Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 13

• 40 472
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Май всички ще си почакаме 😁И аз чакам почти от началото на месеца за една поръчка да ми върнат парите.Пише, че са преведени,а аз нямам нищо в сметката 🤔

# 76
Дйде ми втората поръчка с пуловерите на MANGO с кашмир - много са меки, не боцкат, качествена изработка. Пристигнаха в малко по-различна опаковка - увити в хартия и в хартиен плик, чак след това сложени в найлонов.
Уцелила съм размера. Леко свободни са ми, както исках.
Като за тази цена са находка.

# 77
с по-малък размер кецове Мустанг Joy
Asmegin И аз съм на същата тема "Мустанг" Laughing
При мен е очкавна дата днес и утре та да не се надявам значи Laughing

# 78
Всичко явно е със забавяне, аз да похваля кожено яке, със зимна подпката на Freaky Nation. И това, като предишното 1 номер умалено. Кройката е супер, много топли, вече го сефтосах. Чак ме е яд, че с кода не поръчах и друг цвят. Чакам от черен петък едно пролетно есенно на Gipsy..ще докладвам като/ ако дойде.
За връщания от години си пиша и драскам получените Simple Smile

# 79
  • София
Забавянията в плащанията по сметки ли са?
т.е.  вие сте плащали с наложен платеж и чакате превода в сметката си?
При  плащане с карта до сега бързо са ми възстановявали, но не беше черен петък ...

# 80
Забавянията в плащанията по сметки ли са?
т.е.  вие сте плащали с наложен платеж и чакате превода в сметката си?
При  плащане с карта до сега бързо са ми възстановявали, но не беше черен петък ...
С карта са платени, но ми удължиха сега срока до 6Дек. А забавянията и за доставка, чакам продук уж от миналия четвъртък, никакви признаци засега. Друг стоя без да е изпратен около 10 дни, но все пак го потвърдиха. При мен не е проблем, не чакам за повод или подарък. Но мин година си получих поръчка от 6 декември, на 12 януари и не се учудвам- тогава стоя в Еконт със седмици- нито ми я носеха, нито я пренасочваха..натоварени били. Възможно е и да са я загубили временно. Отново платена с карта.

# 81
Здравейте, има ли активен код?

# 82
  • Пловдив
Всичко явно е със забавяне, аз да похваля кожено яке, със зимна подпката на Freaky Nation. И това, като предишното 1 номер умалено. Кройката е супер, много топли, вече го сефтосах. Чак ме е яд, че с кода не поръчах и друг цвят. Чакам от черен петък едно пролетно есенно на Gipsy..ще докладвам като/ ако дойде.
Може ли линк към коженото яке? И аз ги заглеждам, бях поръчала едно, но ми беше огромно.

# 83
Може ли линк към коженото яке? И аз ги заглеждам, бях поръчала едно, но ми беше огромно.
Това, вече е на друга цена.  Не е преходно, зимно е по моите критерии.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-4991167?utm_ … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/freaky- … odno-yake-4991167
Но като цяло Freaky Nation са умалени. L е около 45- 47 см под мишници. Пак зависи от бюст, затова пиша см. За мен в втален М реално. С подплата с ватичка е, не много дебела, но не и тънка. Сравнено с марка тип Онли, там съм S, и са ми по свободни връхни дрехи.
Коя марка е уголемено? От намалението пуснах и Gipsy M, да видим уцелила ли съм. Още не съм го получила.

# 84
Всички пратки, които чакам са в офис. Днес ще ги забера като се прибирам от работа. Останаха само едни дънки да дойдат.Взех ги за 27.54, сега са ~90лв

Ще дам отзиви по-късно

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 17:01 от teda mars

# 85
Нищо няма да им взимам аз, докато не ми върнат парите.

# 86
  • Пловдив
Нищо няма да взимам аз, докато не ми върнат парите.

И аз така.

Много бързо идват при мен, но днес отложих доставката на поредните поръчки. Взех си само една от HM, бельо, което реално ми трябва и е на прилична цена.

Докато не ми върнат парите отлагам и поръчки от други сайтове, че и от тях очаквам преводи за около 200-300лв.
С това забавяне на парите си давам сметка, че нищо от това, което съм напоръчала не ми трябва реално нито сега, нито в близките години.
Ужасно прекалих.

# 87
Ще изчакам, щом и вашите ги няма ми стана някак по- спокойно.
Тези дънки поръчах и съм много доволна най- вече от дължината- нито са ми къси, нито дълги.
https://www.aboutyou.bg/p/misspap/danki-8361485.

# 88
  • Пловдив
И аз съм от чакащите...ония 2 чифта сандали върнах. Имам мейл, ама пари йок.

# 89
Такаа.. да дам отзиви от поръчките
Първо да се извиня за дългият пост, но през телефона не успявам да го сложа в скрит текст
Суичърите Einstein&Newton много меки и топли, щампите са печат, няма да се напукват, малко са ми дълги ръкавите, но  тамън да ми топлят.Размер М са, мисля че С ще ми е по-добре, но ще си ги запазя тези, щото и без това не ги намалят много.По-евтино няма да ги взема
Скрит текст:

Тениска VANS, за 11лв е ок, но цена 58лв в момента е безумна.
Скрит текст:
Блуза Only, много ми харесва. Бих си взела и от другия цвят бордо, стига да я намалят
Скрит текст:

Тази блуза боди  е много стегната материя, едва я нахлузих, на раменете горе има силиконова лента, но пак не приляга по рамото.Иначе като модел е хубава.
Скрит текст:

Дънки Misguided,  съветникът за размери ми препоръча размер 12, ами огромни са ми.Ще се връщат
Скрит текст:

И накрая маратонките Bugatti, взех последните 41, за да си ползвам ваучера с намаление, а нося 40 по принцип.Дойдоха в кутия на  АЮ, но нямат следи от проба.Както и очаквах са ми малко големи, мерих с дебел чорап, отпред имам 1см място пред пръстите, иначе са ми точно. Лекички са, малко са ми шукаритетни за моя вкус.Мисля да ги връщам.Ако някой си ги хареса да ми пише преди петък. В момента пак са изчерпани, на мен ми излязоха 41лв и стотинки
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 20:02 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт