Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 431
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Дали са ми ваучер за 10 % отстъпка за рожден ден. Добавям го към поръчката, гледам - сумата за плащане расте ... А то 10 % рожденик отменят 20 % Черен петък. Да внимавате!
Иначе Черният петък се комбинира с ваучер 5 лв и 10 % от рециклиране.

# 76
Г-жа Шантал, няма, братче... 😂 Само първия хартиен плик като получих, беше с една лепенка. От там насетне всичко е с двете залепени.
Застраховах се аз, поръчах две долнища L, ако ще връщам тая пижама и май така ще стане, защото момъка на картинката е 180 см и горното му е добре. На мм на ръст 188, ще му е късо сигурно, а гащите като парашут и ще мрънка. Ако пък не мрънка, ето, ще си има три пижами. Тениски за спане колкото щеш, горни не му трябват още. Можеше и вчера само долнища да поръчам, ама сега се сетих че има.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0827792013.html

# 77
Аз в неделя ще дам отзив за тези долнища на пижами. Дано не ги връщам.

# 78
Е, ако ти ще връщаш, сигурно и аз... Grinning Но чакам отзива.

# 79
Дали ще ми върнат пак код 25% за бельо? Трябва да заменя за по-малък размер Sad този S е огромен... все си забравям номера, защото изрязвам етикетчетата...

# 80
Аз си поръчах две рокли, явно няма да дочакам 25%. Миналата година имаше и за дънки, и за рокли.....
Ако не ми харесат ще ги връщам.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1125237001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1109698001.html

# 81
Дали ще ми върнат пак код 25% за бельо? Трябва да заменя за по-малък размер Sad този S е огромен... все си забравям номера, защото изрязвам етикетчетата...
Няма да ти го върнат, той не е бил персонален, а и да е бил, пак няма да го върнат. Не се заменя, връщаш това, което не ти пасва и поръчваш другия размер.

# 82
За долно бельо с етикети само извадено от пликчето и наложени отгоре мои си бикини за мерене, ще приемат ли връщане?

# 83
  • Стара Загора
За долно бельо с етикети само извадено от пликчето и наложени отгоре мои си бикини за мерене, ще приемат ли връщане?

Приемат, връщала съм.

# 84
Синьото детско яке, за което още някой назад писа, е по принцип хубаво, но абсурдно несъразмерно. Ръкавите къси, иначе ужасно широко. Върнах го. Иначе беше изработено добре и беше хубаво.

# 85
Синьото детско яке, за което още някой назад писа, е по принцип хубаво, но абсурдно несъразмерно. Ръкавите къси, иначе ужасно широко. Върнах го. Иначе беше изработено добре и беше хубаво.
Да, и аз забелязах че в раменете е странно широко, но бях се ядосала заради шевовете и това го пропуснах. И освен това имаше мизерен вид, всички велкро лепенки по качулката бяха целите в мъхове, абее гнуснооо. Явно изтеглих късата клечка точно с това яке, гледам в сайта почти всички му дават 5 звезди.

# 86
Киф, много хубави рокли! Flowers Hibiscus

# 87
Не е домислено това яке, в кръста ще влиза страшно много студ, дори нямаше нещо да се стегне. Моето дете беше за 104 размер, а в 98 плуваше + ръкави на 2/3 от ръката му. Детето ми е с нормално телосложение 😁

Нямаше конци при нас. А някога на 99% улучвах всичко от хм и бях супер доволна.

# 88
В H&M дават ли още ваучер за 10% отстъпка при покупка, когато върнеш стари дрехи за рециклиране?

# 89
В H&M дават ли още ваучер за 10% отстъпка при покупка, когато върнеш стари дрехи за рециклиране?

Да, сканирате в приложението на H&M един код, който дават служителите и получавате 10% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт