Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 071
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
При мен не е ставало така, а сато съм гледалапклипове за недопечен материал пак различнорми изглежда. Имаше ли мокро като сваляше? Там сръзнево ли е? Пробвай да я напръскаш със спирт и с твърда четка да изчеткаш или преваряване. И печи повече. Особено тъмни цветове. Колсо време печеш? Каква ти  е лампата?

# 106
Момичета, наминавам само да ви кажа, че правите страхотни маникюри. Преди малко ми излезе в Инстаграм обява са професионален маникюр с гел лак - промоция за 25 лв само този месец. Ноктите бяха майка жална - разбирайте моите първи опити бяха по-добре Joy
И за това хората плащат пари ... няма да показвам, но се хванах за главата.
Жената беше завършила академията на Коди.

Тук просто нивото е на светлинни години дори над работещи маникюристи.

# 107
Напомня ми на подобен профил с почти същите характеристики и положението не е баш. Или има няколко такива. Като цяло из бг страниците, на които съм попадала и е страшно! Салоните с хубави маникюри са просто много малък процент. И да и аз мисля, че на фона на видяното моникюрите тук са на светлинни години.

# 108
Да, и аз наскоро бях попаднала на подобен "професионален" маникюр...😄

# 109
Напомня ми на подобен профил с почти същите характеристики и положението не е баш. Или има няколко такива.

Ти пък, как ще е само един, то е масово. Напиши #маникюрсофия или #геллаксофия в търсачката на Инстаграм и се възхищавай на творчеството. Има и много добри неща, но масата е злееее.

# 110
Dilce  miele,  имам дефицит на витамин Д.
Karmilla, с топа на ness top of the top съм, но нещо се е сгъстил доста и трудно разнесох. Иначе пробвах на 2 слоя hi hybrid и си остана лъскав, но пък ми удебели ноктите доста и не се харесвах.
Затова и не качих снимка на предния маникюр.
Благодаря на всички за хвалбите. Много мотивиращо действате, другият път ще се постарая повече Wink  
 Зимата ме хващат музите. Плете ми се Simple Smile и се замислих, че с такива нокти не съм плела и не знам дали няма да ми пречат прекалено.  Някой с други хобита, за който използва ръцете си и дългият маникюр прави процеса по- трудоемък?

# 111
Момичета, наминавам само да ви кажа, че правите страхотни маникюри. Преди малко ми излезе в Инстаграм обява са професионален маникюр с гел лак - промоция за 25 лв само този месец. Ноктите бяха майка жална - разбирайте моите първи опити бяха по-добре Joy
И за това хората плащат пари ... няма да показвам, но се хванах за главата.
Жената беше завършила академията на Коди.

Тук просто нивото е на светлинни години дори над работещи маникюристи.
Да, напълно съм съгласна. Няма да забравя как преди няколко години в Дуписима за изграждане дадох над 100лв и ми се ще да бях запазила снимка да ви покажа колко криви бяха всички нокти. Аз дето от доста години си ги правя вкъщи, даже първото ми изграждане не е било толкова зле, а въпросната маникюристка преди това беше работила и на други места, по нейни думи…

# 112
При мен не е ставало така, а сато съм гледалапклипове за недопечен материал пак различнорми изглежда. Имаше ли мокро като сваляше? Там сръзнево ли е? Пробвай да я напръскаш със спирт и с твърда четка да изчеткаш или преваряване. И печи повече. Особено тъмни цветове. Колсо време печеш? Каква ти  е лампата?

Не знам каква точно се води от елена арт съм я взимала. Но сега ме накарахте да се замисля, че точно този зеления е на клареса, който нещо не го направих както трябва и наслоих лака преди да го изпека с надеждата, че ще се заглади 🙄. Инъче пека 2х 30сек.

# 113
Тоест на слой по 30 или общо су връцва на слой 60, че не схванах. Ако е първото печи ва слой 60 сек, даже за тъмни 90 сек. Иначе рискуваш все за ти е недопечен, фрезата да се скапе и да си лепнеш алергия.

# 114
Тоест на слой по 30 или общо су връцва на слой 60, че не схванах. Ако е първото печи ва слой 60 сек, даже за тъмни 90 сек. Иначе рискуваш все за ти е недопечен, фрезата да се скапе и да си лепнеш алергия.

На слой 60сек. Ще пробвам 90сек. Благодаря за съвета

# 115
Супер и на тънко лакирай, особено тъмните, по-добре 3 тънки отколкото 2 дебели и незопечени. Дори и да имаш неравно росле по-добре с топа да изравниш, а и на 2ри или 3ти слой се оправя обикновено. Въпреки, че рядко съм порадала на лакчета, които дапми изискват 3 слоя

# 116
  • София
Аз исках да питам от тази ув лампа дали си доволна, защото и аз преди я бях заглеждала в Елена арт, но нещо не посмях да я взема, понеже си бях доволна от моите тогава.. Обаче на външен вид много ми хареса и до колкото си спомням и характеристиките й също бяха ОК, знам, че проверявах колко бр. световиода има и т.н. и беше много сходна на моята, въпреки това не я порачах. Таа..ти от първа ръка може да кажеш най-добре- как ти се струва, някакви проблеми прави ли принципно или си работи изрядно?

# 117
Точно тази лампа не е от особено силните, имах такъв модел, така че тъмните на Клареса можеш спокойно да ги печеш и по 2 мин на слой, направи тест с фолио, за да видиш на колко секунди няма да има мокър гел лак отдолу. На 60 секунди ти гарантирам, че има, дори нанесено на тънък слой, тествала съм.

# 118
Аз исках да питам от тази ув лампа дали си доволна, защото и аз преди я бях заглеждала в Елена арт, но нещо не посмях да я взема, понеже си бях доволна от моите тогава.. Обаче на външен вид много ми хареса и до колкото си спомням и характеристиките й също бяха ОК, знам, че проверявах колко бр. световиода има и т.н. и беше много сходна на моята, въпреки това не я порачах. Таа..ти от първа ръка може да кажеш най-добре- как ти се струва, някакви проблеми прави ли принципно или си работи изрядно?

Аз съм доволна. Но да се има предвед, че е ползвана няколко пъти.Първия път и сега третия нямам никакви проблеми с изпичането. Моя роднина си взе от тази с дупките, но е и по-скъпа. Доволна е също

# 119
На мен ми се е случвало няколко пъти зацапване на фрезата, докато се науча как правилно да нанасям и пека цвета. Махнах го като включих пилата на максимум обороти и допрях накрайника до твърда четка за премахване на прах (от тези, които струват по 50ст-1лв). После я потопих в спирт за известно време и всичко се махна.

Пипенце, като ти гледам снимките все едно гледам моите нокти. Аз нямам дефицити (правя си редовно изследвания), просто са си такива откакто се помня.

Идвам и да дам отзив за топа на HiHybrid. Вече съм две седмици с него и не е мръднал, не се е изтъркал по свободния край и е все така бляскав.

Относно кофти маникюристките - заради това започнах да се правя сама. Миналото лято отидох да си направя изграждане преди дипломната ми защита в един салон, ноктите ми бяха като лопати - можех да копая в градината с тях. На всичкото отгоре още на 5-тия ден започнаха да се отлепят и да падат. Тъй като защитата още не беше минала отидох при друга маникюристка да ми направи прост маникюр с гел лак (едноцветен). Тя пък направо си остави ръцете по мен, а лакът след 2рия ден започна да се бели. По това време вече ви бях намерила и бях изчела няколко теми, та за това познах марката, която използваше - Джеси. Бях потресена как може да иска 30лв за маникюр, а да ме лакира с лакове за 5лв. Тогава реших, че след като съм дала над 120лв за 2 седмици за маникюр, а дори не изкарах месеца с красиви нокти, по-добре да инвестирам в материали и да започна да се правя сама.

Общи условия

Активация на акаунт