Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 944
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Има хидрохинон.Аз мажа цялото лице, такива са ми петната, че не са отделени.Имам едно като старческо, коеъо не мърда, обаче.
Да , точно хидрохинон , излетя ми от главата , доколкото знам го е имало в някакъв бг крем ( едно време бях енциклопедия , но вече съм от дамите без този проблем и съм забравила ) . Понякога забраните и изискванията на ЕС ми идват в повече , особено напоследък Rage Scream

# 136
Има го още този крем, Ахромин, но без хидрохинон вътре.Май не върши работа.

# 137
Какво значи забрана за ЕС??
Просто се купува с рецепта.
Писала съм вече за аналога на Експигмент в Европа.

# 138
Не мен ми станаха петна под очите точна на най- нежните места 🥺 и май не мога да го ползвам този турски крем.

# 139
За маска с магданоз какво е по- добре да се ползва- листа или стръкчета?

# 140
Здравейте,аз си правя маска със магданоз-листа и стрък ,минати   през блендер и после добавям малко сок от краставица.Нанасям върху лице и шия и така 20 минути. После мия  с хладка вода и нанасям краставичен крем.

# 141
Благодаря. Ще ползвам и аз листа и стъбла.

# 142
Знаете ли дали има връзка между ползването на автобронзант и появата/допълнителното потъмняване на пигментни петна по тялото?

# 143
Знаете ли дали има връзка между ползването на автобронзант и появата/допълнителното потъмняване на пигментни петна по тялото?
Аз я виждам в това, че пигментите привличат още повече слънчевите лъчи. Поради тази причина през лятото почти не ползвам декоративна козметика, особено руж.

Момичета, имате ли опит с крем   
Malika? 
Търсих снощи информация, но освен реклами-нищо друго не видях.

# 144
С тези облачни и дъждовни дни спокойно можех да си направя лазер, обаче кой да знае?.
Имате ли впечатление от корейска козметика? Аз се старая почти навсякъде да имам под ръка 50+ (чанта, бюро, раници за туризъм)
Привлече ми вниманието някакъв крем с алое и 50+. Пробвал ли го е някой?

# 145
  • София
Здравейте, някой случайно да има впечатления от козметиката на Caudalie и по-конкретно серума Caudalie Vinoperfect?

# 146
Здравейте, някой случайно да има впечатления от козметиката на Caudalie и по-конкретно серума Caudalie Vinoperfect?
Преди два дни си взех слънцезащитен крем и серума, но все още нямам впечатления и резултати. Препоръчаха ми го в аптека във Франция като ефикасен начин за справяне с петната и протекция. Ще се включа допълнително, за да дам мнение отново.
Скрит текст:

# 147
Каква е цената във Франция?

# 148
Каква е цената във Франция?
Този сет струваше 40 евро.

# 149
  • София
Поръчах този комплект, защото ми се стори изгоден и имаше чудесни отзиви за серума в чуждестранни сайтове

към серума има подарък крем против тъмни петна и изсветляваща гликолова есенция. В Субра струва 84 лв.
Дано има ефект Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт