Септемврийскте джуджета чакат Коледа и 2023 (новоизлюпени септември 2022 🤗 тема2)

• 19 671
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ние сме още в болницата... нямам прахосмукачка. Още и абсорбаторче нямам де....само да не изкараме и н.г. тук. Утре ще поискам да идваме само за аб.....здраво дете, нямам думи. На прага съм да се срина. От вчера в стаята настаниха дете с бронхит. Моят е само със задна хрема, т.е новопридобита хрема. Иначе си беше само с възпаление на бъбреците.  Питах ги защо го правят това, а те ми отговориха,че нямало било страшно.  Полудявам. Дали ще ме пуснат. CRP от 220 падна на 7. Не мога и ден повече. Режим, мрежим, хранене, всичко замина.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 20:53 от MamMaMia22

# 316
Калгел ползваме.

Алегра, те може и да не избият скоро, но ни обясниха, че факта , че са се оформили, виждат се и венеца е зачервен значи, че я дразнят.
Аз не вярвах много много, но е факт, че откакто започнахме да мажем с гелче имаме подобрение.
Освен това аз я бях забелязала още от около седмица - две, че от устата и текат реки  от лиги, чак се дави, и си гризе ръцете много яростно. Направо и двете иска да напъха в устата едновременно.
Сега пък като я сложа на гърда и аха да засуче и изведнъж мести главата и си лапа ръката, а като и я извадя от устата рев..
А какво гелче използвате. При нас са набъбнали венчетата. Лекарката каза че може скоро да не избият, но ми се ще предварително да се подготвя с нещо което наистина ще облекчава.

# 317
Благодаря Hug
Калгел ползваме.

Алегра, те може и да не избият скоро, но ни обясниха, че факта , че са се оформили, виждат се и венеца е зачервен значи, че я дразнят.
Аз не вярвах много много, но е факт, че откакто започнахме да мажем с гелче имаме подобрение.
Освен това аз я бях забелязала още от около седмица - две, че от устата и текат реки  от лиги, чак се дави, и си гризе ръцете много яростно. Направо и двете иска да напъха в устата едновременно.
Сега пък като я сложа на гърда и аха да засуче и изведнъж мести главата и си лапа ръката, а като и я извадя от устата рев..
А какво гелче използвате. При нас са набъбнали венчетата. Лекарката каза че може скоро да не избият, но ми се ще предварително да се подготвя с нещо което наистина ще облекчава.

# 318
  • Варна
MamMaMia22, съчувствам. Disappointed Режима ще го оправите, само оздравявайте и дано не се стига пак до болници. Дано да ви изпишат скоро и да си посрещнете нормално празника. Heart

# 319
Момичета, забелязвам, че бебето ни предпочита да си държи главата само на едната страна ( на ляво в случая) дрънкам с играчки, викам го, но не се обръща. Кърмих го на дясната му страна и е окей, явно е предпочитание. Към педиатърката ли да се обърна? Вие имате ли опит с нешо подобно?

# 320
  • Варна
Panda, не бих реагирала спешно, но на следващия регулярен преглед със сигурност бих споменала. Те по принцип го проверяват това, но не всяки лекар обяснява какво точно прави. Моята ЛЛ всеки път дрънка на бебето с дрънкалки и гледа как е оформена главата, да не е сплескана и тн. Предполагам, че щом не са ти казали нищо, всичко е наред. Hug
Аз преди месец бях изпаднала в стрес, защото Оги не се обръщаше въобще към звук и помислих, че не чува. 2 дни беше така и пощурях, но после се оказа, че всичко е наред. Явно е имал друга важна работа, а не да се занимава с моето дрънчене. Grin

# 321
Момичета, забелязвам, че бебето ни предпочита да си държи главата само на едната страна ( на ляво в случая) дрънкам с играчки, викам го, но не се обръща. Кърмих го на дясната му страна и е окей, явно е предпочитание. Към педиатърката ли да се обърна? Вие имате ли опит с нешо подобно?
Водила ли си го на ортопед? Когато е по корем върти ли я и на двете страни? Обърни внимание да не я държи натам заради някаква светлина ( прозорец ) или нещо друго и дали на всяка повърхност е така. Нормално е да има предпочитания, но би следвало да може да се върти и ан двете страни. Уж педиатрите гледат ама не бих разчитала, че някои са….

