Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 483
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Има опция. Като сложиш артикулът, (само за 1 е това намалени, не на цялата поръчка), в кошницата, отиваш на отстъпки и там ще видиш това 25%.

# 391
Да ви питам, че вече трети ден се чудя как ви се виждат тези боти
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1004150001.html

както и тази чанта, дали си заслужават
цената май е добра, ама...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1072920001.html

# 392
Фани, да, и за двете.

Добавям

Здравейте,получих мейл за -25% на един артикул по избор до 25.12.Трябвало да се активира в профила.Там обаче такива опции няма.Някой да го е ползвал?

Само за редовни цени е.

# 393
Благодаря, Дева))
Ми нави ме))
То, аз с това чудене, ама имах 5 лв в единия профил някакъв бонус и поръчах двете за 56лв ми излезнаха.
Не, че нещо, ама така се изкушавам. Имам нужда от зимни боти, не точно такива, ама...пусто намаление и да се не мина. Пишеше, че са уголемени в др. сайтове и не знам, поръчах моя си номер и за зимна обувка, дано се намърдам. За чантата върви и лятото, мисля за цената ...добра е, пък ...иначе противоречиви мнения. Странното е ,че ботите са изкупени в др. сайтове в чужбина, не ми се виждат нещо си, ама...айде, дано не се пързалям, че всички са ми едни ледопързалящи и ..
Офф , голяма драма това с тези намаления и все те човърка нещо.

# 394
Ама това са... гумени боти! 🙄 С това нещо ще ти измръзнат краката, те не са зимни, те са за дъжд.

# 395
Ама това са... гумени боти! 🙄 С това нещо ще ти измръзнат краката, те не са зимни, те са за дъжд.
Вярно. Права си, не съобразих, ама...то в джапавицата ще ги нося, стига да не се пързалят, а и да се намърдам, че все се умалявам с дрехи и обувки май. Вече поръчах, ще ги видя, подлъгах се по доброто намаление, добри отзиви имат на един сайт там, с чантата се връзват, ми то сега гумата е по-модерна от кожата май.

# 396
Ох, защо ли влезнах....fanfanito, много ми харесаха ботите Simple Smile Трябва ми нещо за сега, дъждовно, мокро, гадно. Още ходя по маратонки. Зимни обувки и ботуши имам, но нещо за до магазина и обратно. И цената е супер Simple Smile

# 397
Отзивите са за широк крак идеални били. Моят е тесен, ама ме притеснява как ще ги обувам, искам да е бързо, но..иначе били много здрави пишат и т.н.
Ако поръчвате обувки, в чуждите сайтове има пояснение, че били променени номерата или нещо такова и да се види пак таблицата, но има промяна. При нас това не е отбелязано, та ...ако не знаете, като мен, обърнете внимание.

# 398
Ботите бих обула само за дъжд, за разходка или работа не.
Чантата е супер!
Азалия, дойдоха ми ботите за пижамата, стават и за домашни, не са кой знае какво, ама за до магазина и яслата вършат работа, топли са и мекички.

# 399
Ами аз и за работа ги взимам(( Хич не ми пука вече как съм, а и повече е дъждовно и кишаво, само да не се пързалят и ще са супер, а и да ги обувам лесно. Не ходя с кола и ползвам ГТ, та..за мен е подходящо си мисля, като вали и е кално, хем да не си съсипвам др. обувки, хем да не ми влиза със сигурност вода...бе така го мисля, пък...
Странното е , че в американския сайт и не знам кой друг гледах чуждестранен са свършили, а при нас има цялата номерация. Може и да не остана доволна, аз много ги мислех и премислях, че съм пълна вече с неща дето или не нося , или не съм уцелила и т.н., но...ще видим, уморих се, ако ми станат ще се радвам, а как изглеждам хич ми не е е проблем. Но гледам всички колежки с големи претенции и възможности са с гумени ботуши на баснословни цени от някакви известни марки (е по-дебели подметки и цветни) ама ...та ще се впиша и аз с гуменяци и това е.

# 400
Вземай ги, има и връщане... ако не ти паснат. С дебел чорап ще топлят...Simple Smile
Не го мисли толкова.

"Откраднах" ти чантата и аз...отдавна търся такава, в ризървд или синсей имаше такава, но нещо не я намаляха..а тук с ваучер за 5 лв идва сгодна цената, а и е хубав размер и формат тази...

# 401
Еми аз отдавна поръчах, още Дева, като одобри))
Само не знам, дали не трябваше номер по-голям, ама все се правя на...кокошка.

За ботите почти всички отзиви са супер четох, но за чантата има противоречиви да знаете.
Едни пишат, че много я харесват, удобна, изглеждала скъпа и т.н. , но други пишат, че като се закопчае се нещо огъвала или така го разбирам, както и дръжките нещо им лепнели на едни, на други нещо друго беше, бе не са само хубави отзивите. Аз и нея поръчах и сложих за 5лв ваучер, можех и едното само, но...та двете 56лв излезнаха, не съжалявам, само споделям, притеснява ме само номерът дали не трябваше по-голям от собствения, ама..късно е вече.

# 402
Аз също се чудех за номер, оня ден едни ботуши пуснах..но не исках да затварям пари и 2 чифта поредни да взема. Ако не станат, връщам. Ако има още на същата цена..ще пусна по-голям номер. Ако няма...ще е мерси за икономията и когата има, тогава...все ми е тая, каквото стане...за едни папуци ли ще се тормозя Simple Smile

И чантата...колкото издържи, толкова. Не държа на качество..кефи ме модела и понеже искам такъв, ще си я нося с удоволствие.

# 403
Е то си пише, че са гумени. Аз мисля, че тя просто такива си търси.
Ох, сега се изкушавам с тази чанта. Ще я огледам още малко. Blush

# 404

Общи условия

Активация на акаунт