Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 150
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
Не, няма смисъл. Линт базата е, за да ти укрепи нокътя, ако слагаш под нея белеща се, само хабиш материала.

# 376
  • София
На мен ми идват гъстички Линт Базите на Коди, като ефект не съм забелязяла нищо конкретно във времето. Но това,което знам е, че  препоръчителният й срок за носене е по-кратък от каучкуковата база. (Може би е са с по-висока киселинност) и било добре да се подмени до 2 седмици.
Аз влязох да похваля прозрачната кучуковата база на Palu, просто чудна... И в сравнение с тази на Коди, която направо на желе мяза, тази на Palu е доста по-течна и изравняването на нокът става за секундии и с лекота. Изцяло сама си се разпределя равномерно по нокътя, най-много едно кратко обръщане да е нужно и това е. 100 пъти повече ми допадна от тази на Коди, с коята се мъчих 1 година.. За топа на Palu мога да кажа същото. И с него се родих.
Обачее пък за сметка на това 😀 млечно бялата база Palu не ми хареса... Стои като че ли има утаен пигмент..не е хомогенно бяло. Дори с леко разклащане пробвах да се разбие уж малко, но нищо не се получи. Тегава е.. Тук вече бих заложила на Коди, тяхната млечна е по-добра, а Opal белия им с частици го обожааавам!

# 377
Може ли помощ за този цвят или със златисто такова 🥰 Help help!

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 21:46 от snejanks09

# 378
Момичета, давайте идеи за хубав течен топ без лепкав слой (да не е Гелиш, че никакъв шанс да поръчвам от незнайно къде).
Топа на Коди са го развалили, супер гъст е, четката е кофти и става на яки балончета, не стига, че се нанася трудно. Ужас някакъв, измъчих се.

Бих пробвала Палу, ако е течен, както и давайте идеи за друг хубав топ, задължително без лепкав слой.

Lolo, може ли линк към базата, която хвалиш, че са няколко?

# 379
  • на брега на морето
Есмералда, Веналиса темперед без лепкав. Аз съм доволна. Или Елит99 без лепкав.

# 380
  • Казанлък
Все едно съм включила коледните лампички на ноктите 🤣 UR Sugar 050

# 381
Може ли помощ за този цвят или със златисто такова 🥰 Help help!

Бях забравила снимката 🥴

# 382
Аз взех на Sunone, течен е и е по-лъскав от Клареса(Даймънд).

# 383
  • София
Ето ги и базата и топа

# 384
Аз след провала на топа на сикретли си взех топ на Alexandra. Пробвала съм го два пъти и бях доволна, не е съвсем течен като този на клариса (дамънд имах едно време), но не е и прекалено гъст, че да иска повече внимание.
После си взех топа на hihybrid по препоръка на съфорумката, но на мен за разлика от нея не ми се изтрива от свободния край. Вече 3ти маникюр правя с него и нямам никакъв проблем, сменям си маникюра на около 3 седмици и си стои така, както съм го нанесла. Той вече си е течен, много лесно се работи с него. За справка - аз слагам само един слой, но на последните нокти върху декорациите сложих два и май не виждам разлика в крайния резултат.

Едитвам се, при предишния ми маникюр тествах матовия топ на нес и си остана матов до сваляне - на 18тия ден ако не ме лъже паметта, което е доста добре за матов топ. Като ходих при маникюристки са ми слагали и обикновено след първата седмица няма и помен от мата.

# 385

В момента процедирам сфнея по средния начин-подрожка на тънко линг база, леко изравняване с каучукова (не иска пълно укрепване, тъй като няма нерви за пръст по пръст) цветна или безцветна и потякога цвят в зависимост от цвета…
И аз така го правя, първо линт база, после каучукова база, (после понякога и Build it up gel) и накрая каучуков топ.
Момичета, за Коледа ясно - почти всички сме с червен маникюр или снежинки, а какви идеи имате за Нова година и след нея? Много празници се очертават. Доколкото разбрах, цветът за 2023 щял да бъде магента, но дали да започвам с него, с котешко око или запазената марка черно и златно, не знам. Имате ли някакви планове и идеи за януарските маникюри? Simple Smile

# 386

Как се нанася от тази кутийка, лесно ли е, някой ползвал ли е?

# 387
Налага ми се да сменям лампата, колебая се между sun x5 max, и sun x 7.
Бих заложила на втората, но ме притеснява, че е с черна вътрешност.
Вие коя бихте ми препоръчали?

# 388
  • на брега на морето
Венислава, Hug аз имам сън 7. Много съм доволна! Аз дъното го махам, щото си пека вътре и 2-те ръце едновременно с базата. Изпича се всичко.
Снежинките според мен са актуални цялата зима. Моят Коледен маникюр ще захване и НГ. Иначе ако трябваше да правя специално за НГ, може пак като за Коледа.
Януари обичам да ходя с брокат. Щото цяло лято съм в зелено и синьо, и брокатите ми прашасват. Или рефлектиращ, или просто някой лак, който не съм носила отдавна и случайно ми се прииска.Joy

# 389
  • Варна
Не мисля,че черната вътрешност е от значение или поне при мен не е...... Ей такава е моята и милион пъти съм я хвалила.  https://krasivotialo.com/uv-led-sun-lamp-48-3.html. Само че е купувана преди 100 години от магазина на SUNUV в Али.

Общи условия

Активация на акаунт