Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 13

• 41 414
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Аз изобщо не знам защо се направих на интересна, и то няколко пъти. А дори не бяха толкова евтини палтата, все около 80-90 лв. (в сравнение с цената на това имам предвид). Просто нищо общо, още като го видиш, като го пипнеш, а има и 35% вълна в състава - колкото и да е малко, не е 100% полиестер все пак. А за Hogl съм без думи наистина, не знам дали съм имала толкова красиви и пасващи ми във всяко отношение обувки в последните 7-8 години, да не кажа 10. Много се надявам и качеството да отговаря на добрите първи впечатления.

# 241
Заинтригува ме с тези обувки, а какво ти е ходилото, тясно, широко, нормално?
Така като гледам подметките ми се струва че е за тесен и дълъг крак. 🤔
Азалия, ти какво ще кажеш? 😁

# 242
Доста широко с безобразно нисък свод, отделно от многото кила си се сплесква още повече. Взех 40 номер и пред палеца имам място, но обувката направо залепва като втора кожа и не хлопа, не се усеща, никъде не ми стяга, нито опира. А изглеждат леко тесни, като ги видях, си казах, това няма обуване. Да ама не, хем след тренировка и цял ден на крак бях, със спортни памучни чорапи, а по принцип зимата ходя с рокли и чорапогащници, така че ще е още по-леко.

# 243
Hogl не е за много широк крак и наистина са много меки, но кожата е доста фина. Не знам как би се държала на зимни обувки... Дано са здрави. Качеството на изработка е очевидно високо.

# 244
Е, аз не мисля да ги нося в сняг и дъжд, това са красиви боти, не кубинки за планината все пак. Няма да им бая излишно, но като цяло съобразявам и смятам да си ги пазя, за да се съхранят максимално дълго в този си вид.

# 245
Ама моля те, носи ги както на теб ти е удобно, не съм ти казала да ги носиш само вкъщи. Коментирам впечатленията си за марката като цяло, защото Lemy пита, на теб нищо не съм казала освен "дано да са здрави".

# 246
  • Somewhere far away
Ам да де, ама истината е че сняг и дъжд има не само в планината. Wink

# 247
Нямам късмет с дънките.Поръчах размер 29×30, надолу са му точно, в талията са ми големи.И с колан не става, стои грозно набрано.Ше ги връщам.Сравних с едни дънки размер 40, които в момента нося и има 6см разлика в талията.Иначе са хубави, висока талия, еластични.И цената хубава 27лв,ама ще се връщат.И повече няма да се пробвам с поръчки на дънки.

Нашляпах и аз три поръчки заради рулетката и ги отказах.Но нищо дето да ми влезе в употреба не се падна.
VERO MODA 25%
 ЧАНТИ И РАНИЦИ 20%
 LEVI'S 15%

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:43 от teda mars

# 248
Дали и другите държави бавят така връщанията на пари от АЮ или само в България е така?

# 249
Теда, и аз направих последен опит с едни дънки, които ги похвали една мацка от темата, с която сме горе-долу със сходни фигури и реших, че и на мен ще са ми добре, но пак греда. И вече тотално се отказвам и аз.
Дали и другите държави бавят така връщанията на пари от АЮ или само в България е така?
Интересен въпрос, дали не е излязла някъде статия из чуждоезичната преса🤔

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:09 от Lemy

# 250
Аз днес взех две поръчки от 24.11 - в една пратка бяха.
Момчето в еконт каза, че и за утре имам доставка, поръчка от 27.11.

# 251
Звъннах днес за връщането на парите. Били имали технически проблем, отстранен от днес. Да си очаквам парите в края на другата седмица. С това забавяне чакането ми за сумата ще стане почти месец 🙄 Не съм доволна, занапред вероятно ще разредя поръчките от тях, ако така действат.

# 252
Уау, цяла седмица чакане и то след като е оправен проблема.....това ми се струва като опашата лъжа. Дано да греша 🤞
Къде може да се внесе жалба, само в КЗП ли?

# 253
КЗП и Европейска комисия за защита на потребителите. Иска ми се случаят да не ескалира толкова. Ако не си получа парите обаче, ще се позанимавам.
Странен ми се видя фактът, че плащането е наредено днес по техни думи, а ще мине в края на другата седмица. Що за практика?! И още по-интересно, кой практикува тези бавни трансфери.

# 254
Защото днес е петък, събота и неделя няма преводи, а от нареждането до превода, обикновено минават три дни, така че в четвъртък другата седмица сигурно ще ги получим.

Общи условия

Активация на акаунт