Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 289
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Ф

Ако е така Камелия като нищо да изравни рекорда на Хепи Ванче с 4 победи на арената. Един път Иван и Андрей така се изказаха все едно някой ще я изравни…или поне на ман така ми се стори.

# 196
Фермата
Значи извънредният дуел ще е между Камелия и Нина. На мен много ми се искаше Камелия и Аксения да се изправят една срещу друга. Много ми е съмнителен този мъжки дуел, освен ако Вал и Веси не решат да спасят дружката си. А и Калин малко го е страх от Чавдар, така че като нищо ще го прати на дуел. Яни вероятно ще отстрани Калин другата седмица.

# 197
  • София
Alucard, Аксения и Камелия най-вероятно пак ще се изправят, но следващата седмица, което ще е в полза на Камелия. Сега много малко хора я харесват, но с четири дуела ще се промени мнението и ще вдигне процентите от публиката.

# 198
Alucard, Аксения и Камелия най-вероятно пак ще се изправят, но следващата седмица, което ще е в полза на Камелия. Сега много малко хора я харесват, но с четири дуела ще се промени мнението и ще вдигне процентите от публиката.
И Мартина беше победителка във всички дуели,но процентите и бяха смешни.Камелия е противна като поведение,интригантка и се опитва да манипулира.Явно се е върнала тук за да не и вземе американеца детето.Явно и той не я е изтърпял.Да пази Господ такава змия в обкръжението  ти да се промъкне.За мен е и доста грозновата.Но не това ме дразни в нея,а отвратителният и характер и леко подигравателната и усмивка ,която не слиза от лицето и

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:08 от MG18

# 199
Марта не ходи на чак толкова много дуели и не беше чак толкова силна. На последния беше значително по-добра, защото се беше наблъскала с едни субстанции, за употребата на които в спорта те наказват обикновено. Мое мнение. Simple Smile

# 200
  • София
Мартина не е била на много дуели, не я викаха, защото знаеха, че е силна. А Камелия има шанс да влезе в ролята на жертва, че е излизала през няколко дни на дуел. Хепи също не беше много харесвана, но след 4 дуела хората си казаха - нека да е тя, а Камелия от седмица здраво играе за зрителите (за мен е адски фалшива).

Не мисля, че Камелия има шанс за победа, но и мисля, че ще вдигне малкото процентите, иначе щеше да е с 2-3%. Нито Камелия, нито Иван имат шанс за победа.

П. П. Според мен Мартина беше много силна, Камелия не е, на кантар си взе битките досега. Нина всеки ще я бие също. Най-силната жена този сезон е Веселка.

# 201
Камелия изобщо не е силна, има физическа подготовка, разсъждава, но ѝ липсват много умения. Видя се как цепи, реже и кове.

Сега някой ще каже, че на Веселка съперниците бяха слаби, но Веселка е като фурия на арената за разлика от Камата.

# 202
Така де,за това битките са съобразени с нейните възможности.Всяка година ИА толерират такъв участник,който генерира омраза от зрителите и им изнася сезона ,накрая този участник си е въобразил,че ще спечелили и си тръгва с увиснал нос от финала

# 203
  • Вестерос
ф

Извънредният дуел ще е мъжки Яни срещу Радо 😁

Може би има шанс Радо да отпадне, а не да го изгонят, както ми беше първоначалния спойлер, тъй като ми беше казано, че го гонят заради пиянски истории и микрофони, незачитане на правила и т.н. Ама то това мина вече...

# 204
Е това вече ще е върхът. 🤣🤣🤣 Двамата другари, изковали приятелството си в мазни борби и на покрива на параклис, сега да се срещнат в дуел.

# 205
  • Вестерос
Може така да го накажат Радо, да излезе на дуел срещу Яни. Защото реално не ми го побира защо Яни би си избрал него, а не Иван

# 206
ф

Извънредният дуел ще е мъжки Яни срещу Радо 😁

Може би има шанс Радо да отпадне, а не да го изгонят, както ми беше първоначалния спойлер, тъй като ми беше казано, че го гонят заради пиянски истории и микрофони, незачитане на правила и т.н. Ама то това мина вече...
Това си е жива БОМБА Sweat Smile! Значи Радо може би ще отпадне от Яни, както знаехме още в самото начало, но наистина няма логика да избере Радо пред Иван - много са си близки с Радо. Най-вероятно Радо прави нещо (бърка в багажа на Камелия) и е наказан на извънреден дуел с Яни. Значи Нина отпада другата седмица от Камелия.

# 207
  • Вестерос
Ф

В крайна сметка обаче спойлерът ми последният освен за дуела е, че Радо е изгонен, било голям цирк Grinning

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 15:43 от Tiffany А

# 208
Аз ви казвам, че ни чака най-интересната седмица. 😂

# 209
Накрая, ако се окаже, че Аксения е на финал, официално спирам да гледам в знак на протест. 😁

Общи условия

Активация на акаунт