*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 402
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
Д. счупи рекордите в туитър с повече от 100хил. харесвания Grinning Grinning Последователите от снощи също са се покачили с към 3хил. Новата година и потръгна добре Grinning

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:34 от Yanica_

# 526
  • au bout du monde
Още снощи забелязах, че получи голям отзвук Smile

Не бях забелязала, че последователите са се увеличили. Това ми е малко странно  Simple Smile

# 527
  • au bout du monde
Реклама на шампоан от Дениз Yum

https://www.instagram.com/reel/Cm9FRHdhYTs/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 23:07 от La Libellule

# 528
  • au bout du monde
И почивката на Дениз свърши.
От днес на работа и малко реклама на шампоана 😆  харесва ми косата й така.
Тези четки за коса са мн добри. Ако някои не ги е пробвал препоръчвам.

Хм Чаалар не е харесал рекламата за коса още. Или не е влизал или не я харесва 😆

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 11:00 от La Libellule

# 529
Харесал е следващата снимка, на Зехра, но рекламата не му харесва явно 🤭

Виждам потенциал за забавни снимки с Юнус. Определено там има повече материал за двойка от ЗехМер, но Гьозданка явно не мисли така 🤭

# 530
  • au bout du monde
Днес им е дошла музата за снимки.

# 531
# 532
  • au bout du monde
Селин се сбогува. Голямо сбогуване написа, което според е излишно 😄

И снимка, което не сме виждали до сега. Спомням си дори епизода 🤭 в онази кал, където взривиха терористите.

# 533
Някой е споделил тази снимка Simple Smile малко се разчувствах

# 534
  • au bout du monde
Видях я. Супер яка снимка. От няколко дни пускат разни нови снимки. 😍🥰

Дениз днес на рабора. Разписаха се в туитър.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 19:49 от La Libellule

# 535
# 536
  • au bout du monde
Иска ми се да се преглежда темата поне малко, преди да се публикува🙄

58 епизод бг суб.
Приятно гледане!

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-58-Zrzc0p1V4ebB3I4k

# 537
  • au bout du monde
Днес успях да изгледам 58 епизод. Аз вървя назад и си чакам превода.

Като цяло усещането за епизода ми хареса. Едно лежерно беше, малко сякаш гледам друг филм. Малко дотегна семейната атмосфера. Преди искахме Ямур, а сега малко ми дотяга все едно и също.

Омер не ме е дразнил този епизод, дори ми хареса. Laughing Беше ненатрапчив, ако мога така да кажа.
Сцената в стаята беше хубава. Погледът на Зехра, когато той й каза, че ще бяга Laughing Не можеше да повярва какво чува. Laughing И тя е била огорчена от него, както и той от нея. Но той още го преживява, докато тя се е справила някак. Останало е само съжалението по нещо неизживяно. Ако не го беше срещнала случайно, нямаше да се сети да го потърси. За нея всичко е приключило.

Хареса ми и сцената с плачещата Зехра. Прегръдката беше малко странна как му се хвърли.
Хареса й когато чу, че той ще се погрижи за всичко. Да има някой до себе си, на когото да се опре.

Когато разглеждаше снимките не показаха Сердар, но според мен точно него гледаше, когато отместиха камерата. Дадоха я как преглътна, как си пое въздух. Поне се надявам това да са искали да покажат. Relaxed

Ахкащите и охкащи фенки в туитър много заблуждават. Ако слушаш само тях ще кажеш, че вече са се оженили. Laughing
Обаче в повечето случаи говорят за Омер това, онова, как той я гледа, как той я обичал. При Зехра няма такова нещо. Няма любов, каквато им се иска да видят. Тя все още обича Сердар.
Харесва ми нейното развитие до момента. Първите 3 епизода наистина беше в депресия и страдаше много. (7 месеца беше така). После прие случилото се, но не означава, че спира да го обича. Просто се учи да живее без него. Broken Heart

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 01:40 от La Libellule

# 538
  • au bout du monde

Тази седмица е слаба рекламата или така ми се струва.

Никой не смее да коментира епизодите 😆

Говори се, че римейк на Забранения плод ще има. И Чаалар ще бъде Бехлюл. 🫣 за сега жената само била сигурна Фарах Абдулах. Действието този път ще бъде както в книгата 1900г.

# 539
Накрая ще си останат без главни герои за филма. И двамата имат навика да напускат сериалите си по средата. Добре ще е продукцията да си подсигури други главни за всеки случай Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт