Lakrids by Bülow – датски без глутен бонбони от лакриц с шоколад

• 15 626
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Не съм ги опитвала, но с най-голямо удоволствие бих ги пробвала.

# 91
  • Бургас
Опитвала съм бонбоните, точно в Дания, интересен вкус.
За женското биле знам, че е полезно за регулиране на цикъла.

# 92
  • София, Дружба 2
Никога не съм опитвала бонбони от лакриц. За женското биле знам, че е билка и е със сладък вкус.

# 93
Не съм опитвала такива бонбони, но с радост бих. Не знам нищо за женското биле, освен че е билка и действа като стимулант на имунната система.

# 94
Не съм пробвала датските бонбони и с удоволствие ще го няпрявя. Доста често приготвям безглутенови десерти и това ме впеечатли.
За женското биле като билка знам, че е доста полезна за всички системи в организма и като продукт в козметиката се използва като регулатор за естествения цвят на кожата, за борба с дерматит, екзема и розоцея.
Сигурна съм, че приемането външно и вътрешно, особено с комбинация от шоколад, биха подобрили не само състоянието на здравето и кожата, но и биха повдигнали духа.

# 95
  • Русе
Не съм опитвала бонбони от лакриц и не съм запозната с качествата на женското биле- повод да се разровя и да науча нещо ново.

# 96
Не съм опитвали бонбони с лакриц а искам да ги опитам. За билката женско биле съм чувала хубави отзиви, че помага за различни проблеми.

# 97
Не съм, но бих опитала с удоволствие. Чувала съм за билката, но не знам нищо конкретно.

# 98
Не съм опитвала бонбоните за съжаление, но ще поправя тази грешка.
За женското биле знам доста, защото е изключително полезна билка. Тук ще приложа един много кратък цитат за него и често срещан проблем, при който е много ефективно:
Хормоналните нарушения са едни от най-често срещаните здравословни проблеми при жените. С особено силно присъствие сред тях е Синдромът на поликистозните яйчници, чието стандартно лечение обикновено включва противозачатъчни таблетки и Metformin hydrochloride. Тези лекарства обаче, невинаги повлияват причината за проблема и само замаскират симптомите. Има и случаи, когато приемът им предизвиква сериозни странични ефекти. Ето защо понякога си струва да се обърнем към билките, които имат доказани ползи за ендокринната система. Такава билка е и сладникът, известен още като женско биле

# 99
Опитвала съм лакриц. За женското биле знам, че е благотворно за женската ендокринна система.

# 100
Хм, ето една тема, по която нищо не знам. Нито пък съм опитвала.
Благодаря, че ми давате възможност да науча нещо ново.
Отивам да се образовам...

# 101
Досега не бях и чувала за лакриц и никога не съм опитвала, а билката женско биле ми е позната само като име, но не съм запозната с качествата й.

# 102
Мисля че не съм пробвала лакриц, но ще ми е интересно да опитам вкуса на лакрицовите бонбони, чувала съм както много положителни, така и крайно отрицателни мнения. Не знаех, че се произвеждат от женско биле, приемала съм хранителни добавки с тази билка заради СПКЯ.

# 103
  • софия
Не съм опитвала бонбони те, но бих пробвала.

# 104
Не съм пробвала и нищо не знам за билката,но с удоволствие бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт