Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 788
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Dolce, може ли линк или снимка на тези двете мини лампи?

# 691
Здравейте момичета, аз си поръчах една от препоръчаните от Есмералда пили, но нещо не се справих с нея като за пъреи опит 😬 Надявам се дс се разберем нататък като взема и от накрайниците за сваляне на гел, които сте показали. Не можах да открия в youtube каквото търся, та реших да попитам тук 😃 Как се постига ефекта на безименния пръст? Рисуват се шарките и после се покриват до средата с белия цвят ли?
Също и за втората снимка ако може дс споделите как се слага черното отстрани? Смесва се с топ и се очертава или как?

# 692
Коя пила взе?

Аз да се оплача, че любимата ми пила след само 11 месеца неинтензивна употреба (да съм я зареждала 4-5 пъти макс) е започнала да сдава багажа Cold Sweat Disappointed Relieved Sob
Вчера пилех с нея и започна самичка да прескача и намаля обороти, после уж се оправи, но днес пак направи същия номер. Може би е проблем с кабела на ръкохватката, не знам, но е много тъжно. Sob Sob

# 693
  • на брега на морето
Предполагам, че и върху шарките е покривано с прозрачното бяло.
Иначе днес гледах 1 видео, случайно,  с гел Х, по свободния край сложи лилаво, после отлепи мацката фолио върху лилавото, някакво 3 д фолио, на отделни частички, после сложи прозрачно бяло на останалата част от нокътя( основата) , на няколко слоя. Накрая матира отгоре целият нокът с хартиена пила. Изчетка и покри с топ. Стана супер! Мхм. Чак и на мен ми се прииска.Grinning Но ще е по- нататък, може би....
Щото ми дойде дългочаканото рефлектиращо зелено...за съжаление малко шишенце и наполовина пълно, това е редовният ми опит с Ур шугър от али...както и да е. Та следващият ми маникюр ще е с Ур шугър.
Иначе на педикюра си направих с хайвер - синьо и черно, лакрис.Grinning
Есмералда Hug, много неприятно! Няма ли кой да я погледне( техник)?

# 694
Исках да взема jmd 108, но в българските сайтове я нямаха налична, а не ми се чакаше 😃 Ии взех тази

# 695
Тази не съм я пробвала, но е на същата марка и изглежда добре. Кое те затрудни?

Мелина, пилата още е в гаранция, обаче не ми изпратиха гаранционна карта, нито касова бележка, а не мога и да намеря продавача, защото олх автоматично трие всички съобщения след 4 месеца. Така че духам супата Cry Не купувайте от олх, за да не ви сполети същото.

Иначе за техник на пили съм чувала, че Блускай и Двата щъркела имат, но не знам дали ремонтират такива, които не са купени от тях. Ще видя как ще кара и ще търся варианти. Иначе пилата е страхотна, но явно не е от най-издържливите. Да имат едно на ум тези, които са ме послушали и са я взели.

# 696
Точно с тази идея я взех, че е същата марка. Затрудних се с това, че лака не се изпиляваше. Сигурно 1 час свалях и накрая се отказах и довърших с ацетон. За пръв път боравя с такова нещо и пуснах пилата на по-малко обороти, за да не си ампутирам пръстите 😂 Може и това да е оказало влияние, а и накрайниците май не са подходящи. Също не знам как ще свалям с лявата ръка по крайните части на ноктите на дясната 😃Пробвах с накрайниците към пилата и с тези

# 697
Dolce, може ли линк или снимка на тези двете мини лампи?
Да, разбира се.🙂
Фенерчето, взех червено:
https://m.aliexpress.com/item/4000016151500.html?spm=a2g0n.order … .4.115ef19c8ApcLg
Мини лампата-мида, моята е розова:
https://m.aliexpress.com/item/1005004428214876.html?spm=a2g0n.or … .4.5a5cf19cnISobX
Комплектът с фрези (01 избрах):
https://m.aliexpress.com/item/4000250769776.html?spm=a2g0n.order … .4.2bd3f19cFLrmwl
Керамичната със зелена насечка е направо като...Терминатор, много бързо сваля гел!😃 Не съм пробвала с червената и синята насечка все още, пробвах направо със зелената, защото свалях и едър брокат.😁
Есмералда, доста неприятно...🙁

# 698
Honeybeesweet,  нормално да не ти се получи с тези фрези, те са за кутикули, и освен това доста нисък клас. Направо в кофата, ако питаш мен. Вземи си хубави фрези, дали сме доста линкове преди няколко страници.

