МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 143
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
.....Аз ще се оправя с як купон , но На Ели и остават още 22 зъба #CrazyГоркото дете ако знае какво я очаква.Сигурно и тя ще свикне :roll
Мила Цеци, силно те прегръщам виртуално  Hug - знам как се чувстваш, нормално е, особено когато нещата не са както обикновено, болести, зъби и т.н. Мисля, че Ази се поизхвърли малко  Stop според мен човек трябва или да има едно супер спокойно бебе и невероятно прекрасен татко, или да има нерви не от желязо, а от стомана! Аз понеже и в двете категории не попадам, да те поуспокоя та и аз изпушвам на моменти, да, старая се да не е пред детето, но сигурно се е случвало  Embarassed Успокой се и най-вече ако можеш, СЕ НАСПИ! И само да те "успокоя" млечните зъби знам аз, че са 20, така че освен ако Ели няма минус два, със сигурност ви остават по-малко от 22 още  Joy А за захласването, Боби се захласва още от раждането си, особено в периода на коликите по няколко пъти на ден, вече съвсем рядко, но се случва, примерно ако се удари нещо. Няма страшно просто му духваш леко в лицето, ако не помогне (досега само веднъж ми се е случвало), го щипваш леко по крачето или ръчичката.
Хайде, заминавай да почиваш и спиш  Hug
Бързо оздравяване на всички болни бебоци и родители пожелавам! Хайде до празниците всички на линия за пред дядо коледа  hahaha

# 196
Румче ако имаш време само с две думи най важното да кажаеш от статията по повод млякото /за незнаещите английски  Blush/ много ще съм ти благодарна.
Сега да споделя и аз нещо което установих със сигурност вчера - ми оказа се ,че мойто дете не е в състояние да си остане вкъщи един цял ден. Сега като го пиша ми се струва малко смешно ,но се замислих ,че ако ми се наложи някой ден да не излизаме просто незнам как ще стане. Няколко пъти забелязвам ,че ако до към 2-3 не сме излезняали започва да нервничи и да плаче ,но все ми се струва ,че е случайно ама вчера беше поредния такъв ден и в 4 часа не се издържаше рев,рев докато не отворих външната врата  #Crazy
Май аз съм виновна защото скитаме по цял ден на някъде и сега как ще го отучвам направо незнам  newsm78
Прасенце ти ми събра очите , колко си отслабнала направо нямам думи ама да му се невидяло хич немога да си представя  дори 3 дни без к.мляко и сирене. А ти колко време искара така? Аз на антицелулитни масажи най после се наканих да тръгна и ще видиме какъв ще е резултата .
Незнам за вас ама мен вече 9 месеца ме мъчат 4 килограма с които немога да се преборя и това си е.
Ох нещо много се разписах ... Blush

# 197
[ И само да те "успокоя" млечните зъби знам аз, че са 20, така че освен ако Ели няма минус два, със сигурност ви остават по-малко от 22 още  Joy
Embarassed Joy
Това много ме развесели

Незнам за вас ама мен вече 9 месеца ме мъчат 4 килограма с които немога да се преборя и това си е.

Не се притеснявай , при мен са поне 10.Бях качила 24 , и като се гледам , съм свалила само половината.Не се тегля умишлено , за да не се дразня.Сега се тормозя  с велоергометъра у дома , но не мога всеки ден и май все повече рареждам.От Китайската добавка има ефект , аз я пия вече половин месец и според мъжа ми - "спихвам" , но си трябва доста спорт , за да се стегна , защото гледката не ми харесва

Хайде лека нощ на всички.Днес ви натоварих с моите проблеми , но съм благодарна , че ви има.Хубаво е да чуеш няколко различни гледни точки и да си направиш самопреценка.
Много ви обичам. HugКазвам ви го без да съм пила Laughing

# 198
Мики Hug много мерси Hugи аз съм много доволна,че почнах да отслабвам
вече съм 58кг-за 2 месеца свалих -7кг,откак спрях всичко с мляко и яйца,съответно всички сладкиши и шоколад bowuuкоето е моето изкушение
ако искаш пробвай просто със спирана на всичко сладко Hug
ако бе просто диета нямаше да се навия, но понеже са алергени и така мисля,че правя добро на малкия та това ми е стимул
остават ми още 3 кг до тялото преди бременноста Hug

# 199
Цеци, представям си какво ти е било, а и мъжа ти като ти се е накарал накрая. И моя като му разказвам как ни е минал деня, напр. започвам с някаква безобидна история, в която изобщо не се е случило кой знае какво и тази история приключва с това как той ми обяснява, че трябва повече да внимавам, да не вземе детето да си удари главата и т.н. Като резултат от това се чувствам ужасно виновна  Embarassed

Момичета, взех от клуба забравените неща. направи ми страхотно впечатление, че ми върнаха дори и химикалката, която не бях разбрала, че липсва.
Никой не казва на кой е шала - тънък шарен с основен цвят зелен.

