Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Имам въпрос относно турския крем Expigment 4%- има ли зачервяване на мястото, на което е нанесен? Преди малко сложих на петната и се зачервих доста.

Аз  - да. Но на сутринта всичко беше спокойно. Нямаше и никакъв ефект.

# 286
Всичко е до кожа с този експигмент. Никога не съм за зачервявала, белила и каквото и да е. Но и ефект нямам от него. Крема лично аз от аптека в Турция съм си взела. Та едва ли е ментелив. Но явно при мен толкова.

# 287
Някои хора се зачервяват много и се белят, при мен само един път имаше леко такъв процес, после петното стана кафяво и се обели.
Иначе не ми се случва, кремът ми помага, но не на 100%.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 15:46 от ДХ3

# 288
Моите петна вчера все още бяха доста червени, сега са кафеникави. Слагам обилно слънцезащита. Благодаря за обратната връзка! Flowers Tulip

# 289
За първи път ползвах Експигмент крема в неделя, но петната станаха кафяви въпреки слънцезащитата. Кога да намажа за втори път и нормално ли е да е такъв резултатът, ще се обели ли кожата и регенерира след това? Отчаях се... ):

# 290
След пилинг bio repeel и аз имам по- кафяво петно. Беленето мина, а кафявото си стои. Дали е по- дълбоко проникване и по- късно пак ще има белене, според вас?

# 291
За първи път ползвах Експигмент крема в неделя, но петната станаха кафяви въпреки слънцезащитата. Кога да намажа за втори път и нормално ли е да е такъв резултатът, ще се обели ли кожата и регенерира след това? Отчаях се... ):
Да, ще се обели сега.

# 292
Ох, не знам вече какво да купя, как да се справя така, че да не влоша нещата. Вече от три места ми потвърждават за супер ефект върху петната от козметиката на La Biosthetique, но само от козметичен салон, който работи с нея, може да се закупи. Моята козметичка ми я хвалеше и не вярвах. Сега видях и нейното лице как се е изчистило без лазер, а само с продукти на тази марка. Записах час за понеделник да ме види. Ако има резултат, ще споделя. Моя приятелка също е много доволна от резултата. Някой има ли опит да сподели?

# 293
В Мейкъп се продава. Кои точно са хвалените продукти?

# 294
Следващата седмица ще разбера кои са и какви са.

# 295
Експигмент подходящ ли е за пресни червени-кафяви петна от акне? Напоследък се сдобих с много такива петна и уж ползвам слънцезащита, но мноооого бавно избледняват. Мажа и със Скинорен, но почти няма ефект. Та се чудя Експигмент става ли за такива петна?

# 296
  • Някъде по Дунава
Всичко е до кожа с този експигмент. Никога не съм за зачервявала, белила и каквото и да е. Но и ефект нямам от него. Крема лично аз от аптека в Турция съм си взела. Та едва ли е ментелив. Но явно при мен толкова.
И аз съм така с Ексипигмент. Няма белене, петната си стоят. Само една идея са избледнели.

# 297
  • София
Експигмент подходящ ли е за пресни червени-кафяви петна от акне? Напоследък се сдобих с много такива петна и уж ползвам слънцезащита, но мноооого бавно избледняват. Мажа и със Скинорен, но почти няма ефект. Та се чудя Експигмент става ли за такива петна?

Пробвайте това, много съм доволна!
Аз мисля, да продължа още 5 седмици, така или иначе няма слънце.
https://bestcare.bg/product/intenziven-serum-vitaminc/

# 298
За съжаление не мога да ползвам витамин Ц. Излизат ми ситни пъпчици от него. Май ще опитам с Експигмент, макар че някъде бях чела, че не е подходящ за червени петна от акне, но не виждам защо щом става за по-тъмни пигментации..

# 299
  • София
За съжаление не мога да ползвам витамин Ц. Излизат ми ситни пъпчици от него. Май ще опитам с Експигмент, макар че някъде бях чела, че не е подходящ за червени петна от акне, но не виждам защо щом става за по-тъмни пигментации..

Аз имах purging първите 10 дни, но след това много ми се изчисти кожата и избистри тенът.

Общи условия

Активация на акаунт