# 699
Поръчах си една от показаните по-назад пили. Сега само се надявам да пристигне бързичко, че до 2 февруари има да я мисля....
Скрит текст:
после да се похвялите като я пробвате Simple Smile а тези накрайници подходящи ли са?

# 700
Как стерилизирате/почиствате фрезите? Знам, че е обсъждано, но сега не го откривам...🙂 Използвам ги за мен, а отскоро и за майка ми. Преди да започнете да пилите (да сваляте покритие) напръсквате ли ноктите с нещо антисептично, спирт или друго?🤔
И...има ли причина ноктите след използване отдолу да се запечатват конкретно с топ лак /не база/? Доскоро си мислех, че по клипчетата го правят с база, но на няколко клипчета вече чувам ясно да казват, че запечатват отдолу с топ...Топ лакът държи ли като няма база под него?🤔
Моите неща от Алиекспрес пишеше, че са с Cainiao, но явно наистина обединените поръчки (няколко в един общ плик) пристигат по-бързо.🙂

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 23:47 от dolce miele

# 701
Esmeralda, относно гаранцията - обикновено бележката от Еконт е Гаранцията, когато не дават касова бележка. На тази бележка от Еконт ще пише и името и номера на изпращача и може да се свържеш с него. По принцип справката за цялата година мисля, че струваше 12 лв в Еконт, но ако имаш познат или на добра воля помолиш да ти разпечатат бележката за пилата може да стане работата, ти приблизително ще им кажеш месеца и цената на пилата и те ще се ориентират коя бележка ти трябва, после звъниш на номера от бележката и им я показваш и си искаш гаранцията. Аз понеже си взех лапмпата от търговец в ОЛХ и като я получих бях възмутена, че няма гаранционна карта, а на обявата изрично пишеше 1 год гаранция и се свързах с търговеца и той ми каза отидете си вземете бележка от ЕКонт, тя ще ви е гаранцията. Разбира се така и не отидох, но все пак ти може да пробваш.
 Dolce miele, на какво поставяш фенерчето докато правиш нокътя?

# 702
Regalia43, още не съм използвала фенерчето, обаче то много лесно се държи, малко и удобно е и ми се струва, че няма да има проблеми. А може и да помоля някой вкъщи да го подържи за малко, ако имам затруднения.😃 По принцип, лампата-мида е още по-удобна за целта, защото бутонът за натискане е направо вътре на дъното. Едно натискане=30 секунди, две натискания=60 секунди. Трето натискане= изключване.
Но поръчах и двете лампи, защото реших, че може в някои случаи едната да е по-удобна от другата.🙂

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 03:52 от dolce miele

# 703
Regalia, благодаря ти, със Спиди пристигна, но не съм запазила товарителница, разбира се. Grinning Ще видя дали от там могат да ми извадят нещо кото документ. При всички положения не ми се вярва търговецът да направи много - бяха ми изпратили и маша за коса, сложили един модел на обявата, изпратили друг, изобщо не продавали рекламирания ... разправия. Та не очаквам да поемат особена отговорност за пилата, но какво пък, ако намеря начин, може да се пробвам. Все пак имаше уж 1 година гаранция.

# 704
Honeybeesweet, този ефект се прави с цвят и изравняване с полупрозрачна каучукова база над цвета. Съответно първоро е печчат и отгоре млечн база, второто е чисто. Същоата като с блясъците към кутикулата или свободния край. Може да се направи и както е снимката на корицата с маникюр на Есмералда, която е добавила и фолио. Миналата тема много момичета направиха такъв маникюр(има ги в заглавния пост) ие много тренди в момента.
Есмералда, много жалко! Надявам се все пак да се оправи пилата някак, зада не се занимаваш с лупости и нови поръчки.
Момичета, ще ми дадете ли отзив за базите и топовете на Palu как са в дългосрочен план. Прочетох от вас, че са супер за употреба, но как се държат? Има ли отслойки, топът стои ли блякав? Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт