Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Щом петното се зачервява това е признак, че кремът работи.
bekig44, може ли пак снимки на петната преди и след лазер?
Линдор, а ти как се отърва от петната?
Извинявам се, че искам информация, която все пак е споделяна, но... забравя се инфото.

# 106
О, много хубав резултат! Браво!

# 107
Аз се улисах и изпуснах времето за лазер. Сега вече ми се струва доста слънчево и рисково.
Взех едно кремче на VICHI age daily за пигментации с фактор 50.
BIODERMA и Sunsimed да ги посменя малко, че вече години залагам на тях.
VICHI-то е много леко като флуид, това ми харесва. Но като го сложа и лесно се зачервяват, бузите ми "греят" и това ме притеснява. Не го намирам за добър знак. По отношение на потъмняване на петната не съм усетила все още, но след 5 мин на слънце и съм с червени бузи Sad

# 108
  • Стара Загора
Здравейте, има ли ползвали серума на Eucerin против петна. Доволни ли сте?
И ако имате други идеи..за серум или нощен крем с такава насоченост, ще съм благодарна.

# 109
Здравейте, има ли ползвали серума на Eucerin против петна. Доволни ли сте?
И ако имате други идеи..за серум или нощен крем с такава насоченост, ще съм благодарна.
Аз и страшно съм доволна, не го сменям за нищо !

# 110
Аз също ползвам антипигментните продукти на Eucerin и съм доволна. Наскоро си взех и серума на Garnier - Glow Booster с витамин С, мажа заедно с концентрата на Balea -DM, с антипигмент. Преди си бях взела един друг серум, с Kojic Acid и Салицилова к-на, също бях доволна. Последно, се консултирах в козметично студио, собственичката ми каза, че най- ефективно е да съм постоянна в мазането - серуми и антипигментните кремове +слънцезащитата. За лазера се изказа негативно. Бях се залетяла да ходя на лазерна процедура.
И наистина, виждам ефект в постоянството си с мазането.

# 111
  • Пловдив
Може ли линк за Юсерин? Има ли слънцезащита в него или отделно мажете?

# 112
ми те са много и различни.
Има нощни, дневни, с фактор 30, фактор 50. Само слънцезащита + пигмент контрол ; крем с грижа за кожата + антипигмент и слънцезащита.
Отделно, има флуид, за лице и чувствителна защита, който е с фактор 50. Той има леко матиращ ефект и не е изрично антипигментен.
Скрит текст:

# 113
  • Стара Загора
Аз конкретно питах за този: https://www.eucerin.bg/products/anti-pigment/dual-serum

И мисля, че за него ми отговориха. Лично аз мисля да го ползвам вечер, а сутрин задължително слънцезащита.

# 114
Мариана Г, точно тази серия най- ми допада. Имам и от трите серии, най- малко ми хареса флуида за лице. За моята кожа седи като тебешир отгоре.

# 115
Здравейте! Тъкмо и аз мислех да питам за продуктите на Юсерин, че в момента са намалени с 20% в аптеки Гален.
Аз имам пигментни петна на горната устна, които се появиха по време на бременността. Все едно имам мустак Confused Сега ползвам някакъв обикновен крем и лосион на Биле ВА, но не виждам ефект.

# 116
Здравейте! Тъкмо и аз мислех да питам за продуктите на Юсерин, че в момента са намалени с 20% в аптеки Гален.
Аз имам пигментни петна на горната устна, които се появиха по време на бременността. Все едно имам мустак Confused Сега ползвам някакъв обикновен крем и лосион на Биле ВА, но не виждам ефект.

Ами няма и да видите , честно казано.
Аз моето петно над устната освен с лазер го изчистих и със двойния серум на юсерин,
но все пак лазера изигра основната роля.

# 117

Ами няма и да видите , честно казано.
Аз моето петно над устната освен с лазер го изчистих и със двойния серум на юсерин,
но все пак лазера изигра основната роля.

Здравейте.
Бихте ли споделили къде направихте процедурата с лазер?

# 118
В Ata Derma гр. Пловдив , може да ми прегледате предишни публикации качвала съм снимки и съм писала подробно за всичко .

# 119
Ще пробвам първо и с продуктите на Юсерин и тогава ако няма резултат ще мисля за лазер. Честно казано не искам да се подлагам на такова нещо, да не стане по-зле. Имам лош спомен от една козметична процедура преди години, при която ми изгориха кожата на челото и имам белег Confused

Общи условия

Активация на акаунт