# 200
# 201

Не каза ли Танчето, че си е забравила някакъв шал  newsm78

# 202
Не каза ли Танчето, че си е забравила някакъв шал  newsm78
Не, казах, че и аз го видях, защото беше при моя багаж и го дадох на бара  Party

# 203
малкия вдигна температура след като му изби зъба, е каква е тая работа незнам Sad
видях му следобед зъбчето и вечерта към 7 беше с 38градуса Tired
дадох му панадол и я свали до 37 преди да легне, ама аз ли нещо не съм в час или би трябвало като излезе зъба да няма, а преди това, ние пак сме наопаки Tired
отивам да лягам

# 204
Здравейте , майчета!
И аз да кажа : партито е било супер!!!СТРАХОТНИ БЕБОЦИ!!!СТРАХОТНИ СНИМКИ!!!Браво!
Честит имен ден на всички Данита на патерици  bouquet  bouquet  bouquet
Честити зъбчета на всички озъбили се бебчета , Стела още е в дтугия отбор и неснам докога.Още не съм се запретеснила защото и моите са ибили по-късничко , но незнам от кога да почна да се притеснявам newsm78
Бързо оздравяване на всички болнички   bouquet
Цеци , и от мен едно споко - нормално е да се изнервяме понякога , не е лесно да си родител , това си е!

Ние в неделя също бяхме на детско коледно парти от фирмата на мъжа ми.Стела беше една от най-малките там , имаше още 2-3 такива фъстъка.Много й хареса , радваше се на по-големите дечица,гледаше с ококорени очи и издаваше всели звуци.Имаме и снимки с дядо Коледа и Снежанка ( определено нашите бяха по-симпатични , имахме си и джуджета ).
Ето и малко снимки ( парола бебе )
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1754366 - с дядо Коледа
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1754368 - пак с дядо Коледа
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1754362 - пред елхата в къщи

Приятна вечер Hug Hug Hug

# 205
Зравейте, мами, Simple Smile

Прасенце, Ники много обича да да дъвче бисквитка или хлебче, макар че още няма зъби, но ръфа, ли ръфа с веците.Така яде и круши.
 За съжаление още не е проял пюрета /дадох му няколко лъжички от любимото на твоя Бобчо- заек с картофи- и  ги изяде-май му хареса.Моля те, прати ми  снимките, на които има Ники-както винаги твоите снимки са страхотни /когато имаш възможност.
Благодаря ти предварително.

Мики, и ние не можем без излизане навън- дъж, сняг, мъгла-трябва да му разнообразявам обстановката и хората, че иначе изперкваме и двамата.

Лека нощ на всички!

# 206
маминки на всички ,които ми пратиха e-mail съм пратила снимките-ако някой още не ги е получил нека ми пише  Hug
Анетка много сте хубави   bouquetи Снежанките са ви определено мноооооооооооооооооооого по симпатични Joy

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 09:27 от prasentze

# 207
Анетка много сте хубави   bouquetи Снежанките са ви определено мноооооооооооооооооооого по симпатични Joy

Да и аз това си помислих  Laughing Снежанка си е Снежанка, а не маскирана баба Яга  Laughing

И аз давам да Маги корички хляб да си гризе. Тя по-скоро ги наронва порядачно на пода, но това й е голям кеф  Mr. Green И после иска да си събира трохите от земята да ги яде, на мама пиленцето  hahaha
Иначе ние изкарахме сравнително добра нощ за запушения ни нос /пу-пу Praynig/ Само се събуди към 6ч, защото вече явно съвсем се беше запушил носа. Но, като й капнах малко физиологичен разтвор и севтосахме помпичката за сополчетата и пак си заспа  Grinning
Абе, мами, вие как я ползвате тази помпичка за нослето  newsm78 Мен ме е страх да я стисна повече, за да не се получи много силен вакуум и да не й се спука някой кръвоносен съд в нослето  Rolling Eyes Аз съм много зле в това отношение и от най-малкото ми потича кръв от носа. Та мислите ли, че ще се получи прекалено силнен ефект, ако я стисна помпичката докрай  Rolling Eyes И, като я вкарате в нослето постепенно ли я отпускате или наведнъж  Rolling Eyes Сори за тъпите въпроси, но това приспособление хич не ми е ясно  Embarassed

# 208
сега се връщаме от педито,
резултата температура, червено гърло и няколко зъби тръгнали на куп. направо незнам къде съм Cry, иначе бебо си е весел.
Весе, аз тази помпичка така я ползвах само веднъж, но четох че трябва съвсем малко да се вкара в нослето, стисната и да се отпусне.
лек ден

# 209
аз също съм ползвала помпичката само веднъж и определено не се справих, стисках ,мушках ,теглих и силно и леко и накрая нищо не извадих немога да и хвана цаката и това си е. А най добре му чистя нослето с клечка за уши ,но трябва много внимателно да се прави и да се държи здраво главата за да не мърдне рязко .

Общи условия

Активация на акаунт