Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 118
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
Моята е Sun 5 max и се задейства като си мушнеш ръката вътре, може да и зададеш време и тя после всички пъти автоматично се включва на посочените секунди само като си мушнеш ръката. Да видим колко ще живее.

# 436
dolce miele прекрасни, весели маникюри за празниците!Късмет с Алито, да изпратят по- бързо поръчката ти.

кarmilla благодаря! Хич не съм сръчна, само така изглежда, просто съм много внимателна и супер бавна, ако някой ме види сигурно много ще се смее, голяма флегма съм😃

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 00:06 от Blomst

# 437
Picky брокатения е на semilac Last Christmas #291 a другия е на hi hybrid #342

# 438
  • София, Дружба 2
Blomst, благодаря! Simple Smile

# 439
Тази вечер ми пристигнаха доста от нещата и спала недоспала, недооздравяла.. нямам търпение, правя 3 нокътя Simple Smile)) за първи път Grinning
Лампата (сън х5+)- запомня последното време, което съм задала, брои наобратно.
И на трите нокътя пробвам различни подходи, но все с белеща се база, с/без реинфорс, два различни топа, даже накрая май на безименния два пъти му сложих база, и 1я лак, който му сложих нещо реших да покрия с един от другите, та се понаслои доста. Показалецът в началото беше ок, сега накрая топът се поразля и формата се изкриви.. хаха забава, вкарах се в нов филм. Да видим после и с белещата основа как ще е.

# 440
The 13th, супер се е получило! Кой е лакът/базата на средния и безимения пръст?
Blomst, то и аз съм изключително бавна! Дори като  решада съм "бърза"  и пак се мотам и си съчинявам някакви неща, които да ме бавят или намирам някакви кусури, които да оправям и пак цяла вечер се лакирам до 100 часа Grinning

# 441
Лакът е термо гел на ur sugar. Само, че топлият нюанс е доста по-летен - нещо като цвят сьомга.
Значи няма да съм само аз бавната Laughing

# 442
И аз съм много бавна. Последния път започнах в събота вечер, приключих в неделя   .🤓🤓🤓🤓

# 443
Ох, аз всяка седмица ги правя - дали прелакиране, или удължаване, не се спирам. Все по-добра ставам с пилата при сваляне. Последният път удължих с един билдъп на Клареса, доста течен и станаха много дебели. Работих с горни форми, но установих, че по-добри резултати постигам с полигел, когато ползвам горните. Ще преправям довечера, ако се получи ще покажа и аз читав коледен маникюр. Вашите са страхотни !

# 444
The 13th получило се е много готино и цветът е много приятен!

Lana Gatto на мен нервите щяха да ми се скъсат ако всяка седмица трябва да ги правя Joy. Още не съм пробвала изграждането, малеее сигурно ще си играя 10 часа Sweat Smile но все пак много искам да опитам. Чакаме да покажеш коледния 💅, със сигурност ще се получи Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 16:53 от Blomst

# 445
Може ли малко помощ - как се работи със спайдър гел?
Поръчах си 3 цвята на Веналиса и в петък ще се правя. Изгледаше сравнително лесен за работа, докато не го получих днес Grinning
Не целя някакви уау рисунки, все още съм начинаеща, по-скоро се интересувам от основни техники. С пръсти ли се нанася? Пробвах, но после супер трудно се мие. Rolling Eyes

# 446
С точкатор, четка или дървена пръчица се разтяга. Гел продукти с голи ръце не се пипат, освен ако не искаш да си докараш алергия.

# 447
Здравейте, чета ви от много време и сте ми супер полезни, правя си ноктите сама от много години и съм доволна, ноо резултатите не са перфектни, то най-вече и защото нямам много време да си играя. Основните ми проблеми са два - до сега не съм намерила идеалния топ лак, след толкова хвалби сега си поръчах гелиш (с лепкав слой) нали него препоръчвате, а не без лепкав? Дано остава лъскав поне 2 седмици, всички, които съм пробвала до сега се матират на върха на ноктите още след ден-два и това ме влудява. Втория проблем е, че не съм овладяла още добра архитектура - сега съм с ръбър базата на снб, уж държи, но поръчах коди ултрабонд и ръбър база, да видим с тях как ще е. Като издръжливост иначе постигам прилични резултати, ако има проблем, обикновено намирам решението тук в темата. И последно, ако някой се вълнува гелиш топа излиза 34 лв намален в момента в английски сайт, аз от там поръчах.

# 448
Здравейте,момичета.Препоръчайте ми гел за нокти,за изграждане, който да се премахва чрез накисване.

# 449
Здравейте,момичета.Препоръчайте ми гел за нокти,за изграждане, който да се премахва чрез накисване.

Гелът на nai_s в бутилка се сваля с накисване.

Общи условия

Активация на акаунт