# 322
Водих го, но само тазобедрените стави му гледа тази , въртия и на деугата страна и по корем като е пак я завърта на двете, но си предпочита ляво.нашата падиатърка изобщо не е проверявала подобни неща, като спи пак предпочита ляво , но и ка дясно също заспива . Скоро сме на ваксини и ще си задам въпросите
Водила ли си го на ортопед? Когато е по корем върти ли я и на двете страни? Обърни внимание да не я държи натам заради някаква светлина ( прозорец ) или нещо друго и дали на всяка повърхност е така. Нормално е да има предпочитания, но би следвало да може да се върти и ан двете страни. Уж педиатрите гледат ама не бих разчитала, че някои са….

# 323
  • Варна
MamMaMia22, съчувствам. Disappointed Режима ще го оправите, само оздравявайте и дано не се стига пак до болници. Дано да ви изпишат скоро и да си посрещнете нормално празника. Heart
Изписаха ни вчера, но днес ни приеха отново с бронхеолит.... кашлицата слезе и ....това е. Чудя се кого да убия първи в тази насрана болница.

# 324
  • София
Ужас, бронхеолита е много гаден. И моите на 4 мес за птрви път направиха такъв. А първият път като лежахте не го ли лекуваха? Антибиотик нещо или само инхалации... дано мине лесно и бързо!

# 325
  • Варна
Ужас, бронхеолита е много гаден. И моите на 4 мес за птрви път направиха такъв. А първият път като лежахте не го ли лекуваха? Антибиотик нещо или само инхалации... дано мине лесно и бързо!
Като лежахме до вчера нямаше такава диагноза. Казваха, че му няма нищо. Само помпа да си намеря да дърпам сопол. Накрая не ме пуснаха да ида да я купя. Диагнозата е от днес, а той снощи се влоши. АБ, урбазон, инхалации, адреналинови капки. За два часа значително се подобри. И най вече е гладен, което за него е най показателното. Включен му е и кислород,че паднал на 90.
Аз съм тотален блокаж. Все едно гледам отстрани. Сутринта ревах в спешното.

# 326
Водих го, но само тазобедрените стави му гледа тази , въртия и на деугата страна и по корем като е пак я завърта на двете, но си предпочита ляво.нашата падиатърка изобщо не е проверявала подобни неща, като спи пак предпочита ляво , но и ка дясно също заспива . Скоро сме на ваксини и ще си задам въпросите
Значи най-вероятно е предпочитание просто, но в попитай  все пак и го стимулирай да в върти на другата страна с играчки или глас.

# 327
  • София
Много кофти- по принцип при бебенцата много бързо слиза надолу, дето се вика за час може да се влоши. Така че на мен би ми било по-спокойно в болницата. Дано муне за 3 дни и да ви изпишат.

# 328
  • Варна
За много години на всички! Здраве ви пожелавам на вас, малките и големи дечица и на всичките ви обични хора!
Искам да ви питам за инхалаторите (помпичка си купих). Какви ползвате? Той се справя геройски в болницата и търпи инхалациите и ми се ще за вкъщи да взема. Дано не се налага да стигаме тук повече. Толкова некомпетентност на едно място. Много съм разочарована.
Късмет на всички ❤️

# 329
За много години на всички! Здраве ви пожелавам на вас, малките и големи дечица и на всичките ви обични хора!
Искам да ви питам за инхалаторите (помпичка си купих). Какви ползвате? Той се справя геройски в болницата и търпи инхалациите и ми се ще за вкъщи да взема. Дано не се налага да стигаме тук повече. Толкова некомпетентност на едно място. Много съм разочарована.
Късмет на всички ❤️

Взехме инхалатор на Zano, доволна съм, сравнително тих е и Носко за прахосмукачка супер добре дърпа сополките.

Общи условия

Активация на акаунт