Горкото дете ако знае какво я очаква.Сигурно и тя ще свикне :roll
- знам как се чувстваш, нормално е, особено когато нещата не са както обикновено, болести, зъби и т.н. Мисля, че Ази се поизхвърли малко
според мен човек трябва или да има едно супер спокойно бебе и невероятно прекрасен татко, или да има нерви не от желязо, а от стомана! Аз понеже и в двете категории не попадам, да те поуспокоя та и аз изпушвам на моменти, да, старая се да не е пред детето, но сигурно се е случвало
А за захласването, Боби се захласва още от раждането си, особено в периода на коликите по няколко пъти на ден, вече съвсем рядко, но се случва, примерно ако се удари нещо. Няма страшно просто му духваш леко в лицето, ако не помогне (досега само веднъж ми се е случвало), го щипваш леко по крачето или ръчичката.Хайде, заминавай да почиваш и спиш

Бързо оздравяване на всички болни бебоци и родители пожелавам! Хайде до празниците всички на линия за пред дядо коледа
/ много ще съм ти благодарна.
което е моето изкушение

/ Само се събуди към 6ч, защото вече явно съвсем се беше запушил носа. Но, като й капнах малко физиологичен разтвор и севтосахме помпичката за сополчетата и пак си заспа
, иначе бебо си е весел.