен. Шампоан и маската (пропуснах балсана). Шампоана е черен на цвят, маската графитено сива, с доволно гъста консистенция и приятен парфюмен аромат, който незнам дали се задържа, тъй като сложих серум след това, а той е доста уханен. По същество...
Под душа заради въглена усещах косата си скърцаща и леко суха. Измива добре, спор няма. След изсушаването бухна доста, но беше хидратирана, което всъщност е важното за мен. Моля да се има, впредвид, че водата с която се къпем тук е силно варовикова и това, което не работи при мен, може да е страхотно за друг.

# 421
По нашенско вече са заредили хидратиращия шампоан на Балеа - Aqua hyaluron, както и този "балсам" за топлинна защита.

# 422
Така ли ми се струва или нещо обемът на опаковките на Balea е намален. 🤔

# 423
Азалия, реално е крем, който се използва при топлинна обработка на косата. Просто го превеждат като балсам, иначе е 125 мл.

# 424
Преслава, В България има ли го вече този крем на Балеа?

# 425
  • In The Middle Of Nowhere
Явно са заредили наскоро тези кремове за термозащита, спрейовете за разплитане и това олио за коса

Би трябвало да ги има навсякъде, проверете във вашите магазини. Аз взех олиото и го пробвах, хареса ми, хубаво мирише. Недостатък е че много количество излиза, защото е широко гърлото без нещо да ограничава течността. Но не е мазно и косата ми стана гладка и ухаеше доста дълго време. Това от един опит. Цената беше 3 лв за 20 мл.

# 426
При мен имаше само термозащитата. Принцеса, да, около 4 лева е.

# 427
И аз се нареждам за мнение за този спрей, за лесно разресване. Вчера го видях в ДМ в Халите, Пловдив и му се чудех, но не го взех в крайна сметка.
Сега ползвам един спрей на Elseve и съм много доволна, но ми се искаше да разнообразя.

# 428
Аз се включвам с пресни впечатления:
ДПШ на Балеа ми харесва, отдавна го имам, но чак сега му дойде реда. От около месец имах някакво неприятно белене на места по скалпа, явно нещо го бях раздразнила и от едно миене всичко изчезна. Самият скалп изглежда и се усеща супер чист.
Лосиона за тяло с уреа хидратира много добре, кожата ми е страшно гладка след него, попива добре. Отдавна ползвам крема за ръце и крема за крака с уреа, всичко много ми допада.
Gliss елексира с масла за коса много омекотява и заглажда косъма. Но нямам база за сравнение, за пръв път взимам такъв продукт.

# 429
също на балеа 5 в 1 до е до лосионите за тяло също става за махане на грим. Всичко маха и водостойчива спирала.

Взех го вчера - сваля грим, но не е хидрофилно.

Продължавам да търся.

# 430
Здравейте,
Помня, че четох за това ДПШ, но май не съм разбрала...не е миене с балсам?! Та може линк към продукт Balea  ДПШ?

# 431
  • София
ДПШ – Дълбоко Почистващ Шампоан

# 432
# 433
Този балм е много хвален, но не е от най-бюджетните, все се каня да го взема.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/banila-co-pochistvasht-balsam-za … 809560226385.html
В момента съм с това и ми харесва.
https://shop.lillydrogerie.bg/skin-1004-pochistvascho-olio-za-li … xHggaAuIOEALw_wcB
също на балеа 5 в 1 до е до лосионите за тяло също става за махане на грим. Всичко маха и водостойчива спирала.

Взех го вчера - сваля грим, но не е хидрофилно.

Продължавам да търся.

# 434
Момичета, някой знае ли тази маска за лице с отмиване ли е или без?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-ovlazhnyavashta-maska-p4066447071603.html

Общи условия

Активация на акаунт