*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 401
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
  • au bout du monde
Че кога са напускали по средата? Че чак навик?

# 541
Актрисата участваше в masumlar apartmani и по свое жаление напусна и не продължи в новия сезон. Като Ч.  Simple Smile Ще си паснат.

# 542
  • au bout du monde
А ясно. Нейна си работа защо е напуснала.
Това ще е 8 еп дигитален проект.

Не се знае дали е било сега желание на Ч. да напусне. 🙃 много говорихме по темата.
Гледам някои фенки са супер настървени срещу него, за мен е излишно.
Нали си харесват сега новия, какво злобеят.
Но истината е, че не харесват чак толкова М и още ги е яд.

# 543
Аз пък разбрах, че ще е филм...
Ами явно и аз съм една от тези фенки Grinning Да кажем, че сме ядосани на Ч. не че ни е яд.
Разделихме се на две групи - феновете на Ч. не приеха двойката и си подкрепиха него, а феновете на Д. приеха и харесаха двойката иии обърнаха гръб на Ч. 
Не стига, че бяхме малко, сега с това разделяне никакви ни няма .Преди по време на епизода в туитър влизахме в тренда със по 200хил+ туита, а сега едва правим 20хил... за съжаление

# 544
  • au bout du monde
Дениз също отблъсна феновете на Ч с това мютване и блокиране. Много се разочароваха от нея.

И за какво са ядосани? Какво общо имат новите филми?
Все още ли си в някоя група? Какво е настроението?

Да си ахкат по новия, ама още ги е яд, че той се махна.

Не виждам лошо едните да си подкрепят старата двойка, другите новата.
Преди бяхме винаги в 5цата, дори на 1во място. Сега ги няма. Дори Дениз мина много назад.

Искам реална дискусия, както преди, а с някои фенки е невъзможно да се говори, ако не припадаш по Омер 😆 преди постоянно критикуваха, а сега изведнъж всичко им харесва. Лицемерна работа.

То Зехра още не го обича, ама те вече ги ожениха.

Повечето са фенове на М. , сякаш малко останаха на Дениз. И е жалко, че плюят ЗехСер , а до преди месеци бяха за тях.
Една сама се издаде, че я било мн яд и за това сега била ЗехМер, но си изтри бързо поста.

Историята им е зашита с бели конци. На места нелогична.

Зехра от 2008 пак ще има.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 22:19 от La Libellule

# 545
Защо да не ги блокира? Ти видя ли изобщо какво и изписаха?
Как можело З. да обича някой друг, съсипали са образа на Зехра, забравила С. много бързо, защо качвала снимки с Мурат, а защо написала ЗехМер нали уж щеше да е zehser4ever и още много подобни... Ако съм на нейно място и аз ще ги блокирам. Има една параноичка Sherlock мисля, че се пишеше, моля те не се влияй от туитовете и ... тя е момичето, което заплашваше Д. по едно време ако помниш

Вече съм само в една група на ЗехМер, не се пише нищо за миналия сезон.

Не плюят по ЗехСер, а по сцените, които им писаха. Единия ден са влюбени, другия са като приятели войници, както ги наричаха в туитър. Сцени на диванчето придружено с аз те разбирам и благодаря ти. Какво друго видяхме? Освен сцената с колието и предложението за брак, всичко друго, не че е много беше кръгла нула.

Сега поне има някаква история и минало между З. и Й. и на мен лично ми харесва и чакам с нетърпение сцени от миналото им.

Като гледам сторито на Д. ще има още Grinning

Аз очаквах тук да коментираме ЗехМер, вие пък взехте, че не ги харесахте .
Поне Хелен и Коркут как ви се струват, аз и тях харесах хахах

# 546
  • au bout du monde
Само някои видях, но честно казано нищо лошо нямаше в тях. Говореха за историята, а не за Дениз. Но има някои доста грубички.
Бет с какво е заплашвала? Open Mouth
Тя вече не обръща внимание на старите фенове, които една дума не са казали. Напълно ги е зачеркнала. За нея съществуват само ЗехМер, някои от които преди бяха за Джерен, а не за Зехра Laughing
Точно със ЗехСер бяха на 1во място навсякъде и някои продължават да ги хатесват и няма лошо в това, на никой не пречат.

Някои от уж фенките й продължават да обиждат Чаалар. Защо нали мн им харесва новата история? Да й се радват тогава. Струва ми се, че на никой не се харесва толкова, а само се преструват.

Плюенето по сцените е все едно се плюе по тях. Цялата ирония и жлъч, която се изля. На мен историята ми хареса, както и сцените. Предвид основната идея на филма, беше добре. Но идеята да ги държат разделени, защото вече са мислили за 3ти сезон, все повече ми изглежда истина.

Не ми се гледа как чисти и готви Саджиде, нито как рисува Ямур.

Животът на Зехра все едно цветя и рози е бил. Не си падам по депресивни характери. За мен не е романтично.

Тъжно ми е само за Зехра. Тя е единственият герой и боец. Било й е много трудно. Но е продължила, само тя си знае как. Никой не пита тя как е. Дори Саджиде не се интересува, само що се отнася до Омер. Как я обича като дъщеря са глупости. Синът си е син. Как не я попита какво е станало с мъжа й, как е живяла, защо се е върнала.

Саджиде сега при нея за няколко дни, всички на вечеря. Ако Омер имаше приятелка щеше да е много странно поведението на Зехра. Зехра сама се вкара в ролята на снахата Laughing

Трябвало е да измислят някаква любовна история. Причината за скарването им ще излезе някоя глупост. Разузнаване сега няма, нито мисии. Цялата история бивши да си ходят на гости ми е малко абсурдна.

Все по-рядко ми излизат туитове със сериала, зехсер или зехмер. А нищо друго не следя. Rolling Eyes

Една беше написала, че няма значение с кой е Зехра стига да имало любовни сцени Laughing Тези хора какъв филм искат да гледат.

Имам си разни теории за скарването и но във всички варианти Зехра ще излезе виновната и ще обере доста негативи.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 07:41 от La Libellule

# 547
Семейните сцени почват да ми идват в повече признавам.

Определено не искам да гледам Зехра като снахичка.

Липсват ми мисиите с дегизировка. Екшън също почти няма.

Относно Бет беше заплашила, че щяла да каже нещо, което Д. и е споделила по време на срещата им и помолила да не казва на никой. Изнудваше я за нещо ама не помня какво беше.

Sherlock, Yarra тези са много зле Grinning

# 548
  • au bout du monde
Не съм ги виждала тези.

Точно в снахичка я превръщат, което е странно. Неустено ще се окаже омъжена.
Той един подарък как не се сети да й занесе като ходи на гости. Как не се сети едно цвете или бонбони да вземе.

Колието е на врата.

# 549
Рано е за подаръци Grinning

# 550
  • au bout du monde
Като ходиш на гости носиш нещо. Това е уважение и възпитание.
Познават се от 10г и ходи да яде в дома й.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 22:45 от La Libellule

# 551
При нас е така, при тях явно не се носи Grinning

# 552
  • au bout du monde
И аз това се чудя, но мисля че и при тях се носи. Навсякъде е прието да занесеш нещо за пиене или за десерт. А той отива все едно у дома си да яде. 😆 може да се сети да пита трябва ли хляб, салата 😆

# 553
Жените са по тази част, макар че и Саджиде нищо не занесе. Нито пък Зехра е носила Grinning

# 554

Общи условия

Активация на акаунт