Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
А за това измивно олио някой има ли мнение? Може ли да се използва за лице?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mixa-baby-izmivashto-olio-za-tya … 600550929324.html

Ползвах измивен гел на Ла Рош, но ми изсушава кожата, взех си такъв и на Белеа - не е моето. Пробвах гела на Билка - пак изсушава. Та се чудя това олио дали някой го е пробвал.

Само да кажа - вчера си взех балсам за дълга коса на Белеа. Очарована съм.

# 391
Не знам защо тия неща ги кръщават олио. Вярно, че е по-мазна някак консистенцията, но не е олио като такова, каквото е олиото. Може, защо да не може да се ползва за лице.
Аз се къпя в момента с това и понякога го ползвам и за лице
https://makeup.bg/product/268067/#/option/560426/

# 392
Азалия, това олио използвам сигурно 7-8 години, но никога не съм използвала за лице.
Любим продукт ми е и го препоръчвам! На Добра цена е в Ремедиум.

# 393
  • Deutschland
Нови продукти от Гарниер. Мисля да пробвам, когато успея да се добера до ДМ. Незнам дали са заредени, но не пречи да проверя. В България не знам дали ги има вече. Забравих си Балеа плекс у нашите, а вече не се намира тук и търся нещо ново.

# 394
И аз имам олиото на Микса - учудващо много ми пресуши лицето, на тялото е ОК. Като цяло не съм доволна от козметиката на Микса за лице, силно ароматизирана и ми щипе.

# 395
А имате ли мнение за Био серията на Гарние?

Гледам този крем

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-bio-hidratirasht-krem-ri … 600542264174.html

# 396
  • Deutschland
От Био серията имам измиващ гел. Хубав е, не пресушава и има приятен аромат на лимон и зелена трева.
Бях в ДМ, няма нови неща разбира се. На Есенс стелажа е полупразен. Грабнах две маски fruity Schokolade на Балеа и два лака на Катрис да не съм съвсем капо.

# 397
Есенс и Катрис в моя град са под всякаква критика! Празнооооо...тук-там някое червило и толкова.

В България едва ли ще дойдат тези Гарниери, а ги искам 😟😀

# 398
О днес бях в един от моловете в София, и там положението с Essence беше същото. Почти нищо.

След разочарованието с джинджифиловата серия на Гарниер не мисля да взимам нищо за сега.
Ще пробвам серията на Пантен и ще си ползвам Absolut repair на Лореал че май най -много ми допада на косата.

Въпреки опоскания щанд взех една от единичните сенки на Есенс в много хубав зелен бляскав цвят ей така да пробвам ще стане ли добре 😂

# 399
Да препоръчате хидрофилно олио за почистване на грим?

Ползвам лилавото на Балеа, но от известно време не го откривам, според продавачката им зареждат рядко по малко бройки и веднага свършва.

# 400
също на балеа 5 в 1 до е до лосионите за тяло също става за махане на грим. Всичко маха и водостойчива спирала.

# 401
Може ли снимка на балсама за дълга коса на Балеа, помня че една потребителка го похвали много? 😊😊

# 402
Забравих си Балеа плекс у нашите, а вече не се намира тук
Викаш хиЧ да не се надяваме на шампоана и балсама от Плекс серията,че ще ги заредят в бг....Който купил-купил.....Всеки ден влизам в магазина,като проверяващ инспектор,с тази цел да ги видя на рафта,ама май от първия забъркан казан няма да стигнат до бг-то.....

# 403
  • Deutschland
Всичко е разпродадено. Снощи питах специално за серията. Дали ще зареждат отново... не знаят.

# 404
Може ли снимка на балсама за дълга коса на Балеа, помня че една потребителка го похвали много? 😊😊

Заровядай Simple Smile
Странното е, че не го намирам в сайта им

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт