Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Аз имам джинджифиловата серия на Botanic therapy.
Балсама и маската добре, но шампоана нещо сякаш не ми измива добре косата. Иначе го смесвах с един шампоан на Alfaparf, така беше ок.

Подариха ми тази серия, ще видя как е.

Серията на Пантен са страхотни,поне за моята коса-мисля,че и ти също ще останеш доволна.Все пак всяка коса е различна.Доста отдавна използвам и не смея да сменя с друга серия.

# 376
И аз споделям мнението на Джули за джинджифиловия шампоан на Гарниер, не ми измиваше косата изобщо.

# 377
Подкрепям за джинджифиловата.

На мен на Пантен ми хареса биотин и розова вода. Шампоанът е безсулфатен. Всъщност има 2 вида, но аз имам този без сулфати. Много е нежен и мек, подходящ за често използване. Балсамът пък е наййй хубавият балсам, който съм използвала от дрогерията. Дори някои професионални са по-зле от него. Омекотява косата, оставя я мека, лека, въздушна, обемна. Доволна съм.
Бих пробвала и маската от серията. Някой да е?

# 378
Маската е също много хубава -използвала съм я Blush

# 379
Последните продукти на Пантен,които ползвах бяха мицеларния шампоан и балсам, тъкмо бяха излезли на пазара(т.е. преди 5-6 години). Измиваха добре, но бързо ми омазняваха косата. Но който е свикнал да си мие косата всеки ден или през ден, ще му харесат. Сега ме заинтригувахте с тази серия с розова вода.

# 380
След тези позитивни коментари, може би ще си взема продукти на Пантен. Гледам, че половината интернет ги използва и рекламира, но не мислех, че наистина са добри.

# 381
  • При децата ми
Подкрепям за джинджифиловата.

На мен на Пантен ми хареса биотин и розова вода. Шампоанът е безсулфатен. Всъщност има 2 вида, но аз имам този без сулфати. Много е нежен и мек, подходящ за често използване. Балсамът пък е наййй хубавият балсам, който съм използвала от дрогерията. Дори някои професионални са по-зле от него. Омекотява косата, оставя я мека, лека, въздушна, обемна. Доволна съм.
Бих пробвала и маската от серията. Някой да е?

Това ли е серията с розова вода?

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 13:51 от Hrispa76

# 382
Да,тази е -страхотна! Препоръчвам да не се използва маската след всяко измиване -а само балсамът след миене на косата с шампоан.
Използвам и този спрей олио за коса също с розова вода-изполвам го само по краищата на косата .

# 383
  • В къЩи.

Последно си взех ДПШ на Балеа и съм супер доволна от него...

Колко често може да се използва ?

# 384

Колко често може да се използва ?
Не по-често от веднъж месечно. Обикновено ползвам преди боядисване с цел почистване на натрупаните финиши и стилизанти.

# 385
Аз го използвам през десетина измивания, тоест 3 пъти месечно.

# 386

Може ли снимка на продукта на Балеа?

# 387
Аз се мих с него 3 пъти подред. За ДПШ въобще нито ми изсуши косата, нито нищо. Беше ми бляскава и красива. Сега, ясно ми е че не мога да го ползвам така, но от 3 измивания (инцидентно) нямам оплаквания. Все пак е дрогериен клас. Ако беше професионален да ми е свалил косата със се скалпа. Ползвала съм професионални и знам как е. За 3.30 лева този си е идеален.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 10:09 от Lale_Lili

# 388
Момичета като цяло MIXA хубава марка ли е ? По конкретно ме интересуват кремовете за.лице с комбинирана кожа съм на брадичката и носа склонна към омазняване а на бузите суха Sad та се нагледах на едни за комбинирана кожа

# 389
Микса е, по мое мнение, най-хубавата дрогерийна марка. Имат кремове за лице за мазна и смесена кожа, които предполагам, че ще ти паснат. Ако имаш кир ефект след нанасяне на крема, значи не е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт