🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 521
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 60
на всичкото отгоре обсеби разговора. беше много нетактично.

# 61
  • Sofia
За тази котка е разказвал безброй пъти..

# 62
Прекалили с алкохол, до фурната в 4 през нощта сме ходили с приятелки, за да си купим тесто и си пържихме мекици.
Мъжът ми беше впечатлен, когато се прибра в 7 след нощна смяна и купонджийски  го посрещнахме с мекици Joy
Останалите мъже също много са се зарадвали, когато прителките са се прибрали по къщите си с топли мекици Grinning
Това за котките и канарчетата даже не мога да си го представя...

# 63
Извратени винаги ще има! Халнаджиан винаги ми е бил неприятен, нещо нечистоплътно излъчва!

# 64
  • Брюксел / София
Аз пък изобщо не схванах каква е идеята на присъствието на Халваджиян. Хубаво, гост, ама какво се изискваше от него да прави?! Да забавлява гостите: ако това беше идеята, не се получи, според мен!

# 65
  • София
Извратени винаги ще има! Халнаджиан винаги ми е бил неприятен, нещо нечистоплътно излъчва!
Винаги ми е изглеждал нечистоплътен и ми е бил неприятен. С тая дълга коса ,все изглеждаща мазна и проскубана, няма как да изглежда добре.Като иска дълга, поне да я връзва.

# 66
И при Максим госта му беше в центъра на разговора, та си мисля, че целта им е наистина е да забавляват гостите.
Гостите на Левон обаче решеха да си намерят ангажименти чрез Маги.

# 67
Е, каква е идеята... Той нали е учил в Москва цирково изкуство или не помня как се казваше факултета и в Русия си ядат котките и кучетата, гладомор, един вид.
Ми и  аз съм учила там и съм яла змия на фурна, но не от глад, а защото е приготвено от камбоджанец.
Аз не съм гледала епизода, но това му е дежурния разказ...
Освен котки имали и капан за гълъби в общежитията.На перваза.
Аз не познавам човек, който да е живял в общежитие и да не е опитал от всичко.
И не говоря само за храна. 🤣

# 68
аз пък познавам много такива /живяли, но неопитали/.

# 69
  • Terra incognita
Ашлашки истории.
Халвата обсебва всичко, до което се докосне. Налапа ли микрофона, няма пущане. По- добре да си стои зад камерата, че е е неприятен и за гледане и за слушане. Един и същ речник, едни и същи истории, хвалби и мазнене до небето. Човечее, това е мега яко.
Между другото това за Тити не го знаех и ме потресе.
От години имам на терасата хранилка за двойка гугутки, които идват да ядат по няколко пъти на ден. Еми, не мога да си представя да се напия и да ги изям.

# 70
Това малко вече на изкуфяване прилича... Като чичаците, дето си мислят, че само техния живот е невероятно приключение и като плоча си въртят едно, и също на всяка сбирка. Имала съм късмет да не съм чувала тази история преди, но виждам, че доста от вас са. Не гледах и пак не я чух, от тук разбрах за нея. Не му ли е рано на тоз човек за такива отклонения? На М.Б. по му е простено сейшелското изплискване, все пак е напред с годините.

# 71
Аз само за гълъбите съм чувала и наистина,защо държи навсякъде да се хвали какво е ял?По нашите ширини,а и в Русия котките все пак са домашни любимци.Знам,че има много улични за съжаление.Поне от елементарно чувство за такт,можеше да спре вече с тази история.Сега,за да си ''изкупи граха'' ли има верига магазини за храни и аксесоари за дом.любимци?Добре,че не гладува,че току виж,излапал на Кремена кученцето.Спомням си също как разказваше за черният му бизнес с видео касети в Москва.
Цитат
Един и същ речник, едни и същи истории, хвалби и мазнене до небето.
Работили с него казват,че трябва здраво мазнене и комплименти,ако искаш да получаваш ангажименти.

# 72
  • София
Аз само за гълъбите съм чувала и наистина,защо държи навсякъде да се хвали какво е ял?По нашите ширини,а и в Русия котките все пак са домашни любимци.Знам,че има много улични за съжаление.Поне от елементарно чувство за такт,можеше да спре вече с тази история.Сега,за да си ''изкупи граха'' ли има верига магазини за храни и аксесоари за дом.любимци?Добре,че не гладува,че току виж,излапал на Кремена кученцето.Спомням си също как разказваше за черният му бизнес с видео касети в Москва.
Цитат
Един и същ речник, едни и същи истории, хвалби и мазнене до небето.
Работили с него казват,че трябва здраво мазнене и комплименти,ако искаш да получаваш ангажименти.
Е Левон па точно какъв точно ангажимент ще получи?

# 73
Е Левон па точно какъв точно ангажимент ще получи?
Satisfied
Как въобще можа да си помислиш, че Левон го е поканил, щото очаква ангажимент от него? Сигурно си мечтае да се пъне да пее облечен като хипопотам в следващото издание на Маските, за да получи евентуално ключовете от някоя смотана количка, дето струва колкото са му джобните?! Joy
Друг някой има интерес от протекциите му и затова е натрапен като гост по арменска линия.

# 74
Ох, стига с тез котки, че блякс!

Пак гледах салатата/предястие на Дарина-леле ужас-майонеза с пушена риба, па картофи, яйца, спанак, маслини, КАШКАВАЛ и скариди, последният да затвори... прилича на руска кулинарна нелепица, освен ако не е -20 градуса не знам как се яде това. Вкусов сблъсък! Но като домакиня я обожавам.

Общи условия

Активация на акаунт