🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 527
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 75
  • Terra incognita
Предястието на Дарина ми напомня на едни солени соц торти, обилно намазани с майонеза и продукти за руска салата, които домакините приготвяха за празници с цел да смаят гостите.
Тук имаше разни декилатеси за разкош, но това не променя факта, че менюто й беше твърде оскъдно и силно намирисващо на риба и морски дарове. Обичам риба, но чак на мен започна да ми се гади от този аромат. Малко изглеждаше, че й е все тая и гледа да отбие номера.

# 76
Цитат
Е Левон па точно какъв точно ангажимент ще получи?
Мислех,че се подразбира.Не Левон,а хора отишли на кастинг,участници в разни халтури,персонал и пр.При Гала,Кремена е разказвала,че са почивали в Италия една сурия народ,дежурните им приятели.Рачков с Марче тогава и др.Не си спомням какво каза,че в една вила с Левон,или във вилата на Левон са почивали.Освен,че са от един етнос,кой знае още какви теми ги свързват,едва ли е шоу бизнес.Не го разбрах защо не му се снимат сериали на Магърдич,но е хубаво,че няма да го прави отново.

# 77
  • Terra incognita
Каза, че от 10г се снимат едни и същи сериали в България. Сякаш неговите предавания са чудо невиждано. С едни и същи водещи и едни и същи участници. И винаги всичко е "уникално, човече".

# 78
Да бе,едни и същи.Неговите са най-смотани и актьорите не се представят добре. ''Седем часа разлика'' беше страшно недоразумение.Уникална тъпотия,човече.

# 79
Дарина, определено и мен ме разочарова. Очаквах много повече от нея!

# 80
Цитат
Е Левон па точно какъв точно ангажимент ще получи?
Мислех,че се подразбира.Не Левон,а хора отишли на кастинг,участници в разни халтури,персонал и пр.При Гала,Кремена е разказвала,че са почивали в Италия една сурия народ,дежурните им приятели.Рачков с Марче тогава и др.Не си спомням какво каза,че в една вила с Левон,или във вилата на Левон са почивали.Освен,че са от един етнос,кой знае още какви теми ги свързват,едва ли е шоу бизнес.Не го разбрах защо не му се снимат сериали на Магърдич,но е хубаво,че няма да го прави отново.

Ами те сериалите му до един не бяха приети добре и това негово изказване малко като сърдито фръцване ми се стори.

# 81
Стана традиция да изпускам началото.Коя е днешната участничка?Каквото видях от менюто,всичко ми допада.

# 82
Бррр .... след изминалата седмица тази ще е дъно. Припечени филийки франзела наречени брускети, готови питки лаваш и Манчев мълчи що не прави забележка,че не е домашен?!

# 83
  • Sofia
Бррр .... след изминалата седмица тази ще е дъно. Припечени филийки франзела наречени брускети, готови питки лаваш и Манчев мълчи що не прави забележка,че не е домашен?!
Аууу... ти да видиш в групата за "Домашна храна за училище и офиса" (в кутии демек, ама не е там въпроса) кое е "домашно" за повечето (като гледам) хора ... такива бисери съм чувала...  ей това "е домашно, защото е влязло от магазина вкъщи и от там в кутията".   Та така...    

Скрит текст:

Иначе аз предпочитам тази седмица дори само за това, че са обикновени хора от миналоседмичните надути пуяци.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 20:37 от Morena

# 84
Дивна няма ли да порасне вече или по-скоро да поумнее... Такъв инфантил и с такова престорено поведение. Много ме дразни!

# 85
Все пак сме в Черешката очаквам хляба който ще се сложи на масата е изпечен от домакинята, така както  миналата седмица направиха участниците.

# 86
Много кратък епизод. Явно ще дават мач по Нова.
Единствено свинското с кладница ми хареса на мен от приготвеното. Добре че, е рапъра да разведрява обстановката.

# 87
Единият мъж е рапър, кой е другият? Дивна не участваше ли наскоро? И аз трудно я преглъщам, много се лигави, и то с патос. Домакинята ми е симпатична, сготви семпло и вкусно, поднасянето беше също без претенции. Не е лошо, но безинтересно отвсякъде.

# 88
  • София
Наистина не се получи спойката на компанията:(Очаквах повече, да си призная, дано яденето е било вкусно, за сладкото съм убедена от опит. Говореха се глупости, къде да се включи Анна, а Дивна много усмихната, но много лигава:(Не чух препратка към домакина да разкаже за шоколадовите неща, които прави, а тя има какво да разкаже, даже можеше да ги покани на нейните шоколадови работилници...а книгите са детски със сладкарска насоченост, поне първите две,а за третата тя сама споделя, че не е върха на кулинарията, а вкусни рецепти за цялото семейство.

Ми не е сейшелска работа, имам чувството, че М.Б. е имал норматив колко пъти ще се спомене това и след това да го представи така - участвах едиколко си дни, аудиторията беше едиколко си хиляди човека пред екраните, експозицията е била....Човекът си е ПР и е трудно явно да излезе от образ.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 08:46 от Velina25

# 89
Доста интересно представяне на Дивна. Ангел била....
Миската малко по-различно изглежда от профила ѝ в ИГ.

Общи условия

Активация на акаунт