Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 115
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
Снощи се кьоравих до 12:30, трябва си ми лампа.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 481
  • Gorni Bogrov
Ехаааа, страхотни маникюри сте си направили, момичета! 👌👏 Браво на всички! ☺ Желая ви светли празници!
За Ели, да - тя е много добър инфлуенсър, определено и на мен ми въздейства за покупки, а и винаги ми отговаря супер любезно на лаишките въпроси в ИГ.🤓Най-добрия посланик на Коди в България. Личи си, че си обича работата.
В този ред на мисли, да ви питам дали сте ползвали база от тази украинска марка Milano Cosmetic, която ми изглежда като някакъв близнак на Коди, заради стила на шишетата.
https://milanocosmetic.eu/products/milanocoverbase?variant=40957927358596
Мисля да рискувам с една пробна база, само се чудя кой цвят да си избера.
Може ли ИГ на Ели, защото чета за нея,но не ми е попадала?

# 482
Лана,супер е! Кое е червеното? 😍
Вижте аз какво направих с гел:

Ще опитам да го пробия и да го направя ключодържател. 😁

# 483
Ехаааа, страхотни маникюри сте си направили, момичета! 👌👏 Браво на всички! ☺ Желая ви светли празници!
За Ели, да - тя е много добър инфлуенсър, определено и на мен ми въздейства за покупки, а и винаги ми отговаря супер любезно на лаишките въпроси в ИГ.🤓Най-добрия посланик на Коди в България. Личи си, че си обича работата.
В този ред на мисли, да ви питам дали сте ползвали база от тази украинска марка Milano Cosmetic, която ми изглежда като някакъв близнак на Коди, заради стила на шишетата.

https://instagram.com/elenaart.nails?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 484
  • Gorni Bogrov

https://instagram.com/elenaart.nails?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Много благодаря!Аз я следвам,но явно мозъка ми е на вълна празници и изобщо не се усетих,че става въпрос за Елена арт☺️

# 485
+1 за предложенията на Кармила за циклама цветове - Warmin fall колекцията на Клареса е супер и на повече от добра цена в мейкъп (по 3.88 лв са лаковете в момента).
Иначе взех 2 цвята на Милано и на първо впечатление съм разочарована, че няма информация за състава на лаковете. Който ме познава, знае, че аз това не го толерирам. Отделно на това, изтеглих късата клечка с единия цвят - исках наситено тъмнозелено, дойде някакво сюросинкаво ... Не съм ги пробвала още, но първото впечатление не е добро.
Някой ако се сеща за такова зелено, да свирка (без китайски).

# 486
Аз се сещам за едно на семилак, което обсъждах тук преди време. 422 номер, ето снимка:
бях мернала едно зелено на палу,от токио колекцията беше ма, сега ще проверя и ще ти кажа.edit:green tokyo 9 бах загледала, но е към черно... номер 5 обаче на свимка в гугъл ми хрилича на търсеното.
И само да кажа, за да няма поражения под бнд по свободен край имам предвид само към върха, не към кутикула. Сори, ако звучи тъпо, но да не стават грешки.
Ето снимки:

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 16:18 от karmilla

# 487
Кармила, мерси, това на Палу и аз го гледах, но на свимки ми изглежда почти черно. Ще потърся Семилак.

# 488
Да, тъкмо се редактирах-погледни gr5. На мостра в мейкъп изглежда по един начин, а на снимки таподобява на търсевия нюанс. Ох и аз съм тъпа! В мейкъп го няма, при Полинка съм го гледала! Сори, ма и аз кукуригам от сайтове като търсих промоции.

# 489
Аз днес правих ноктите на майка ми с тъмно зелено, но не знам дали точно този тон търсиш. Не знам защо на първата снимка изглежда по като синьо, но на втората се вижда по-добре.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 490
Аз пак ще попитам за захарния ефект, цял ден чистя и търкам и по ръбчето на нокътя, точно на върха малко се е поотмило, няма как да оправя само него, целият нокът ли се прави наново, в смисъл буфер пила и наново да ръся целия нокът?

# 491
Rimonna, много ефектни. Една идея по-зелено търся, цвят есмералд (за Есмералда Joy), иначе като твоето ми пристигна онзи ден ново на Клареса от Green winks серията.

Кармилла, благодаря, това е доста подобно, ама никакъв шанс да 1 лак да пускам поръчка от Полинка сега. Между другото, помня, че търсеше ето такъв ефект преди време - лакът е от Prescious серията на Клареса, разбъркан с точкатор. Взех го на тото, но изглежда готин, май след НГ ще правя маникюр с този ефект. А за НГ ще правя Франкенщайн - цвета на Клареса от green winks  с едно по-прозрачно зелено отгоре. Да видим ще стане ли Joy

# 492
Есмералда, но една вълна сме! Аз сега за коледа точно за прешъс се чудех дали ще стане с този ефект(имам го от 1 година точно този цвят и се чудя как да го ползнам) или имам едни зелени, които мислих да правя. Едното на warmin fall или green winks, а другото е едно блестящо флекси, което наподобява флаш лак:

Най-накрая ще ме довързи и ще посрещам празниците по потал базата 😅

# 493
  • Light of Zartha
Привет, момичета. И аз минах на коледна вълна онзи ден. Смесих едно тъмно червено с ярко червено с брокат. Май и миналата година бях с такъв маникюр по Коледа.
Скрит текст:

# 494
Есмералда, аз миналата седмица писах за едно блестящо зелено на Коди: Kodi Rich Stone 9, което беше налично в Make up на 9.90 лв, бях сложила и линк. Сигурно си го видяла, но все пак качвам снимка. Снимката не може съвсем точно да го отрази, но да кажем, че е по-скоро като лявата част.

Общи условия

Активация на акаунт