Септемврийскте джуджета чакат Коледа и 2023 (новоизлюпени септември 2022 🤗 тема2)

• 19 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не бе, ти питай- всяка градина и директорка имат различен подход!

# 181
Момичета, случвало ли ви се е да има червени нишки в изпражненията? Уж четох, че може да е реакция от някоя храна, която съм яла, но не се сещам за нещо специфично. Та не знам, да се притеснявам ли или е нещо нормално? 😟

# 182
Tracck, аз точно с това се боря от известно време - по принцип може да е от няколко неща (раничка на зърната ти, или на дупето на бебето), но все пак най-често е към храна, най-често към млечните. На нас ни предстои и посещение на алерголог другата седмица за повече яснота, но при бебето ни има и други симптоми, сочещи към алергия

# 183
Моя син имаше кръв в акото в неделя и вчера бяхме на гастроентеролог. Може от много неща да е, зависи и каква на цвят е кръвта. Пускам му изследвания и аз ще мина на диета. Според мен го заведи на преглед, освен ако не смяташ че е възможно да е от запек или подсечено.

# 184
Може ли да попитам при кой гастроентеролог сте били ако става въпрос за София. Искам да заведа малката, а часове има чак за януари където и да звъня.
Малката отказва да яде вече съвсем, като види шишето и реве. Ще пробвам сега с друго мляко, може би Хумана, уж и харесваше Аптамила ..... Ще откача  вече
Цока от гърда, но няма достатъчно

# 185
Аз го водих при д-р Йорданка Паскалева в МЦ Детско здраве

# 186
  • София
Аз го водих при д-р Йорданка Паскалева в МЦ Детско здраве
И аз водих пресиян при нея за рефлукса, но в другия мед център, в който работи. Ок беше.

# 187
В супер док няма часове Sad
Вие как успяхте да запазите час? Колко по-рано?

# 188
В супердок запазих от неделя за вторник, може би е било инцидентно освободен час.

# 189
  • София
Аз също нямах проблем за другия център, но идват празници и може да е отпуска-за детско здраве нямаше часове следв 2 седмици тогава

# 190
Здравейте, момичета . Малко по-различен въпрос. Имате ли представа дали групата на септемврийските бебчета 2022 г функционира още?

# 191
  • София
Здравейте, момичета . Малко по-различен въпрос. Имате ли представа дали групата на септемврийските бебчета 2022 г функционира още?
Дааа, там сме си. Какво става с теб?

# 192
Момичета, старая се да не пиша и да ви натоварвам с моите проблеми, обаче проблемите с храненето при нас продължават, ще ми се пръсне сърцето. Малката от два дни много сериозно отказва да се храни. Сега след като повърна в 15ч, 5 часа по-късно не мога да я накарам за яде. Като ме види с шишето вече реве... Няма начин да не е гладна..
А на обяд без проблем си изяде 120мл , на моменти е. Всичко се беше оправило  с храненето и като почнахме антирефлуксното мляко, а след като миналата седмица и биха ваксините всичко пак се прецака.
От гърда суча, но изсуква по 30мл и няма вече. Педиатърката и ми казва да я държа само на гърда, да ама като няма нищо.... Ще се побъркам с това хранене, с това ми започва и свършва деня

# 193
Flower90 на първо време те съветвам да предлагаш гърда постоянно примерно на час и половинаи да не и даваш шише, щом не иска. Според ме това повръщане се е получило от дохранването. С първото дете бях така все си мислех, че не и стига + това че не над даваше в началото и постоянно и давах добавка. Но тя започна да повръща на фонтан през устата и носа и това продължи няколко дни. След това спрях добавките и започнах да давам гърда постоянно + това да пия лактогоннен чай и сминдух на капсули. Еми много помогна в рамките на седмицата нещата се оправиха. Но и вечер я храни на 3 часа за да повишат лактацията. Следях да е доволна да не мрънка и да има достатъчно пълни памперси. Най-вече мокри.
Така че моят съвет е да пробваш да даваш гърда по често и вечер трябва да има по 2 хранения. Вземи си чай и пии много вода. Може и сминдух да си вземеш ефекта от него се усеща на 1-2 ден.

Момичета, старая се да не пиша и да ви натоварвам с моите проблеми, обаче проблемите с храненето при нас продължават, ще ми се пръсне сърцето. Малката от два дни много сериозно отказва да се храни. Сега след като повърна в 15ч, 5 часа по-късно не мога да я накарам за яде. Като ме види с шишето вече реве... Няма начин да не е гладна..
А на обяд без проблем си изяде 120мл , на моменти е. Всичко се беше оправило  с храненето и като почнахме антирефлуксното мляко, а след като миналата седмица и биха ваксините всичко пак се прецака.
От гърда суча, но изсуква по 30мл и няма вече. Педиатърката и ми казва да я държа само на гърда, да ама като няма нищо.... Ще се побъркам с това хранене, с това ми започва и свършва деня

# 194
  • Варна
Час и половина даже е много. С големия син, докато се нагласят нещата е висял на мен НОН-СТОП. Сраснахме се с дивана, ядеше и спеше на гърда. Нямах време да се изкъпя и да отида до вц. Въобще не ме интересуваше в един момент дали яде или просто ме ползва за успокояване. Четях как другите имали по 6-7 хранения на денонощието, а ние имахме по 15-20 на ден, даже спрях да ги броя. Който не го е изпитал, не може да си представи за какво става въпрос. Гъза ми се беше сплескал и да хвърля боклука ми се струваше ваканция.
Сега оценявам храненето от шише колко свободно време ми дава. Иска ми се пак да кърмех, защото в някакъв момент става песен, но без да преминавам през този ужасен период на напасване.

Съжалявам, че минаваш през такива неща Flower90. Кураж Heart

Общи условия

Активация на акаунт