🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 856
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 90
  • Terra incognita
Във фб участничката отнесе доста подигравки относно външността си.
Аз за пръв път я чувам и виждам, но явно е популярна в ИГ.
Иначе вечерята беше съвсем обикновена, не като за по телевизията. Малко съм изненадана, че има 3 кулинарни книги, а поднесе полуфабрикати и направи този гаф с маслото, което като прегори мирише отвратително.

# 91
Боже, и такива хора издават книги. Само се чудя, кои им ги купува.
Такива разядки са неуважение към гостите ти.

# 92
Миската малко по-различно изглежда от профила ѝ в ИГ.
Не че външният ѝ вид би помогнал да сготви по-добре колкото са ѝ претенциите, но в първия момент реших, че пак онази Петя депутатката са поканили, преди да разбера, че е друга жена. И то, защото и гласът подобен!

# 93
  • София
В кой сезон на Мастършеф е участвала? Не мога да се сетя. Или се е променила на външен вид?

# 94
  • Terra incognita
Показаха снимки от времето й на мисис. Жената е родила 3 деца и е напълняла, това е.

# 95
Миска?ИГ звезда и накрая и в Мастършеф била.Значи сте абсолютно прави да имате по-високи очаквания за вечерята и,ако е участвала във въпросният формат.Аз всичко бих си изяла.Салата е банална и не е мойта,но ям и такава.Обаче!Всички вдигнаха десятки.

# 96
  • Terra incognita
Вдигат десятки, защото са над нещата, или просто от неудобство. Абе, не им е важно и не им се занимава после да се оправдават.
Иначе и аз съм добро прасенце и бих си хапнала, но все пак не е в концепцията на предаването да предлагат полуфабрикати.
Манчо напоследък е много снизходителен, миналата седмица не скастри по своему Радина, че не готви тя, днес си замълча за лаваша с шунка..

# 97
  • Sofia
Вдигат десятки, защото са над нещата, или просто от неудобство. Абе, не им е важно и не им се занимава после да се оправдават.
Иначе и аз съм добро прасенце и бих си хапнала, но все пак не е в концепцията на предаването да предлагат полуфабрикати.
Манчо напоследък е много снизходителен, миналата седмица не скастри по своему Радина, че не готви тя, днес си замълча за лаваша с шунка..
+1
Снижено качество, кoeто е новото нормално повсеместно.  

# 98
Нямам претенции за вечерята и външният и вид. В черешката за първи път я виждам.
Не ми е от познатите личности. 
Тортата с удоволствие бих я опитала и  ястието с кладницата, разядките.  Салатата не е мой тип.
Щом и дадоха десетки значи е било вкусно.
Лаваша не е домашен и Манчев си замълча затова. За авокадото не мрънка и свикна Joy

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:20 от femmi2

# 99
  • ВАРНА
Дресираха го Манчо.Вече не мрънка на авокадо и не придиря за мащерка.Ще клекне и няма да се очудя,ако препоръча и кренвирши.

# 100
За сухите подправки няма да клекне. Скастря ги, като не ползват пресни.

# 101
  • Terra incognita
Домакинята предвидливо си беше подготвила прясна мащерка за месото. Или беше риган?

# 102
голяма скука беше снощният епизод, гледах с 1/10-та око. очаквах много повече от домакинята, според мен въобще не се представи добре. дивна е непоносима лигла.

# 103
  • Sofia
Днес Играта беше в БНТ при другият участник в ЧТ

# 104
Впечатленията ми са за ненатоварваща и по-семпла четворка тази седмица.
Дивна и на мен ми е много лигава и ме загуби окончателно с така модерното 'не ям месо заради животните'.

Гледам МШ, но тази участничка не я помня. Явно или не е продължила много, или не е ме впечатлила, че да я запомня.

Общи условия

Активация на акаунт