Lakrids by Bülow – датски без глутен бонбони от лакриц с шоколад

• 15 634
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Не само не съм опитвала бонбони с лакриц,но и за първи път сега разбирам за съществуването му.За женското биле пак сега разбрах,че коренът му е между 30-50 пъти по-сладък от бялата захар в зависимост от това къде се отглежда.Съответно е и по-здравословен за подслаждане.

# 106
Не съм опитвала лакриц, но бих искала да пробвам

# 107
Не съм опитвала бонбони с лакриц.

Билката женско биле използвам за хормонални проблеми.

# 108
  • София
Лакриц съм пробвала и обичам. Редовно си купувам.Иначе, билката май се използваше като подсладител?

# 109
Не съм ги пробвала и ми е много любопитно да ги опитам.
За билката само съм чувала, но не знам  нейното предназначение.

# 110
Не съм опитвала, ще пробвам

# 111
Харесвам вкуса на лакриц, но не всички видове и марки бонбони
Намирам комбинацията с шоколад за интригуваща

# 112
  • Бургас
Не съм опитвала, но ми е любопитно какви са на вкус. За билката също не съм чувала. Никога не е късно да научиш нещо ново.

# 113
Не съм опитвала бонбони с лакритц, но знам че билката женско биле е прочута за регулация на кръвната захар и помага при хормонални проблеми при жените.

# 114
  • Once there was a Hushpuppy...
Не съм пробвала лакриц бонбони, но като фенка на датските сладкиши Heart (ососбено бисквити) съм готова веднага да ги опитам.

От интернет разбрах, че е вид растение от семейство Бобови, което е многократно по-сладко от захарта. Използва се за заместител и като по-здравословен вариант за подслаждане на сладки.

# 115
Не съм пробвала , с удоволствие бих опитала Simple Smile

# 116
Пробвала съм, харесвам с леко солен вкус. За билката съм чувала, сега прочетох и за ползите от нея.

# 117
  • Пловдив
Не съм пробвала такива бонбони. Даже не бях чувала за тях, както и за билката.

# 118
Не съм пробвала бонбони с лакриц и ми е много любопитно да ги опитам. За билката знам, че се ползва за редица здравословни проблеми, както и за силен имунитет.

# 119
  • София
Не съм пробвала бонбоните и ми е любопитно да ги опитам. За женското биле знам, че се използва за силен имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт