Това вътрешно инфо за дуела на финалистите ли е? Освен това не ми е ясно как вече е ясно, че Яни печели зрителите на своя страна (мен ме загуби, поради ред причини), като настроенията към момента са по-скоро за Веселка и гласуването е на живо. Естествено не изключвам варианта катран и по нея. Има цяла седмица, а като познавам продуцентите големия цирк тепърва може да предстои (дано да няма). А ако случайно се гласува и от фермерите, съвсем не е ясно кой от тях ще обере вота.
Честно казано, ако Камелия спечели, ще се закопаят, нищо че са подписали за още няколко сезона. Не вярвам да са толкова тъпи, че да излъжат, че хората са я избрали, защото такава гняс се сипе срещу нея... мост нямаше, няма и да има, колкото и тепърва ще се опитват да ни убеждават в това, така че няма грам смисъл да противопоставят един от новите и един от старите. Правилния им ход би бил просто да оставят шестимата на равно пред зрителя и така, а не да се правят и те на... но какво ли значение има за тях какво мислят зрителите, като си правят каквото искат.
ПП мерси за инфото