Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 13

• 40 456
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
В Waikiki бях в петък - вяла работа.
Но събота бях в Букурещ Simple Smile - дълъг елек Pull and bear и яке Zara отнесох.

# 61
В немското абаутю цените са наполовина на тукашните. Много добри оферти и има размери.

# 62
Здравейте, чакам възстановяване на суми от поръчки. По едната мисля,че в сряда са ми ги превели, но още не са постъпили по сметката. Случвало ли ви се е толкова дълго да се бави трансфера? И къде да търся проблема. Не за първи път получавам възстановяване, но най късно на другия ден са пристигали парите.

# 63
  • София
Здравейте, чакам възстановяване на суми от поръчки. По едната мисля,че в сряда са ми ги превели, но още не са постъпили по сметката. Случвало ли ви се е толкова дълго да се бави трансфера? И къде да търся проблема. Не за първи път получавам възстановяване, но най късно на другия ден са пристигали парите.
Бавят се по няколко дни. Обработиха връщането ми на 25-ти. Почти съм сигурна, че пишеше да очаквам парите на 28-ми. Сега погледнах в поръчката и са удължили срока до 1 декември. Явно това е цената на безплатните доставки и връщания. Използват парите ни. Wink

# 64
  • Пловдив

На 23.11 ми изписа, че сумата е възстановена. Обикновено до 2 дни ги получавам. До петък нищо. Реших да изчакам. Обаче и днес като нямах нищо по сметката и се попритесних, защото очаквам все пак около 300лв. Обадих се да питам и момичето ми каза, че имало проблем в системата и се получавало разминаване. Парите все още не са ми ги превели. Да очаквам до 7.12. Ако до тогава не ги получа да се обадя и да направят справка във финансов отдел.
За пръв път ми се случва.
Остава ми да чакам за сега..

# 65
  • Варна
И при мен е по същия начин.
Чакам около 200 лв.

# 66
И аз чакам около 200лв. Пише, че са изплатени, но още не съм ги получила.

По-предната седмица си получих едни отново със забавяне, така че не мисля че ще стане проблем.

# 67
  • Пловдив
Аз чакам около 1000лв от 3 поръчки. Върнала съм на 18-19-ти и пишеше до 29-ти. Все още нищо не е дошло.

# 68
Егати забавянето, и аз чакам доста пари, а пише че сумата е възстановена. От Фешън дейс вчера ми възстановиха парите, а от Обувки, никой нищо. 🙄

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 08:59 от Lemy

# 69
Аз чакам 300лв ,които са от пратка върната преди месец,в началото подхождах с разбиране,вчера звънях и им казах,че ако не получа копие от превода ще подам жалба,защото миналата сряда твърдят,че са направили превод,но ако беше така щях да имам пари по сметката.....

# 70
Леле, аз чакам над 600 лв, да не изгорим 🙊

# 71
Едва ли всички ще изгорим, такъв голям бранд не може да си го позволи. Просто са се омотали и ние ще страдаме, което естествено е супер неприятно и то сега декември месец.

# 72
Леле, това са много пари за връщане. Аз също имам някъде около 300 лева, но ги очаквам най-рано на 01.12

# 73
Вашите поне са от един сайт. Ама, ако чакаш от три-четири... Имам чувството, че им губя дирите в един момент. Ровя в банкирането, проверявам и пак не съм сигурна, че всичко съм си получила.

# 74
  • Тра-ла-ла
Аз чакам 140лв. Първо бяха за 30.11. После промениха на 01.12. Егаси, ако трябва да се чака още....

Общи условия

Активация на акаунт