Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Един измежду Камелия и Яни ще е крайният победител като Яни печели зрителите, а Камелия се справя много добре във игрите на финала... вече разликата между двамата не мога да кажа колко е и точно кой е първи и кой втори.
Фермата
Това вътрешно инфо за дуела на финалистите ли е?  Освен това не ми е ясно как вече е ясно, че Яни печели зрителите на своя страна (мен ме загуби, поради ред причини), като настроенията към момента са по-скоро за Веселка и гласуването е на живо. Естествено не изключвам варианта катран и по нея. Има цяла седмица, а като познавам продуцентите големия цирк тепърва може да предстои (дано да няма). А ако случайно се гласува и от фермерите, съвсем не е ясно кой от тях ще обере вота.
Честно казано, ако Камелия спечели, ще се закопаят, нищо че са подписали за още няколко сезона. Не вярвам да са толкова тъпи, че да излъжат, че хората са я избрали, защото такава гняс се сипе срещу нея... мост нямаше, няма и да има, колкото и тепърва ще се опитват да ни убеждават в това, така че няма грам смисъл да противопоставят  един от новите и един от старите. Правилния им ход би бил просто да оставят шестимата на равно пред зрителя и така, а не да се правят и те на... но какво ли значение има за тях какво мислят зрителите, като си правят каквото искат.
ПП мерси за инфото Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:44 от Iðunn

# 391
Настроенията на зрителите ние няма как да ги знаем, само тези в темата. Съмнява ме да са представителна извадка, макар обикновено да е така. Предпочитам глас зад кадър да няма изобщо. Нямам нужда някой да ми анализира какво виждам и да ми дава наклон какво да мисля.

# 392
Нямаме ли спойлер кой ще е първият дуелист? Хич не ми се гледа днес, а искам да знам. 🤣

# 393
Да, казаха ми че битката за първите две места ще е между Яни и Камелия, но източника не ми е 100% достоверен, ако получа повече инфо ще пиша пак. Явно и финала "на живо" е нагласен ако е вярно.

# 394
Ооо не, дано не е вярно. Аз обаче също имам подозрения, че с тези 6 финалисти, няма да има зрителско гласуване още в началото. Може би накрая ще останат 2-3 за гласуване от зрителите, а останалите ще отпаднат от финалните битки.

# 395
Да, казаха ми че битката за първите две места ще е между Яни и Камелия, но източника не ми е 100% достоверен, ако получа повече инфо ще пиша пак. Явно и финала "на живо" е нагласен ако е вярно.

Значи Яни ще е победител, за Камелия няма да гласуват зрителите според мен. И тя е една манипулаторка….

# 396
Ако зрителския вот се брои честно.

# 397
...или ако направят така, че да няма толкова  голямо значение.

# 398
Тиф, случайно някой спойлер да имаш за след 30-40 минути? Честно казано след всичко, което изчетох, е време други неща да се коментират, стига с този Радо.

# 399
Ех, жалко, значи Аксения си тръгва в събота, не разбирам какъв е тоя зор да излезе срещу Камелия, ама ето, сама ще се прецака.

# 400
Да, всичко се нарежда.
Утре Аксения избира Камелия и Аксения отпада.
Другата седмица дуелите са Яни-Калин - Калин отпада, и Нина-Камелия - Нина отпада.
Единствено Финци не знаем от кой отпада.

*Аксения е качила първата си снимка след предаването точно на 8 юли - в момента гледаме 7 юли 😅.

# 401
Финци сигурно отпада от Чавдар.

# 402
Може да избере Нина. Ако това ви успокоява. Simple Smile

# 403
Имат ли право да избират някой от тези, които не са били на дуел? Че вече взех да се обърквам. Яд ме хваща, Аксения им е най-цветният участник, а накрая Нина ще си замине след нея. Голяма глупост.

# 404
Могат, защо да не могат. 😁

Между другото на дуела Радо - Яни, Яни изхитря, като режеше по-големи филии от ритловицата и стигна до едната опорна точка за последната, където дървото е по-стабилно.  Така де, това си е моя теория.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 21:36 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт