Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 056
  • 709
  •   1
Отговори
# 585

Ето за тази говоря Онихолиза имах,да.Първият път 6 месеца минаха докато се възстановя,после правих гел лак 2 месеца и пак така стана.Снимка на ноктите нямам,вече са добре,уж,кой знае до кога

# 586
  • Варна
Този цирк го играх със SUNX5 MAX. Гори си яко. Не беше от продуктите при мен. От лампата си беше.

# 587
Мацки,ако заредят база и топ на Коди в мейкъп,свиркайте силно! 😆 Че моите са на привършване,а по 26 лв бройката ми се свиди да дам.

# 588
Мацки,ако заредят база и топ на Коди в мейкъп,свиркайте силно! 😆 Че моите са на привършване,а по 26 лв бройката ми се свиди да дам.
Не вярвам скоро да имат, последно имаха някакво зареждане през септември и вече 3 месеца нищо.
И аз се излъгах да ги чакам и "чакайки" поръчах две каучукови бази на Клареса, каучукова, изравняваща и топ на Палу Thinking

# 589
Защо не пробваш да се комбинираш с някой от групите във Fb, поръчват директно от kodi и от nailmastershop.

# 590
Този цирк го играх със SUNX5 MAX. Гори си яко. Не беше от продуктите при мен. От лампата си беше.
Значи е възможно и не си въобразявам.Аз напоследък ги окепазих от често сваляне на материал и съответно често печене,та се моля с две ръце да не си навлиза пак тази беля

# 591
Нямам проблем с честото сваляне на материал, нито с печенето. Стига свалянето да е по щадящ начин и печенето да е в подходяща лампа и за подходящо време. Когато нанасяш материал, пари ли ти? Ако да, вадиш ли ръката от лампата, докато премине? Лампата ти има ли Low heat mode? Аз отдавна се научих да вадя ръката още преди да започне да ми пари (т.е. че започне ли да ми пари, докато ръката е още в лампата, не спира веднага, дори и да извадя ръката☺️)...
За поддръжката с гел+ обикновени лакове ти ли беше питала в другата тема?🤔 Веднъж седмично, след махане на обикновения лак и преди следващо лакиране, минавам откъм кожичките с пила- ако преценя, че има ръбче от израсналото. На втората седмица или същото, или изпилявам малко повече и запълвам с гел предимно израсналото. По-рядко пиля по-основно. Откакто имам ел. пила с повече обороти пиля по-често материал- хем тренирам, хем ми е приятно и интересно.🙂 Ноктите ми под гела са в много добро състояние.

# 592
Нямам проблем с честото сваляне на материал, нито с печенето. Стига свалянето да е по щадящ начин и печенето да е в подходяща лампа и за подходящо време. Когато нанасяш материал, пари ли ти? Ако да, вадиш ли ръката от лампата, докато премине? Лампата ти има ли Low heat mode? Аз отдавна се научих да вадя ръката още преди да започне да ми пари (т.е. че започне ли да ми пари, докато ръката е още в лампата, не спира веднага, дори и да извадя ръката☺️)...
За поддръжката с гел+ обикновени лакове ти ли беше питала в другата тема?🤔 Веднъж седмично, след махане на обикновения лак и преди следващо лакиране, минавам откъм кожичките с пила- ако преценя, че има ръбче от израсналото. На втората седмица или същото, или изпилявам малко повече и запълвам с гел предимно израсналото. По-рядко пиля по-основно. Откакто имам ел. пила с повече обороти пиля по-често материал- хем тренирам, хем ми е приятно и интересно.🙂 Ноктите ми под гела са в много добро състояние.
Успокоих се.Да,аз съм в другата тема.Отдолу слагам база или гел,а отгоре с обикновени лакове,главно,за да следя как са ми ноктите отдолу,иначе щях изцяло на гел лак да мина пак.Иначе,не не ми пари изобщо,обаче последния път при свалянето видях трудност с линт базата на Коди и ми се поизтъниха ноктите.Сега ще пиля само и аз като теб,благодаря за съвета и ще допълвам само

# 593
Някой има ли проблем с отлепяне на цялото покритие с базa на sinsay?   Става дума за краката, такъв случай имах и с базата на nees. Страх ме е да ги пробвам на ръцете, че е играчка и ако се отлепят е доста досадно да се прави пак всичко отначало.. На ноктите на краката какви са ви стъпките, абсолютно същите като на ръцете? Лаково каре пак ли правите?

# 594
Коя е базата на Синсей? Че имат обикновена и ръбър/провита...

# 595
Base coat само пише на нея, няма rubber

# 596
На краката не съм я използвала, там гел не слагам. Но на ръцете се маха доста лесно с накисване с ацетон. Но чак да ми се е отделяло на люспа цялото покритие в момент, когато не желая това да се случва, не помня да се е случвало...🤔 А ръбър базата мисля, че се държеше почти като отлепяща база при сваляне. Но с твърд гел отгоре си се задържаше по моите нокти доста.

# 597
На мен ми пари само ако съм препилила. Какво се прави в такъв случай ?

# 598
От известно време събирам препоръките ви за електрически пили и ме е страх да взема, защото една потребителка беше споделила как си е съсипала ноктите и я е разказала. Въпросът ми е като сваляте материала с нея как точно придобивате усет да не нараните плочката. Оставяте ли от стария материал, ако има отлепяне само около него ли премахвате или махате всичко. Може да са ми малко глупави въпросите, но общо взето това ме вълнува.

# 599
Не се маха всичко и точно това е идеята на свалянето с ел пила - да не докосваш естествения нокът. Махаш цвета, изтъняваш леко базата и това е. Ако има отлепяне разбира се се маха отлепеното плюс необходимото за да не остане ръбче или балон при следващото нанасяне.
За съжаление няма рецепта за придобиване на усет. Иска си практика. Много е важен контрола на ръката с ръкохватката, т.е. да държиш здраво и стабилно, с бавни и премерени движения и да не позволяваш вибрациите, силата на въртене и контрата от допира с нокътя да ти "поклащат" ръката.

Общи условия

Активация на акаунт