Lakrids by Bülow – датски без глутен бонбони от лакриц с шоколад

• 15 635
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Не съм опитвала лакриц. За билката знам, че помага при хормонални проблеми.

# 121
Скоро разбрах за тези бонбони. Интересно ми е да ги опитам.

# 122
  • Пловдив
Не съм опитвала бонбони с лакриц, но съм ги виждала и изглеждат апетитно.
За женското биле знам, че е билка, която помага при редица здравословни проблеми.

# 123
много харесвам лакриц.

а тези бонбони са ми любими... много се зарадвах, когато открих, че вече има магазин и в българия. пробвахме някои от новите разновидности тази година и очаквам с нетърпение да опитам и 'коледните'.

за сладкия корен освен, че се използва и като лечебна билка при определени състояния, знам, че е 'забранен' по време на бременност...

# 124
  • Монтана
Не съм опитвала такива бонбони. За женското биле знам, че се използва за силен имунитет.

# 125
  • София
Лакрицата я свързвам с Пипи, Томи и Аника. Как си купуваха огромно количество бонбони и сладко, сладко дъвчеха лакрица.

# 126
Пробвала съм от дъвчащите черни с лакрица и са ужасни.
Тези конкретни не съм, нямам идея какво ще е съчетанието на лакрица и шоколад, като цяло не ми вдъхва доверие, но изглеждат пък много прилично...

# 127
  • на последния етаж
Не съм пробвала бонбони с лакриц, но бих искала. За женското биле съм чувала, че регулира кръвната захар.

# 128
Не съм опитвала тези бонбони, полезно за мен беше да прочета за билката, а още по-интересно и приятно ще бъде да опитаме и бонбоните вкъщи 😊

# 129
Не съм се срещала с бонбоните от лакриц, но ми би било интересно да ги пробвам. Женско биле съм чувала като билка, но никога не съм знаела за какво се използва.

# 130
Не съм опитвала бонбоните. Не знаех нищо за билката, докато не прочетох в Интернет.

# 131
  • Бургас
Не съм пробвала бонбони с лакриц. И аз не знаех нищо за билката.

# 132
  • Пловдив
Не съм опитвала все още такива бонбони, но би ми се искало да ги опитам. За женското биле съм чувала само, че е билка, но не съм съвсем наясно за какво се използва.

# 133
Не съм ги пробвала и ще се радвам да ги опитам.

# 134
  • Русе
С удоволствие бих опитала бонбоните! За билката-природно лекарство при поликистозни яйчници

Общи условия

Активация на акаунт