Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 319
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря!Супер спойлер,особено четен отзад напред!

# 271
Чети с разбиране!

# 272
Има мачове от световното няма кой да си трови нервите да гледа нагласения победител Алеко дето ще се крие под камък след финала и ще си спира коментарите като други от неговата дружина Joy Joy

# 273
Евгения ще празнува 2то място на Филип довечера.

# 274
Даа , не ги знам, предполагам обаче ,че Алекса отпада 1-ви(най-малко комплексен е), после Фифо(няма късмет точно в тази битка), 3-ти отпада Жоро(защото много говори по време на битката и се разконцетрира), Виктория и Гого са на финал и победител е Гого най-вероятно, понеже не знам Виктория на каква игра може да го бие Wink
🤣🤣🤣 От твоята уста в Божиите уши, ама задължителна да е думичката "отпада".😁 Знаех си аз ,че Гого ще е победител.😁🤞🤞🤞 А Вики може да го бие на копане на битката с резервите видяхме ,че е като багерче.😁

# 275
  • Sofia
Жорката и Виктория отпадат на полуфинала. Остават Фифо Гого и Калеко Алеко, един от тях ще е. Simple Smile
П.С. Аз съм за Фифо

# 276
  • Морска приказка
Даа , не ги знам, предполагам обаче ,че Алекса отпада 1-ви(най-малко комплексен е), после Фифо(няма късмет точно в тази битка), 3-ти отпада Жоро(защото много говори по време на битката и се разконцетрира), Виктория и Гого са на финал и победител е Гого най-вероятно, понеже не знам Виктория на каква игра може да го бие Wink
Уби всичко детско в мен Sad Надеждата умира последна.

# 277
  • София
Предполагам, че пак ни "гъбаркаш", но понеже нещо ме човърка и ще си кажа мнението, че после, ако се окаже вярно, ще ме е яд, че не съм го казала. Днес специално връщах назад темите и ти четох постовете и забелязах едно нещо - нито един път не каза нищо за Филип (като спойлер имам предвид), а доста въпроси имаше за него. Така че, мъъничко съмнение имам, че може да си ни спестил някоя "малка" подробност за него. 😉🤞

# 278
Гъбарка,разбира се.Написал е предполагам.

# 279
  • Пловдив
Просто Ковид е написал точно обратното на това,което е станало (и обратната причина).

# 280
Просто Ковид е написал точно обратното на това,което е станало (и обратната причина).
Точно това и аз написах веднага под неговия пост,но надежди...

# 281
Аз няма да гледам финала, но ако вземе да спечели Фифо или Гого, а всички спойлери за Алекса са били фалшиви, ще съм много щастлива ❤ Това, разбира се, няма да се случи.

# 282
ИВ
Точно това и аз написах веднага под неговия пост,но надежди...

Откакто си сложи снимката на Алекса за аватар - в мен няма никакво съмнение кой е победителят.
По-голяма подсказка от това - няма накъде.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:56 от Tahiti

# 283
Хахахах кой мъж обича да го наричат "малък" пък било то и като го сравняват с литературен герой като Малкия Мук? 😆
Личеше си, че му е неприятно.

# 284
  • Буркина Фасо
Ковид е Алекса Smiley

Общи условия

Активация на акаунт