Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 944
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мацки, днес се сдобих с този серум, като консистенция и аромат е много приятен, попива добре, ще пиша за ефект след месец:

https://www.notino.bg/caudalie/vinoperfect-serum-za-lice-protiv- … petna/p-16075083/

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 21:49 от Rima

# 121
Серумите кога ги нанасяте?

# 122
  • София
Серумите кога ги нанасяте?

Моят специално - ситрин и вечер като първа стъпка. Махнах vit C, който ми беше първа стъпка сутрин.

# 123
Да попитам: може ли да се ползва крема Експигмент, сега когато вече е слънчево и да не би да има обратен ефект?

# 124
Не е препоръчително.
Хора, тези кремове на Юсерин по 70лв., ужас 🙄
Аз бях писала по-назад че петната ми изсветляха, но над горната устна все още се забелязват и се замислям за лазер наесен.

# 125
Здравейте, момичета! И аз пострадах миналото лято след излагане на агресивно слънце на морето!
Може и да сте споменавали този крем и се извинявам предварително, ако е така. Прочетох много хубави отзиви за едно турско кремче и поръчах на майка ми да го купи при следващо посещение в Турция. Ерменкова също сподели личен опит след ползване на този продукт и беше впечатлена от бързия ефект.
Вие можете ли да споделите някакъв опит с този продукт?
Скрит текст:

# 126
Помага, но се маже сутрин и вечер за 3м есен-зима.За лятото не знам ок ли е.
Да се знае,че причинява зачервяване на петната и излющване на кожата.

# 127
  • Пловдив
Да пиша и аз, за да няма такива, като мен после. Октомври започнах с Експигмент. Мажех се само вечер на петната. За две седмици  избледнява много. От едната страна имам петно, което се разшири последните години и стана по-тъмно. От другата страна на лицето малки петънца, като лунички. Мажех и тях. Та след три седмици лицето ми се избистри и наистина много добре се повлия. Аз съм алергична от повечето кремове, казвам за медицинска козметика. От Експигмент не се получи зачервяване, въобще много доволна.
Обаче, само от един ден през март без слънцезащита.... и вече луничките са петна, а голямото петно е тъмно кафяво. Така, че въобще не излизайте без слънцезащита ... 😁

# 128
# 129
Аз нямам успех с Експигмент.

# 130
  • София

и аз. 6 месеца от Септември до Февруари и нищо.

# 131
Аз имам избледняване,но мажа от години всяка зима.Не се махат, но поизбледняват.

# 132
  • софия
Здравейте, изчетох темата и видях, че само една дама третира петната с лазер. Аз към този вариант съм се насочила, но закъснях и ще трябва да чакам до есента.
Единственото нещо, което ползвам е на Eucerin - Anti pigment, но не виждам подобрение или някакъв ефект.

# 133
Здравейте момичета ,
Без да правя реклама , но аз се заклевам в експигмет 4 % , обаче трябва правилно да се използва .
Имам чувството ,че съм първата българка открила този крем , когато никой не го предлагаше в интернет и нямаше инфо за него . Случайно от едни рускини разбрах колко е ефикасен ( слънчеви , хормонални , старчески петна )  , после си го купих от аптека от Турция и буква по буква от турски през английски и на  бг ,си преведох упътването сама. Започнах да се мажа сутрин ( в/у него леки и качествени крем и фон дьо тен с фактор ) и вечер . ''Картата на Европа '' , която си бях причинила заради слънцето  върху челото и ,с която се борех няколко години ( кремове , пилинги , козметици , но не лазер ) изчезнаха . Сега го слагам само вечер и то когато се сетя , НО само на петната ( или по-точно там , където много мъничко е останало нещо - в моя случай на две малки светли петънца )  , в никакъв случай върху цялото лице и далеч от очите ! А през лятото - по-рядко , но го ползвам . Наистина септември ,октомври - март , април е най подходящото време .
Вече го бях използвала и вече бях доволна , но по друг повод бях при опитна дерматоложка - тя видя състава и каза ОК , чудесен е , има забранената ( не знам си коя ) съставка в евро съюза . Даже ми каза ( пак като гледаше опаковката ) ,че може и през деня да се ползва .
Така,че го препоръчвам . Дано на някоя от вас съм помогнала .

# 134
Има хидрохинон.Аз мажа цялото лице, такива са ми петната, че не са отделени.Имам едно като старческо, коеъо не мърда, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт