Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 803
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
LoLo30, професионално ли се занимаваш с маникюр?🙂 Много са красиви и двата маникюра! Снощи бях приготвила подобно зелено, обаче в последния момент смених с друг цвят.
Моят новогодишен ще е в синьо с блясъци, дано този път да са стабилни изградените нокти😅:
Скрит текст:

Весело посрещане на Новата година!🤩

# 631
И аз сериозно се затруднявам с организирането на мястото. Осовено на дреболиите - инструменти, пили, накрайници за ел пила...
 В едно чекмедже е всичко, с разделители, че иначе е хаос. Лампата и ел пилата са в кутии на друго място, не ми харесва така, но нямам други идеи засега.

# 632
LoLo -страхотни маникюри!
Аз също смених маникюра и заложих на синьото

# 633
Сменихме на майка ми коледния с новогодишен 😄
Ии Вече може да идва Нова година.. хаха

Този зелен ми е влезе право в сърцето...
Относно мястото и при мен е фраш.. имам голям шкаф, но и той прелива.
Ооо, уникални са, особено рисунките, но и цветовото съотношение многоо ми хареса!
Моля, ако някога имаш време, направи някое клипче как ги рисуваш тези неща, приказни саа! 😍😍😍

# 634
  • София
Благодаря ви! 🧡  Ами не съм в салон, но ми се иска.. така да го кажа 😄 правя главно мои познати, една стая съм си обособила специално за целта. С Рисунките съм мнооого бавна и затова НЕ наблягам на тях, само мама мъча.. последно бях рисувала миналия декември 😄

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 21:05 от LoLo30

# 635
Здравейте, получих пподарък лампа SUN X7 MAX.Уж четох няколко теми назад и няколко пъти първа страница ама нещо се обърках.
Останах с впечатление, че този модел е  по-нов и по-добър от SUN X 5 MAX,но май съм в грешка. Въпроса ми е ще ми върши ли работа тази лампа и има ли опасност да е много силна и да ми увреди допълнително ноктите, че и без това са много тънки и чупливи?
Понеже за първи път ще се пробвам да си правя ноктите сама си поръчах и пила за нокти като първата пила на esmeralda и допълни накрайници за пилата пак от линковете на алиекспрес дадени от нея.

# 636
Кармила, честита нова пила! Ще чакаме отзиви.😊 Много ми хареса куфарчето ти, никога не бих се сетила. Моите такъми ги съхранявам в кутии от Кик. Едната се води за тост/хляб/, а другата е на две нива, за сирене или сандвичи.😀🤓

И последното ми творение за 2022, кръстих го all in one, манджа с грозде. Трябваше да пробвам всички нови неща от Милано Козметик, както и спайдър гела от NeoNails.🤓

Основата трябваше да е млечно бяла с розов отенък, ама трябва много да се загледа човек. На живо не си личи. Даже моите 5 диоптъра не стигат да го забележа…😀😀😀Заради светлината на снимката си личи. Много по-рядка е от тези на Коди, а така свикнах и сега видях зор.🙈И може би защото е cover не е много наситена. Добре, че сложих млечния топ, та да не си личи.
Един лаишки въпрос, но според вас ще оцелее ли спайдър гела, като не съм му слагала топ? В сайта на марката не пише нищо за това. Само да се полимеризира в лампата.🤷🏻♀

# 637
Butterfly, много нежно и семпло
😍 Как направи ефекта (как нанесе броката, свкаш и върху част от него има база или топ)?

# 638
Butterfly, много нежно и семпло
😍 Как направи ефекта (как нанесе броката, свкаш и върху част от него има база или топ)?
Мерси!🤗
Гледах клипчета в ИГ, ама накрая си импровизирах.😀 Първо сложих от броката и изпекох. След това база отгоре и отново изпекох. После пак брокат където ми се струваше, че няма достатъчно. И накрая каучуков топ. Забравих да кажа, че всъщност се води Kodi Funny Gel 06. Много са красиви и бляскави всички брокати от серията.

# 639
Пристигна ми и другата поръчка с Кодита, полярните светлини са наистина вълшебни, това е Polar light 06 давам снимки от няколко ъгъла, макар, че не може да се снима точно, защото блясъците сменят цветовете си.

И малко по-близо:

# 640
Butterfly, кутията на два етажа с каква цена е?

# 641
Момичета, включвам се и аз за новата година. В крайна сметка нали си взех комплекта с удължители от ElenaArt, та сега го ползвам за втори път и съм много доволна! С първия маникюр се справих по-лесно от очакваното, залепих ги със стандартната база, която си ползвам и издържаха 2 седмици без да мръднат. Свалянето също беше като на обикновен гел лак, пилене и накисване, но вече взе да ми писва тази работа и си поръчах и аз една пила от Али, ще видим какво ще става 😅

Иначе този маникюр го правих вчера, но се сетих да снимам чак сега след всичкото готвене и миене на чинии днес 😄 Лака е Kodi 09RS от makeup, за който бяхте писали, чудесен е, точно в мой стил, но не се вижда точно цвета, доста по-зелен е.

Весело посрещане на новата година! ⭐

# 642
Момичета, минавам да ви пожелая весело посрещане на Новата Година, к тези маникюри определено ще блестите довечера!
И ще споделя бързо впечатление от пилата. Оправих един нокът, че целия се боядиса от боята ми за коса от скъсана ръкавиза и беше много грозно. Реших да го направя от до, та пробвах пилата със слабата ръка - нищо общо с моята. Супер бързо и лесно и на ривърс работи чудно, а другата се мъчеше и прових накакви схеми  ръкохватката е много стабилна и удобна. За снес и пиша шестица. Това е от мен и да си изкарате супер!

# 643
  • Варна
Момичета, отдавна не съм писала, но ви следя. Весело посрещане на 2023, бъдете вие и близките ви много здрави!
Един семпъл празничен маникюр от мен.

# 644

Последен маникюр за тази година, догодина почивка

Общи условия

Активация на акаунт