Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Фиксиращите спрейове на Nyx са ми любимите. Имам 3 вида. Този, които матира, използвах на сватбата си и гримът ми беше бетон от сутринта до малките часове на нощта.
Всъщност тогава бях и с тяхна база. Матираща и запълваща порите. И тя много ми харесва, но за лятото.

Моята кожа има нужда от друг тип база през останалите сезони.

# 691
Здравейте, бих искала да попитам дали някой е ползвал тези ампули, как по-точно и доволни ли сте? Мисля си да направя малко по-ударно подхранване с маски и малко по-силни продукти в следващите една две седмици, че това студено време ми се отразява доста зле...

# 692
  • Бургас
шампоана на Балеа без сулфати и силикони. Взех този с кокосово мляко. След измиване с него косата ми е мека и гладка, има обем, а освен това се и омазнява по-бавно.

Кой е този шампоан?

Напоследък косата ми много се наелектризира,след като съм я измила. Идея си нямам на какво се дължи.

# 693
Зимата винаги е по-лесно да се наелектризира - от допира до пуловери и якета, а и дори и само от климатиците.
Имах фрапираща разлика веднъж, случи се че цяла зима почти само прибрана си носих косата, не умишлено но така ми беше по-удобно за работа. След зимния сезон обикновено косата ми видимо си иска подстригване, става по-одърпана по краищата... но не и в края на тази зима. Носенето прибрана я беше предпазило.
Малко повече хидратация помага при мен, както и някакъв финиш без отмиване също подобрява. За нещо леко говоря, балсамите които са като спрей слагам, моята перушина не понася по-тежки продукти.

# 694
  • Бургас
Натка,аз го отдавам може би,на шампоаните. У дома нямаме отопление,нито климатици. Та няма да е от тях.
Мисля,че от както се измих със чесновия шампоан, започна да се наелектризира. И аз почти винаги съм вързана,че ме дразни,като започне да стърчи ☺️ Не използвам никакви балсами,нито нищо. Само шампоан.

# 695
Хм, ако е този турският с чесън, използвах на два пъти по една туба, бяха ми подарък и двата пъти. Шампоанът не ме впечатли и не бих си го търсила да го купя аз, но и не помня да съм имала такъв ефект от него. Аз си слагам балсам обаче - лек балсам с отмиване винаги, а после повечето пъти слагам и спрей без отмиване, много пестеливо на влажна коса. Моята е тънка но и чуплива и много лесно става хвърчаща и изглежда одърпана иначе, та за мен това е работещата комбинация.

# 696
Чакам решение за наелекризиращата се коса и аз. Направо пощурявам в последните две-три седмици!😅 Като прекарам ръка по косата, за да прибера кичурите назад (дълга е) и направо се чува пукане...😆 Интересното е, че със същите дрехи преди не се случваше, та не е от допира до дрехите...Нито от ръкавиците, шапки не нося. Още по-интересното е, че преди два-три месеца много ме "удряше ток" като докосвам врати, покупки от рафтовете в магазините и др. После забелязах, че това вече го няма, известно време всичко беше супер и изведнъж започна това наелектризиране. Същите шампоан и балсам използвам, както преди. Интересното е, че в мига, когато я вържа, сякаш спира да се наелектризира- луда работа.🙂

# 697
  • Сливен
Пробвай да я пригладиш с парче алум.фолио.Гледах клипчета в нета,но не съм пробвала дали работи.

# 698
Чакам решение за наелекризиращата се коса и аз. Направо пощурявам в последните две-три седмици!😅 Като прекарам ръка по косата, за да прибера кичурите назад (дълга е) и направо се чува пукане...😆 Интересното е, че със същите дрехи преди не се случваше, та не е от допира до дрехите...Нито от ръкавиците, шапки не нося. Още по-интересното е, че преди два-три месеца много ме "удряше ток" като докосвам врати, покупки от рафтовете в магазините и др. После забелязах, че това вече го няма, известно време всичко беше супер и изведнъж започна това наелектризиране. Същите шампоан и балсам използвам, както преди. Интересното е, че в мига, когато я вържа, сякаш спира да се наелектризира- луда работа.🙂
Да си сменяла омекотителя за пране или пък да си спряла да ползваш такъв, ако изобщо си преди това?

# 699
Натка, никога не използвам омекотители. Не съм сменяла и перилния препарат- течен, сензитив, май бебешки се води, но не съм съвсем сигурна за последното.
Благодаря за съвета с алуминиевите фолио! Дано се сетя да пробва м.😃 Една фризьорка преди години ми беше казала друг трик (така и не го изпробвах обаче, че ми се реши проблемът)- да се напръска гребен/четка с лак за коса и после да се прекара по косата. Обаче пък моят скалп е чувствителен към разни стилизиращи продукти, слагам само преди миене на косата...☺️

# 700
  • Deutschland
Аз постоянно заглаждам косата с разни олиа, особено сега, след като след зверския К-косопад расте нова и стърчи яко. Така и така я мия през ден, мазилата не ми пречат.

# 701
Долче ,пробвай Глис-розовия с йони.Ползвам шсмпоана и балсама.Той ми помага след наелектризирането от сушилнята...
Преди 1-2 год.имаше и една лимитирана серия-зимна грижа ак на Глис.Беше разкошен. Някакво наелектризиране.Тази година го намерих в един онлайн магазин.Малко различна опаковка,но сякаш не ми действа вече или пък състава е променен..

# 702
Дайте ми идея, моля, за ББ/СС крем или среднопокривен фондьотен за суха кожа. С някакъв странен жълто-бял цвят кожа съм и нищо не откривам. Миша и bell не пасват като цветове, uriage пък ми е тъмен и става само лятото.

# 703
Вижте СС кремовете на Lumene. Аз съм със суха кожа и ползвам цвят Fair. Изключително доволна съм, хубава покривност, хубав състав, нанася се като крем и е изключително икономичен.

# 704
Вчера взех балсама с невен на Алверде, наистина е много хубав и много бързо ми заглади устните.
Взех и крема на арома с лимон много мазен ми идва на мен, а може и да съм прекалила с количество.
Търсих и крема за ръце с уреа, че техните течни сапуни пак много ми изсушават ръцете, но нямаше. На сайта показвазва, че има налични 15 бр. в магазина,  а там няма нито един. Помислих, че не ги виждам и питах чак служителка 😂 и тя милата кьори се не ги вижда, отиде и в скалада да търси. Идва вика извинявайте станала е грешка няма налични. Днес гледам в приложението и в сайта станали вече 44 броя 🤣 налични. Пак ще ида тези дни 😆 дано са заредили вече.

Общи условия

Активация на акаунт