Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 165
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Моята дерматоложка рекламира из социалните мрежи Мela B3 serum на Ла Рош, та съм решила да го тествам. Питах я - каза, че го бива. В SoPharmacy e намален много.
Аз лично не видях полза от него.

Купих го - и него, и крема. Мажа вече 2 дни. Към момента мога да кажа, че кожата ми го понася добре и ми харесва консистенцията и миризмата.
Да се самоцитирам за Mela B3-първите 3-4 седмици ефектът беше 0 или минимален. От около 2-3 седмици, обаче забелязвам изсветляване на петното на скулата ми (голямо е - диаметър ок 0.8 мм). Все още ползвам първия серум, според мен ще имам за поне още 2 седмици т.е. икономичен е. Ползвам всяка вечер по ок. 1/3 от капкомера в/у цялото лице. Може би за този период да съм пропускала 5-6 вечери. Ако усетя опъване (при мен се случва рядко) или, ако съм на кеф да се занимавам повече, отгоре мажа и крема от същата серия.

# 571
Включвам се и аз с моята борба с мелазмата- лазери (незнам какъв вид са),единия беше clear lift, от тях нищо,след което химичен пилинг но само на петната ,отново нищо ,даже се пигментират повече, мезотерапия с корейски лайтенинг и други лайтенинг мезо , Дерма пен също,като от него  се забелязва цялостното подобрение на лицето ,но без петната,използвам турския акнелийз ,експигмента и всякакви други от аптеката кремове съм изпробвала и ефект нулев.Вече съм отчаяна .Искам да ви попитам някой наясно ли е с Хало лазер?Извинявам се за дългия пост !

# 572
Аз да споделя за крема и флуида на Нивеа. Мазах се докато свърши, и сякаш има ефект , бяха две малки и едно по голямо, голямото е изсветляло доста едното от малките почти не се вижда. Само не знам дали не е от зимата да са се само изчистили .

# 573
Момичета дерматоложката ми каза  за един крем или серум на ISDIN, някой ползвал ли го е , аз сега се двоумя дали него да взема или на Nivea .Но който и да взема ще пиша за резултатите Simple Smile

# 574
От крем до серум бая разлика има. Как да знаем дали сме го ползвали?

# 575
Момичета дерматоложката ми каза  за един крем или серум на ISDIN, някой ползвал ли го е , аз сега се двоумя дали него да взема или на Nivea .Но който и да взема ще пиша за резултатите Simple Smile
Aз харесвам ISDIN много за сънскрийни и подобни продукти. Но нямам никакъв опит с Нивеа, за да мога да ги сравня. Обезателно споделете след това!!

# 576
ISDN > Nivea по принцип!

# 577
На ISDIN ползвам това от много време, но
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016877
След толкова дълга употреба мога спокойно да каж че не прави нищо от описаното в сайта 😅 даже и цветово не ми пасва, но го смесвам, за да го изразходя, че цената му трудно се прежалва. Не разчитам на него за защита, ползвам си Beauty of Joseon.
От месец вече се мажа с medi-peel melanom-a, но така и не съм се вгледала на естествена светлина дали има някакво подобрение.

# 578
Да не те отчайвам, не се надявай много. Две измазах аз от тези на меди пил. Нищо. Ама ти си го измажи до край. Никога не се знае....

# 579
Ще си го измажа със сигурност. Самият крем много ми харесва като консистенция и усещане, което оставя. Даже и ароматът му, макар да не обичам ароматизирани кремове. Иначе тези дни ми попадна този, ако ми попадне на 50%, може и да го пробвам Grinning
https://barecare.bg/axis-y-dark-spot-correcting-glow-serum-50ml

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 23:27 от Г-жа Шантал

# 580
Аз имам слънцезащита тонирана на същата марка - друг продукт, не показаният - и го намирам прекрасен, изравнява ми тена, пасва чудесно точно на моята кожа, лек, овлажняващ, ползвам вместо фон дьо тен. Дано още дълго време си остане така, че на няколко любими продукти в миналото им промениха формулите и все още страдам и не мога да намеря добър заместител 🙄

# 581
На medi peel ли?

# 582
Не, на Isdin. Но е просто тонирана слънцезащита, има мисля само опция светъл и тъмен, имах може би късмет, че ми пасна цветът. Между другото, повече ми харесва от BoJ, последното на моята кожа лятото е мноооооого мазно, ама много! BoJ ползвам по-скоро при по-малко топло време.

Помага с петната доколкото да не се влошава положението де, за съжаление при мен лятото въпреки шапки, пазене, криене, слънцезащита си потъмняват и си ми се показват лунички и петънца. Сега зимата обаче изсветляват в голяма степен.

# 583
За акне , петна и мелазма , опитайте тази
  - турски продукт , за когото не важат забраните на ЕС .
Не съм го ползвала , ако някой е - да сподели . Но може да го покажете на дерматолога си , той ( тя ) да каже .

# 584
Вече имам яснота относно продуктите на ISDIN- единият е MELACLEAR Serum ,  другият е Fоto Ultra 100 флуид за през деня, закупих ги,ще пиша отзиви

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 15:24 от ssany

Общи условия

Активация на акаунт