Lakrids by Bülow – датски без глутен бонбони от лакриц с шоколад

• 15 624
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Опитвала съм бонбоните и ги харесвам.
Женското биле знам, че има широко приложение - регулира нивата на кръвната захар, имуностимулант е, действа като естествен естроген при поликистозните яйчници.

# 76
За първи път чувам, че се правят бонбони с тази билка. Не съм опитвала никога. С голям интерес бих мигла да дегустирам Blush

# 77
Не съм чувала за тези бонбони, но с удоволствие бих ги пробвала. Женското биле е билка,която има широко приложение в хранителните добавки.

# 78
Не съм опитвала бонбоните с лакриц, но май ще трябва да потърся и да пробвам. И за билката само съм чувала, но не знаех нищо конкретно, сега прочетах за нея☺️

# 79
За първи път чувам за тези бонбони. Интересно ми е соленият вариант какъв ще е.
Женското биле знам, че е много полезна билка за хормонални проблеми, и най вече за яйчниците.

# 80
Не съм опитвала бонбони с лакриц, но бих се радвала да го направя.
За билката женско биле знам, че има много ползи - противовирусни, противовъзпалителни, помага при стомашен дискомфорт, при кашлица... А, днес научих, че в билката има подсладител, многократно по-сладък от захарозата.

# 81
  • Пловдив
Пробвали ли сте лакриц и харесвате ли вкуса му? Какви интересни факти знаете за женското биле – билката, от която се произвеждат лакрицовите бонбони?

Не съм пробвала лакриц
 За женското биле съм чувала обикновено в козметични продукти

# 82
Не съм пробвала лакриц,и честно казано не знам нищо за женското биле.

# 83
Пробвали ли сте лакриц и харесвате ли вкуса му? Какви интересни факти знаете за женското биле – билката, от която се произвеждат лакрицовите бонбони?

Не съм пробвала лакриц. Женското биле знам, че се препоръчва от гинеколозите при проблем с яйчниците.

# 84
  • Враца

Не, не съм. Но много съм слушала за тези бонбони във филмите по телевизията.
Интересно ми е да опитам лакриц.

# 85
Не съм опитвала, но ще се радвам да опитам. За билката не знам нищо. Това е чудесен повод да науча нещо ново.

# 86
И да съм пробвала, честно казано не съм знаела. Сега като ми насочихте вниманието с този пост ми стана интересно и бих опитала.

# 87
  • Бургас
Не съм ги пробвала, не знам и за билката.

# 88
Не съм опитвала бонбони с лакриц. За женското биле съм чела. Знам, че регулира нивата на инсулина и изобщо допринася за хормоналния баланс.

# 89
Не съм ги опитвала. За женското биле знам, че се използва за силен имунитет

Общи условия

Активация на акаунт