Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 113
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
Нямах време да прочета последните страници. Някой дали е ползвал цветове на kiki london и имате ли мнение за тях? Извинявам се ако е обсъждано и съм го пропуснала.

# 451
Здравейте,момичета.Препоръчайте ми гел за нокти,за изграждане, който да се премахва чрез накисване.

Гелът на nai_s в бутилка се сваля с накисване.

Имам го,но търся нещо по-стабилно,този ми се отлепва

# 452
  • На плажа
Стабилните се свалят с пилене,но всъщност защо ви е да го сваляте.Правете си подръжка,като само допълвате израстналото.Предварително трябва да се изпили само ,ако има отлепен гел и за да се придаде хубава форма на нокътя.

# 453
Стабилните се свалят с пилене,но всъщност защо ви е да го сваляте.Правете си подръжка,като само допълвате израстналото.Предварително трябва да се изпили само ,ако има отлепен гел и за да се придаде хубава форма на нокътя.
Напоследък често ми се случва ноктите да се отлепват и за това искам да се маха,ако стане нещо такова

# 454
Стилияна, слагаш ли под гела подложка от обикновена тънко нанесена база? Ако не - започни да слагаш. Първо така държи и второ в състава си има hema или di-hema или и двете-забравих вече, но който и да е вариант не е гот на гол нокът, защото ще доведе до алергия. И една позната маникюристка ми благодари, че и казах за база под гел и каза, че не мърда  и не пада. Ако не ползваш бонд-вземи си и той помага да няма отлепяне. Много са доволни от коди и комифло. Аз ползвам на nais гелът в бутилка и по описаният от мен начин не ми мърда до сваляне. Изграждам, укрепвам и държи! Даже лятото така се шибнах при скачане от лодка, че нокъта от долу се счупи, а гелът си стоеше.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 10:40 от karmilla

# 455
Стилияна, слагаш ли под гела подложка от обикновена тънко нанесена база? Ако не - започни да слагаш. Първо така държи и второ в съдтава си има hema или di-hema или и двете-забравих вече, но който и да е вариант не е гот на гол нокът, защото ще доведе до алергия. И една позната маникюристка ми благодари, че и казах за база под гел и каза, че не мърда  и не пада. Ако не ползваш бонд-вземи си и той помага да няма отлепяне. Много са доволни от коди и комифло. Аз ползвам на nais гелът в бутилка и по описаният от мен начин не ми мърда до сваляне. Изграждам, укрепвам и държи! Даже лятото така се шибнах при скачане от лодка, че нокъта от долу се счупи, а гелът си стоеше.
Слагам база,но за бонда изобщо не се бях сетила.Супер много ти благодаря, така ще пробвам

# 456
Дано ти реши проблема, че е голяма досада с това отлепяне Grinning
За kiki london нищо не знам, но интересното е, че като потърсих на  първо четене отзиви и ревюта - няма почти никъде. Само на сайта им, където от 1200 ревюта има 1 лошо и вичко друго е топ. Това ми напомня малко на схемата с hair jazz-а, който вършеше "чудеса", ма май май само цената му беше "чудесна". Ще потърся още и ако намеря нещо адекватно ще пиша.

# 457
  • на брега на морето
Ето го и моят, на няколко дена е. Извинете за сухите кожички. Все нямах време да го снимам. Щях да правя литье на безименните, но се отказах в последния момент. Лаковете са стари- БП8 и HNM Термо.

# 458
Ох, идвам отново, за да кажа, че тази Елена от ЕленаАрт може да рекламира и продаде всичко на един човек… много я бива, но и аз пък често гледам видеата й, понеже са ми полезни.
Онзи ден, както си гледам из фб фийда и често ми излизат нейни видеа, като последното, което гледах беше за маникюр с камуфлажната основа Cover base Flake ии няма и няколко дни по-късно вече си я купих, заедно с още камара неща, въпреки че и без това имам дооста… 🤣
Ето и резултата, който направих в 20-21ч вечерта, като оставих малката да я гледа баща й докато се налакирах, че нямах търпение за друг ден… 😀
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Чудя се дали има и други толкоз нетърпеливи като мен с нови лакове или просто изтрещявам вече 😀

# 459
Съжалявам за простичките ноктенца. Коледно-зимния ми маникюр.

# 460
Ааа, не! Тук може да се извиняваш единствено за косми.

П.С. много готина декорация.

# 461
Вторият ми маникюр Grinning сложих захарен ефект, но ще се наложи да го освежа след няколко дни, как се процедира? Буфер, nail fresher (голям, на Коди) топ лак, пудрата посипвам и пека ли? 

# 462
И аз се извинявам за кофти кожичките, зимата ръцете ми страдат най-много.
Въобще не го харесвам тоя лак, но ще си посрещна Новата година с него. Това ми е първият опит със спайдър гел, ползвах клечици, за да го направя, но пак много се нацапах отстрани.

# 463
На мен много ми харесва, че и косми няма Joy

# 464
Наистина ли база с HEMA прави алергия върху гол нокът ?? Аз ползвам такава база върху каре, което каре не го нанасям плътно до краищата. UBL peel off от Али

Чудя се дали да не лепна и една голяма Снежанка точно на средния нокът. Но се страхувам и от кич Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт