🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 874
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 110
Гледах, ама говорих по телефона с приятелка, т.е. тя говори, аз само слушах... 😆 и нищо не разбрах от вечерята, ама ми се видяха страшни бъркочи нещата на Иван.
Никога няма да нахраня гости с манджа с лук! Това мирише из цялата къща три дни...
Даже не видях и кой спечели, ама карай, все тая. Никой не е за плакет.
Мартин (нали така беше) ми е разочарование... Другите са ми никакви, щото са ми безразлични.

# 1 111
  • Sofia
Затова днес Биляна при Гала беше с такова голямо самочувствие на кулинар 🤔 и пак само се изтъкваше колко готвела и че мъжът ѝ бил с 10-15кг по-тежък от близнака си заради нейните кулинарни умения 🤣

# 1 112
  • Пловдив
Ама на Биляна свекърва и сготви...виждаше се в един кадър отстрани как помага...

А с какво се занимава мъжа и?

# 1 113
Не беше за 40 точки Иван. Според мен актрисата трябваше да спечели черешката.
С това Пикасо прекали доста се постара в готвенето.
Коя актриса ?! Joy
Не знам каква актриса е за сефте я виждам по тв. Не гледам бг сериали тъпи са ми. Само стъклен дом ако не греша името ми харесваше, като каст.  
Живова участваше в черешката за реклама на картините си.
Не разбирам от изкуство  не са зле.

# 1 114
А с какво се занимава мъжа и?
IT бил, пък сега продавал скъпи тоалетни.

Не знам каква актриса е за сефте я виждам по тв.
Не разбирам от изкуство  не са зле.
Ми не е актриса.
Наистина не разбираш от изкуство.

# 1 115
Не,бившият на Биляна беше IT,дето го заряза изневиделица.Може би,защото по онова време до късно вечер ходеше на фитнес.Wink На въпросният не му е готвила,понеже все беше на диети.На сегашният Thinking може и да му готви.Настоящият,когато му пристана беше строителен предприемач.Сега продавал скъп санитарен фаянс.
Аз пък нямам лоши впечатления от Крум.преди 20+год.Възпитан,учтив.За хвалба ли е,за оплакване ли е,мен не ме е ухажвал.Добре,че тогава не съм ви чела,че направо щях да се комплексирам.Joy
Биляна кулинар?Последният да изгаси лампата и да затвори врата.

# 1 116
И трите са едни измислени, но Мая поне се държи обрано.Другите две си вярват и се издигат само в собствените си очи... и обици. Joy
Марто наистина е разочарование и като човек, като аутфити и като кулинар. Не е лош човека  мил, семпъл. Просто очаквах съвсем друг типаж след ролята.
А този Иван остави, че баламачи ами и беше най - досаден от всички и.. несмешен. И този като Цитиридис (все степкомедианти) една смешка не им се получи естествено.

# 1 117
Ти, ако го чуеш Иван в подкаста му... Ние тук сме благи и добри, тоя така храни наред всички, ще речеш, че той е Кралят Слънце!

# 1 118
Смешко! Щом на гърба на бездомници си прави хумора снощи, ясен ми е.Никога няма да отида да го гледам и за без пари.😆

# 1 119
Ама кнедлата всъщност е...сварен хляб ?

# 1 120
Затова днес Биляна при Гала беше с такова голямо самочувствие на кулинар 🤔 и пак само се изтъкваше колко готвела и че мъжът ѝ бил с 10-15кг по-тежък от близнака си заради нейните кулинарни умения 🤣
Аз много бих искала да попадна с Биляна в обща компания.
Стига да нямам близки хора сред общите ни познати, доста забавно би се получило за мен.
Аз може да не съм "журналистка" от Шуменско, но пък не бих понесла прсзнословието ѝ и тогава ще дойде интересното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 121
Кротони с прясно мляко, яйца и накъсано филе - пак съм Не.
Всъщност Тиролски кнедли….

# 1 122
Кротони с прясно мляко, яйца и накъсано филе - пак съм Не.
Всъщност Тиролски кнедли….
Яла съм в оригинал ,в Тирол- общото с тези на комика е само в сухия хляб....Много вкусни са наистина ,не се поднасят с гулаш. Както винаги -побългарена чужда кухня .

# 1 123
Цяла седмица гледах със смръщени вежди, ама защо гледах, и аз не знам. Нито шегите, нито манджурляците..ужасни хора! Само Мартин ми хареса и понеделнишкото меню ми изглеждаше много вкусно.

# 1 124
Е как може да спечели Биляна, най-смотаното меню беше при нея...отвратителните гювечета и трицветен крем от времето на баба ми! Пфууууу!

Общи условия

Активация на акаунт