В мен ли е проблема?

• 7 478
  • 147
  •   1
Отговори
# 30
Като гледам темите "Звездни компромати" и "Красиво мъжко лице", жените обсъждат не по-малко. Друг е въпросът как, кога и къде. Ако на маса започнат да обясняват пред жените/приятелките си и всички други на коя какво биха направили, ако им падне, е проява на лошо възпитание. За спорта можеш да си набележиш 2-3 левента и с техните камъни, по техните глави. Прекъсваш ги и започваш да въздишаш по тях. Ако се усетят, добре, ако продължават, явно такова им е нивото. Сама ще прецениш дали искаш да останеш в тази среда.

Но не го приемй лично. Проблемът не е в теб, а в тях.

# 31
  • Варна
Хванала си се с простак, който при възможен случай няма и да се замисли да бодне някоя от тия, които обсъжда.

# 32
Жената-аверче си за него, и то в добрия случай. Това е различно от жена-партньор.
А може и да си нещо, върху което излива собствените си комплекси, което на мен ми изглежда по-възможния вариант.
Не знам какво прави с него, но вариантите ти са два - или млъкваш, стискаш зъби и търпиш , или си хващаш багажа и си тръгваш - тука според личните си виждания можеш да си тръгнеш тихо, а може и да го сравниш с други богати, красиви, образовани, интелигентни мъже; ако не е от най-надарените, спомени задължително Шейн Дизел. Да ходи да си го търси.

# 33
  • Пловдив
Цитат
Имах предвид,че говорят пред мен,за жените от другите градове
А ти защо не говориш за техните мъжествени способности, които са ги принудели да стоят в град, в който няма яки жени /опп думата беше "брутални"/ и да се задоволяват с посредствени, грозновати същества, като теб и жените на приятелите му, защото предполагам, че и те си имат жени и никоя от тях не е инфлуенсърките, които коментират. Предполагам, че и приятеля ти и компанията му осъзнават, че не са Благо Джизъса, Гущеров, Джаферович, Карен и там на другите, дето въртят инфлу-попфолк, плеймейт- гилдията, съответно не е случайно, че приятеля ти не опъва Златки, Светлани, и т.н.

# 34
  • Варна
Леки жени били ама точи лиги по тях. Иначе вкъщи иска примерна жена. Мухльо.

# 35
Ако си въобразявате, че можете да засегнете мъж, като въздишате пред него по чуждите плочки, много грешите. Това може да стане само ако и двамата сте фитнес маниаци. Като кажеш на обикновения си мъж колко е готин Шмайхел, той си мисли, тая па, надай се..

Еквивалента на обсъждането на лъскави мацки, който да засегне мъж е, ако седнете да обсъждате размерите на  мъжките им  достойнства. Виж тогава ще му стане също толкова неприятно, колкото на авторката сега.

# 36
Ти вярваш ли, че средностатистическата жена ще  посмее да направи това сравнение?

# 37
Както се досещаш, обсъждането на размера отключва контраатаки. Някои дами цял живот я играят тази игра.

# 38
На довиждане с такъв, може би си заслужава да му обясниш за размера му, но като нещо, което се случва постоянно в отношенията, пак питам, кому е нужна такава безсмислена връзка.

# 39
  • София
Размера на мозъка тук е проблема.

# 40
Атаки и контраатаки в отношения между мъж и жена във връзка... Селяндурщината е диагноза.

# 41
Поведението на приятеля на авторката е демонстрация на липса на елементарно уважение към нея. Не виждам защо тя да слиза на такова ниво, отвръщайки с подобно поведение. Не виждам и защо да се продължава такава връзка. За мен варианта на продължение е само един - всеки отделно.
И не се опитвайте да я убеждавате, че проблема е в нейното ниско самочувствие. Качествен мъж с любовта си и отношението към жената да него ще вдига самочувстието ѝ, а този явно не струва, щом така я смачква.

# 42
Ти ахкай по австралийски пожарникари, плочки, който там е модерен сега от актьорите, подобни.
Каквото повикало, такова се обадило. Nature Sun With Face

# 43
  • Варна
Ама, Лори, какъв е смисълът?! Да е дългогодишна връзка, в която тоя го е треснала критическата или нещо му е щукнало, да пробваш да видиш дали няма да му просветне. А те са на ниво гаджета, тепърва ще градят. Върху такава основа ли ще градят? То не си струва.

# 44
Хай, права си, ама си викам - айде един път да не кажем да бяга с 200... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт