В мен ли е проблема?

• 7 561
  • 147
  •   1
Отговори
# 45
Еее, три страници няма ни 200, ни 300, време си е Trollface

# 46
  • София
Някой не каза ли, че чака бебе?

# 47
Мхм..
Е, авторке, тази тема трябваше да я пуснеш 2-3 месеца по-рано.

# 48
Даммм. Ако е бременна няма да мине да обсъжда плочки или размери на достойнства. Точно ще е "тая пък, мечтай си, сега си и вързана с дете"...

# 49
Да, проблемът си е в теб. И аз си гледам какво правят известните мъже в Интернет - актьори, спортисти... Това няма нищо общо с отношението към партньора ми. Ако приятелят ти не те харесваше, щеше да те е зарязал, не се ли сещаш?

# 50
Или е на принципа "По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небето!"

# 51
Не е задължително. Може просто да му е удобна, докато няма друго.

# 52
Голямата файда, че е с нея - да ù навира предпочитанията си, на които тя не отговаря. За Калчо става.

# 53
Аз нещо не мога да го разбера това да следиш известните, защото не го правя и ми се струва скучно. Иначе може и да е нормално за някои - по-скоро младежи и деца го правят, според мен.

П. С. Тези инфлуенсърки известни личности ли са? Не са ли някакви случайни намазани девойки или второразрядни модели, актриси и певици, които са известни само с това, че се снимат как спят, ядат, обличат, гримират и т. н.?

# 54
Известни са, да. Просто сред друго поколение.
Да ги наричаме намкоеразрядно качество няма да оправи ситуацията на авторката, мъжа до авторката, нито самата авторка.

# 55
Не всеки мъж има възпитанието и вътъка да знае какво е редно и възпитано в една връзка.
В крайна сметка в една двойка хората се и напасват.
Дресировка се налага тук!
След като му е казано, че и е обидно и продължава - значи трябва по-ясно и разбираемо да му бъде повторено, поентено. Не си падам по номерцата, за да давам уроци и барем се светнат какво да правят. Един скандал би имал по-корегиращ ефект от въздишките по Момоа примерно.

# 56
Оо, авторката и бременна.
Ами виж, щом разговарят пред теб за мадами и обсъждат коя какво, излез от стаята. Не присъствай на такива коч сбирки.
Бих ти казала да не се ядосваш, защото ти се отразява зле, но ти и сама си го знаеш. Обяснила си му как се чустваш, но не загрява.
Ако много те дразни този мъж, иди при мама за времето на бременността, пък той да ти идва на гости. Може и да стопли в някакъв момент как трябва да се държи зрял мъж и бъдещ баща пред жена си.

# 57
  • Пловдив
Едно е да споменаваш, че някой е готин или да харесваш Брат Пит например. Вече съвсем друго е да следваш и коментираш с приятелки напомпани батки(например) пред неатлеточния си мъж. Дали мъжът ще се почувства добре, че жена му въздиша за плочки?
Аз това и предлагам да направи. Моментално намирам 10-15 високи атлетични мъже да ги следвам, или нацепени батки, или ония от корейските сериали - по каквото реши, че си пада. И да им правя комплименти. Тъй като това обикновено са публични профили неминуемо мъжът и ще разбере за това.

# 58
Здравейте дами!Искам да попитам за вашето мнение.
Приятелят ми следва жени в тик ток,инстаграм(въпреки че сме говорили,че не ми е приятно)Излиза с оправданието,че това са модели няма от какво да ревнувам,но ме кара да се чувствам така всякаш не съм достатъчно красива и нямам хубаво тяло.
Не липсват и коментари с негови приятели от даден град какви имало и колко били брутални,а когато му направя проблем казва "Аз не искам жена ми да е като тях това са леки жени"
Това ми звучи като "Хванах си по-грозничка да не я заглеждат"
Казвал ми е,че ме обича каквато съм и не иска друга,но сякаш в очите му виждам,че иска да съм като тях.
Станах страшно комплексирана заради него

Ако прави нещо със съзнателната цел да те дразни , явно е неприятен тип и характер, който прави труден бъдещия съвместен живот.
Обаче светът бъка от красиви колежки, сексапилни съседки и разни филтрирани непознати в интернет - не може всяка да ти е фактор за самочувствието. Хората гледат - и мъжете, и жените - като някои успяват да са по-деликатни, други го обръщат на майтап, но все някак отработват ситуацията.
Мъжете, понеже са наясно колко недостъпни са подобни обекти на въздишки за жените им, са много по-ларж и непукисти в това отношение. Авторката не знам защо се притеснява, че разни лъскави мадами ще и отнемат милото, да се притесни когато те започнат да го гледат, следят и да му пишат. Дотогава - шапка на тояга и фокус върху по-съществените неща в момента и занапред.

# 59
Съвета да търси някакви там, да се заглежда и коментира по тях, за да НАКАРА милоТУ да се осъзнае колко е обидно поведението му, провокирайки ревността и егото му е непродуктивен. Мъж не ревнува бремената си жена от световни величия, и въобще не се сравнява с тях по външен вид. Дори не би му хрумнало това!
А какво ще прави авторката като той с времето започне да се заглежда и говори примерно за жени с много големи бюстове или дупета, а с годините обекта на интерес и фантазии стане младички? Годинките са безпощадни и ако сега си мисли че и тя изглежда добре, после няма как да се съревновава с 20 години по-млади! Ще следва и търси и тя ли младоци, че да му го връща  ... това изглежда нездраво корегиране на поведение и отношения.
Ясно е, че той ще си гледа, мисли и обсъжда с приятели всякакви такива неща, но авторката не може да приема за нормално това да става ПРЕД нея. Камо ли да поощрява почвайки аналогично поведение.

Общи условия

Активация на акаунт