Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 101
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
Знам че е коментирано доста пъти, но все ПАк може ли съвет за една от двете лампи
Разбрах че препоръчвате sun one 7  макс но има 180 и 220v - има ли знчение?

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 14:52 от snejanks09

# 526
Есмералда, мога снивка да ти покажа  но не знам до колко ще е полезна, защото е само бурканчето. Иначе пигментите си съм купувала чтого огдавна от джъмбо и един сайт, който не го знам съществува ли още. Беше от времето, когато нямаше много опции. Само знам, че е с огледален ефект.
Скрит текст:

Snejanks09, и двете лампи са хубави. От година и нещо ползвам първата(sunx) и съм доволна - пече ми всичко и неполимеризиран лак не съм имала. Като минус ще отбележа, че за чувствителни ръце е валко силна и майка ми се оплакваше, че и гори кожи. Аз не съм имала този ппоблем, но е хубаво да се отчете.
Скоро купих на промоция sunone, втората показана, която си е редовно хналена от потребителки тук и маникюристки из нета. Не съмху ползвала още, но можа да кажа че бях удивена колко е компактна. Ако държиш да имаш място и да е нещо компактно-тя ще те устрои. В сравнение двете кутии и лампи са на светлинни години. Не съм имала време да чета упътвания, но и тя си има бутон за превключване на по-силно и по-слабо печене т.е. интезитет на вълните. Бутон 24w/48w. Не съм разбрала още на кое е добре да се пече. И знам, че е "умна" и при натискане на бутон около 20 сек помни на кое време искаш да печеш. Няма оцаче дисплий за отброянате на време, ако ти е проблем го имай предвид.
Според мен която и от двете до вземеш ще ти върши работа-хпецени дчси хлюсовете и минусите и какво ти трябва. Другата няма дирекгно превключвану на "сила", а програма 99 сек, хри каято постепенно се увеличава силата.

# 527
Долче, супер се е получило, аз с обикновени лакове изобщо не мога да се лакирам.

Принцеске, покажи задължително! Дизайнът е лесен, ще се справи момичето.
Благодаря! Аз имам тренинг с обикновените лакове и съм им свикнала вече (стига да са с добра консистенция и удобна за мен четка, разбира се).🙂
И аз си харесах въпросният дизайн, отдавна разглеждам подобни.😊 Ще видим кога ще му дойде времето обаче...
Знаете ли каква може да е причината полигел да се лепи по четката при нанасяне? Четката я напоявам със специалната течност (но съм гледала клипчета, където казват, че и със спирт става, поизцеждам я и пак се лепи...все едно е гел в кутийка, такава консистенция има, по-мек.🤔🤔 Разбира се, възможно е и просто полигелът да си е такъв, но помня, че когато пристигна пък си беше твърд- но тогава имах проблеми с разнасянето му заради това...😄

# 528
Какъв ти е полигелът? Може би не напояваш достатъчно четката, тя трябва да се мокри през няколко минути.

# 529
Kитайски някакъв, Mobray.😁

Не е в мокренето проблемът (поне така мисля), при повече течност пък се разтича доста (течността) и се смесва с полигела и нищо не става...И със спирт 70% пробвах веднъж и пак така ставаше...Прозрачен е полигелът, ако има някакво значение.🙂

# 530
Кармила, супер е! Heart Eyes Браво! А линията с литье ли я прави?
Снежанкс, от 2 - те - горната ми изглежда по- добре, щото е по- голяма. Но аз бих препоръчала Сън 7 макс. Такава имам и съм доволна. Не купуваш лампа всеки ден, вземи си един Сън 7 макс...Hug

Колко вата е вашата?

# 531

Весели празници от мен !!!Днес си направих нещо коледно червено а предния ми маникюр беше:

# 532
  • на брега на морето
114 вата
€ 8,43  33%de DESCUENTO | Lámpara UV LED de doble mano para curar esmalte de uñas de gel con detección de movimiento, herramienta de salón de manicura, 114W, 57 piezas
https://a.aliexpress.com/_mO7uTKm
Линкът ми бе даден от Невена като търсех лампа. Извадих го от хистори- то си в алиекспрес. Hug
Забави се( тогава бях в Норвегия и ми бавеха всичко от алиекспрес). Но я получих, и продавачите са мили.

# 533
114 вата и моята.

Обаче според бг сайтове ватовете са 180...😆😉😁
Моята лампа беше с доставка от Белгия, за около 6-7 дни дойде със Спиди на адрес.🙂

# 534
Вече втори път свалям гел лак с ацетон и забелязвам, че ноктите ми в горния край са някак тънки и леко сякаш се завиват нагоре. Не е много видимо, но ме дразни като усещане. Когато са лакирани няма такова нещо. Това според вас от накисването с ацетон ли се получава?

# 535
Dolce, вероятно проблемът е от самия полигел, имах такъв и беше страшен боклук.

# 536
Есмералда, и на мен ми се струва така. Не е като да не съм изгледала поне стотина😄 клипчета за полигел и никъде не съм виждала така да се лепи по четката...🤪 Идеята ми беше да пробвам с нещо по-бюджетно и в малка опаковка като за начало, но явно този просто не става...🙂

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:59 от dolce miele

# 537
Полигелът на Claresa е хубав, аз ползвам него и нямат мърдане ноктите.

# 538
Ето нещо и от мен от вчера:

Не е най-доброто изпълнение, но имах малко време и бързах. Искам да похваля базата на палу (на безимения пръст) - чудна, чудна! Страшно лесно се работи с нея, направо бях възхитена.
П.С. ако виждате косми - от котката са, не от мен!😄

Вчера си разглеждах стари снимки и се натъкнах на първия ми опит за гел лак. Реших да го споделя, за да се посмеем дружно. Не знам как не съм се отказала още след първия опит след такъв резултат...

Весели празници, момичета!

# 539
Не издържах дълго да търпя стария лак, като от някакво време все искам да пробвам да си нарисувам снежинка. На всяко видео изглежда супер лесно, а като започна да рисувам и трия сигурно три пъти докато най-после ми хареса горе-долу… 😅
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт