Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 358
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Нямат ниски модели НМ, можеш спокойно да приемеш, че е поне 170 см, а вероятно е и по-висока.

# 721
  • Пловдив
Получих дънките на Mystic - ок са, но калъфът за лаптоп е малък и за жалост ще го връщам.

# 722
# 723
  • Mostly in my mind
много е дразнещо, че има ограничение. и на мен постоянно ми се появява.

# 724
За пръв път ми излиза, преброих-59 неща имах. На всичкото отгоре някои вече съм ги премахвала оттам, обичам да ми е разчистено така да се каже.

# 725
Шери, а вариант, ако ти е много къса, като туника да я носиш? Аз не съм по роклите, но доста (къси де) така съм носила на времето с някакъв клин

Това се чудя как ще бъде на дупето и да не би много да опъва там и да се скъси още повече.... че да го кажа така - с форми съм. Grinning
Иначе варианта е пак - поръчвам, после връщам. Grinning

Нямат ниски модели НМ, можеш спокойно да приемеш, че е поне 170 см, а вероятно е и по-висока.

Ако е 170 значи е колкото мен и ще ми  е късичко за вкуса. Дано е 180! Grinning

# 726
Някой  с мнение за този чорапогащник?Не мога да се ориентирам кой номер да поръчам.
Точен номер. Имам го, отговаря си.
Гледах скоро клиновете пак, имат моделки по 175 и пълнички в клинове М. Аз съм визуално по-слаба и нося същия клин Л. Не съм модел. Малко подвеждащи са им снимките и моделите май.

# 727
Здравейте,
имате ли впечатления от тази рокля?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1145264003.html

Чудя се дали няма да е много къса. 170 съм. Много ме е яд като не напишат височината на модела. На някои артикули го пишат и се ориентирам.

Sherilyn, ето ти дължшната на гърба за М размер, от испанския сайт...

И тук https://www2.hm.com/en_in/productpage.1145264003.html

За мен е къса, под Д-то. То си пише...къса рокля.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 11:11 от teta75

# 728
Здравейте,за връщане как мога да заявя куриер за връщане за да не ходя до Еконт?В другите сайтове при заявка за връщане се прави и заявка за съответния куриер,а тук как мога да процедирам?
Благодаря

# 729
Благодаря ти, Тета! Heart
то къса, къса, ама ако на 1.80 жена ѝ е къса, при мен ще е приемлива... Grinning

90 см са ми малко, скипвам.

# 730
Здравейте,за връщане как мога да заявя куриер за връщане за да не ходя до Еконт?В другите сайтове при заявка за връщане се прави и заявка за съответния куриер,а тук как мога да процедирам?
Благодаря
Тук нямаш заявка на куриер от сайта. Не правиш и заявка за връщане на самия сайт, а просто опаковаш нещото и го оставяш в офис или се свързваш с Еконт, и заявяваш куриер.

# 731
Момичета, колко дена може да ми стои пратката в Еконта? Беше до адрес, първо отложих с2 дена доставката и накрая я препратих към офис.

# 732
7 дни, не знам дали календарни?

# 733
7 дни, не знам дали календарни?
На сайта им пише само 7 дни, обаче календарни или работни, не е уточнено...

# 734
Щом не е упоменато какви, значи са календарни. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт