Lakrids by Bülow – датски без глутен бонбони от лакриц с шоколад

• 15 639
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Харесвам вкуса на бонбони с лакриц. Чувала съм за билката, но нищичко не знам за нея.

# 136
Да, опитвала съм бонбони с чист лакриц и са доста странни на вкус. Един приятел от чужбина ме почепи това лято и каза, че за храносмилането били много полезни. Купих после от магазин, но с минимален процент сладък корен и нямаха този специфичен вкус.

# 137
  • В Космоса
Откога се мъча да си спомня какви бяха тези навити на ролка черни бонбони от детството ми с изключително специфичен вкус, а те били лакриц.
Благодаря, че ми припомнихте!
Да, опитвала съм и споменът ми е много мил.
Не знаех, че са с екстракт от женско биле.

# 138
Възможно е да съм пробвала, но да не знам. С билката също не съм запозната, но покрай коментарите тук се ограмотих.

# 139
За жалост нито съм опитвала лакриц , нито познавам вкуса му . За женското биле съм чувала , познато ми е като име , но не съм запозната.

# 140
Не съм ги опитвала. За женското биле знам, че се използва за силен имунитет.

# 141
  • София
Само съм чувала за билката. Не съм опитвала лакриц и съм любопитна какъв е вкусът му. Предполагам, че скоро ще опитам - най-вероятно онлайн. Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Опитвала съм бонбони от лакриц, но бих се радвала да пробвам и тези.И тъй като съдържат женско биле, значи са забранени за бременни.

# 143
Да, познавам вкуса на лакриц, много ми харесва. За билката не зная

# 144
  • Варна
Не бях чувала за лакриц, ще ми е интересно да опитам. За женското биле не знам нищо конкретно.

# 145
Не съм пробвала бонбони с лакриц.Чувла съм ,че женското биле се ползва за регулиране на хормона естроген.

# 146
Не съм ги пробвала и ми е много любопитно да ги опитам.

# 147
  • При децата ми
Не съм опитвала бонбони с лакриц, и ми е любопитно да опитам този вкус. За билката съм чувала, но не знаех нищо по-конкретно.

# 148
  • София
Обожавам лакриц в най-различни варианти. А пък бонбоните на Lakrids by Bülow са ми особено любими. Чувала съм, че помага при стомашни проблеми, но го ям просто защото ми е вкусен. Знам обаче, че заради специфичния му вкус повечето хора не го харесват.

# 149
Не съм ги пробвала и се надявам да ми харесат, ако имам възможността да ги опитам.

Общи условия

Активация на акаунт