Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички!
Някой има ли опит (правил ли си е?) или информация за Козмелан? (Cosmelan)?
Ето това: https://amberbeautyclub.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%8 … lan-%D0%BF%D1%80/

# 91
Да дам отзив, че преди време поръчах избелващия крем от мацка, която ги прави. В темата научих за фб ѝ. Ми, няма ефект.

# 92
Съжалявам,  че при теб не е подействал, аз писах за нея.

# 93
Все още мажа, но..... Загубих надежда за този продукт. Приемете, че се оплаках, а не че правя антиреклама.

# 94
Аз имам значително подобрение с турския Експигмент 4%
Има голямо значение какви са петната /мелазма, слънчеви, акне и т.н/
При мен е мелазма, така че не очаквам да изчезнат, но поне вече съм по-наясно как да я контролирам.
Не пропускайте слънцезащитата!

# 95
  • Пловдив
А за акне кое е приложимо? И...дали при действащо такова се полза или като затихне и само заради белези/петна...?

# 96
Имам няколко петна от пъпки, които грам не се повлияха от Експигмента. Там повече ефект може би ще има с киселини и ретиноиди. Експигмент се мажа на здрава кожа, въобще не е препоръчително ако има раздразнение.

# 97
Аз намерих една дама в групата Купи от майка на дете с увреждане,  която прави козметика и грим с натурални съставки. Поръчах крема с/у пигментни петна, който нанасям като маска върху самите петна, тъй като иначе ми запушва порите и вече имам доста добри резултати. Отделно след отзив оттук си купих тонираната слънцезащита на Isdin и много ми допада-и като  цвят, и като текстура, и като покритие. Благодаря на който сподели Flowers Bouquet
Здравейте, може ли дадете на кординати на дамата за крема срещу пигментни петна.

От няколко години се боря с петната. В началото се повлиях добре от крем с хидрохинон, но след наносекунден Лазар  нещата се влошиха. Две години избягвах лазери и пробвах различни кремове. На скоро четох за нов лазер пикосекунден, който по-принцип е за махане на татуировки. пробвах и него, но резултата отново е влошаване. Споделям, за тези които се колебаят.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 21:19 от margarita_b

# 98
На 4стр. съм сложила скрийншот с името на фб профила.

# 99
  • Los Angeles CA
 Тъкмо се бях навила отново да пробвам с лазер, че ми омръзна постоянното мазане без ефект. Като религия ми е слънцезащитното мазане, целогодишно и с висок фактор, но уви.

# 100
Какво стана? Или се отказа да пробваш лазер?

# 101
  • Los Angeles CA
Не ми се иска да се отказвам, имам опасения да не ми се появят петната отново и по-големи от предишните.

# 102
  • БГ
Аз имам значително подобрение с турския Експигмент 4%
Има голямо значение какви са петната /мелазма, слънчеви, акне и т.н/
При мен е мелазма, така че не очаквам да изчезнат, но поне вече съм по-наясно как да я контролирам.
Не пропускайте слънцезащитата!
Здравейте, след колко време се забеляза подобрение? Аз съм със сериозна мелазма на челото и ползвам от време на време ексипигмент 4%, но след трето поредно мазане и ми се зачервява много петното и прекратявам мазането.

# 103
Аз намерих една дама в групата Купи от майка на дете с увреждане,  която прави козметика и грим с натурални съставки. Поръчах крема с/у пигментни петна, който нанасям като маска върху самите петна, тъй като иначе ми запушва порите и вече имам доста добри резултати. Отделно след отзив оттук си купих тонираната слънцезащита на Isdin и много ми допада-и като  цвят, и като текстура, и като покритие. Благодаря на който сподели Flowers Bouquet
Здравейте, може ли дадете на кординати на дамата за крема срещу пигментни петна.

От няколко години се боря с петната. В началото се повлиях добре от крем с хидрохинон, но след наносекунден Лазар  нещата се влошиха. Две години избягвах лазери и пробвах различни кремове. На скоро четох за нов лазер пикосекунден, който по-принцип е за махане на татуировки. пробвах и него, но резултата отново е влошаване. Споделям, за тези които се колебаят.

Аз пък съм много доволна от пикосекундния лазер. Правих си по 2 процедури на проблемните зони и всичко ми изчезна. В предишната тема съм публикувала снимки преди , след и по време на процедурите. Може би при всеки е различно

# 104
Щом петното се зачервява това е признак, че кремът работи.
bekig44, може ли пак снимки на петната преди и след лазер?
Линдор, а ти как се отърва от петната?
Извинявам се, че искам информация, която все пак е споделяна, но... забравя се инфото.

Общи условия

Активация на акаунт